אז ככה

alomm

New member
אז ככה

טוב אני שמעתי על הלהקה הזאת אני רוצה לדעת ככה: כמה שנים היא פעילה כמה דיסקים היא הוציאה ותמליצו לי על שיר שלה

NiGa

New member
ככה:

מ 1986 1988- דיסק ראשון 7 דיסקים סה"כ יש מאמר בפורום על כל השירים והדיסקים... להמליץ על שיר זה השאלה הכי קשה בעולם שאפשר להביא פה... אממ גם שיר שמציג את דרים באופן טוב, וגם שיר יפה... אמממ האינסטרומנטל הכי טוב בעולם הוא בטוח - The Dance Of Eternity השיר הכי טוב להמליץ עליו?? אמממ... פאק! תעזרו לי... אולי... Beyond This Life כי הוא גם מסובך וגם שירה וגם... זהו טוב לא יודע תמליצו!! יודע מה? או Metropolis pt.1 או Pull Me Under

אם בשיר אחד עסקננו...

change of seasons ללא צל של ספק (ארוך ולכן משלב המון דברים בתוכו)

NiGa

New member
אבל זה לא ממש שיר...

כאילו זה משהו מאוד.. מיוחד בשלו... חשבתי על זה אבל...

theriddler

New member
קודם כל

אל תגיד מזייפים ...זה פוגע בחלק מאיתנו (למי שלא מבין בהרמוניה.....hint hint) ושנית (ב. כל ....whatever) זה מעייף כבר לתת המלצות ולספר על הלהקה... הפורום הזה מפוצץ במאמרים ובהודעות (פוסטים?) על האלבומים המומלצים (כן...כן....כבר קבענו SFAm ו I&W.....להתרחק מFII...ומ 6doit.....נכון????????????????) פשוט צריך לדפדף!!! חוץ מזה.... כל השירים שלהם טובים כנס לקאזה.... תוריד שיר מכל אלבום ואת השיר שהכי תאהב תקנה את האלבום שלו (או שתוריד את כולו...אופס) וזהו Roger and out

NiGa

New member
טיפ]שוני...

א. היא בטיול עד מחר... ב. לא קבענו ככה!!! להתרחק מ FII ו 6DOIT?!?! בחיים לא!!! ואם הוא יוריד שיר מכל דיסק... ויצא לו מ SFAM את Through Her Eyes והוא יגיד מה זה השיט הזה????

למעלה