אז ככה....

אחרי שסיימתי להזדעזע

מזה שחבר שלך כיבה עליך סיגריה, אני יכולה גם לתת לך עצה הגיונית (לפי הגיון הפילים הרווח), גשי לך לבקר את אותו חבר, הסבירי לו כי את זקוקה לסימן כחול במקום לכוויה של סיגריה, ואם הוא סדיסט כשר למהדרין, הוא ישמח לעזור לך...

maayan15

New member
אני חייבת לתקן אותך...

הוא לא כיבה עליי את הסיגרייה רק שרף אותי איתה..ויש הבדל גדול...וזה נעשה באופן ידידותי לחלוטין...זה לא שהוא כל יום מרביץ לי ומתעלל בי..הלכנו מכות בצחוק ו...טוב...סיימתי עם כוויה.....

maayan15

New member
גבירותיי ורבותיי....

תודה על העצות (גם על הלא שימושיות מבינהן)...בן דוד שלי החליט לגוע לי באזור הכוויה (חלקחת באשמתי...זה סיפור ארוך) והכוויה רישמית הפכה לפצע....שזה אומנם כואב אבל זה טוב כי עכשיו אני יכולה להגיד שכנראה השתפשפתי במשהו.....

סיגריות זה באמת מרגיז...

גם לי הייתה פעם כוויה מסיגריה... אבל זה היה מערס בפתח תקווה =\

זיו25

New member
אני לא מבין.

למה את לא יכולה להגיד שניסית לחמם ביצה על הגז, וקיבלת כוויה, ובזה נסגר הסיפור? הכל מקרה, את תמיד יכולה להאשים את ג´סטין.

ובכל זאת

כדאי לבדוק שוב את מערכת היחסים שלך עם החבר שלך. גם אם משחקים, ו"הולכים מכות" זה לא אמור להגיע לזה שהוא עושה לך כוויה. ידידותית או לא, יש כאן בעיה לדעתי. מצטערת שאני לא משתתפת בדיון. נראה לי שהחמצת את הנקודה העיקרית.

inbale

New member
הדיון הזה קצת עצוב

ראיתי את ההודעה והתלבטתי איך להגיב עליה. חשבתי על משהו הומריסטי אבל מצטערת ממש לא נראה לי. כאחות חדר מיון שרואה מה קורה ממשחקים כאילו של כיבוי סיגריה - אותי זה לא מצחיק. אם מישהו כיבה עליך סיגריה זה לא משחק - זה אומר שמישהו לא ידע לשים ברקסים בזמן. תלמדי כבר מעכשיו שהגוף שלך לא משחק. שימי את ברקסים בזמן.

זיו25

New member
אני יכול לכוון אותך למוסך הקרוב

<זיו מנסה להעלות בת צחוק על פניה של ענבל...>

zimes

New member
../images/Emo45.gif ענבל צודקת

ויותר מזה - מה זה הקטע של בן דוד שלך שנגע בכוויה, וזה נראה עכשיו כמו פצע. נשמע כאילו את ממש נהנית להזיק לעצמך, והסובבים אותך רק עוזרים לך. למה זה טוב (לך ולהם)? למה את נהנית מזה?

maayan15

New member
קצת נלחצתם מהעיניין....

בכל מקרה...אין לי שום הנאה מכאב.....אבל ידיד שלי קצת חולני....וסתם...הוא לא ממש התכוון לשרוף אותי אבל איכשהו הצליח... ובן דוד שלי...הוא בכלל ניסה לעזור לי לכסות על זה...ואז לא יצא לו טוב..אז הוא ניסה למחוק מה שהוא עשה...שהוא שיפשף את זה אז זה נפתח...ועכשיו זה נראה כמו פצע...מה שעדיין לא עוזר לי אבל אם מישהו שואל אז פשוט נישרפתי ממשהו...לא יודעת...נחשוב על זה אז....

דRדכוסי

New member
פשששששש........

שאלה קטנה... מהתשובות שלכם והדיון הארוך הזה אפשר לכתוב ספר שלם... שם הספר יהיה:מעיין וחברים

למעלה