אז ככה...

Digi Lista

New member
אמממ...

דבר ראשון בואו נתקן ניסוח(אם כבר כותבים סיפור ורוצים שיקראו אותו אז זה חשוב...)לתקן את השלושה בנות לשלוש בנות כי בזכר זה עובד שלושה,ארבעה,חמישה,עשרה ובנקבה חמש,שלוש,ארבע,עשר... אני לא רוצה להוסיף לפיק אף דמות כרגע, בכלל נראה לי שמרוב דמויות אין בכלל עלילה אבל אני מניחה שזה זמני. וטקאטו רוצה להמשיך אז אין בעיה שימשיך עכשיו, אני כבר אמצא מתי להיכנס...(אני בדיכאון וזה מוזר אבל אני רוצה להיות עכשיו בבית ספר, למעשה אני לא רוצה אבל ברור לי שאני צריכה, בכול זאת מדובר ביום הראשון...)

טוף תודה...

אני התאמצתי לחשוב{זה די קשה...ותתחשבו בזה שהיום למדתי...}אמממ..ותודה על זה שאתה אומר שהם רעיונות טובים ויש כבר המון בנים כלומר יש את הנרי,טאקטו,קאזו,קנטה,קןוכמובן ריו אבל אין לי בעיה שתוסיף עוד בן
..

מי שטאקטו ירצה להוסיף../images/Emo8.gif

וליסטה גם את יכולה להוסיף את מי שאת רוצה...{עדיף בת..אבל..את מחליטה..}

נייקו...

את רוצה להחליף צבע בפיק המשותף..כי כפי שאת יודעת{או לא יודעת..}יש לכל אחד צבע{כולם יכולים להחליף..}לי ורוד לליסטה כחול לטאקטו אדום או כתום אני לא זוכרת..ולך שחור אז אם את רוצה לשנות צבע... ודרך אגב היום בלילה..אני לא אגלוש עד מאוחר..אוף...וזה הכל בגלל שיש לנו טיול לילי{אנחנו יוצאים להרים וכיתה יב´ מסבירה לנו כל מיני דברים וזה עד 6 בבוקר ואנחנו צופים בזריחה....יותר נכון ישנים בזריחה...אנחנו על בטוח נירדם להם בדרך או מתי שהן יסבירו...מסכנות..הן בטח מה זה התאמצו..}אז מחר אין לי לימודים..יש...איזה כיף לי...

נייקו???

את עדיין פה{ה..ה..ה..}יש פה בכלל מישהו{הו..הו..הו..הו}אוף{ף..ף..ף..}דמהדווימון {מון..מון..מון}אתה{תה..תה..תה}יכול {ל..ל..ל}להפסיק{סיק...סיק..סיק..}לשים לי הד...תודה רבה לך.. דמהדווימון:על לא דבר...ותאמרי לנייקו שאני הדיג´ימון שלך בפיק טוב... בסיידר..נייקו דמהדווימון הדיג´ימון שלי בפיק{ובמציאות..} דמהדווימון:נכון..אני לא אחד מפיצולי האישיות העלובים שלה.. פיצול 1:הי..חוצפן.. פיצול 2:אתה ממש חוצפן... אין להם שמות אז ברגע שיהיו להם שמות אז הם ישתתפו יותר בדיון... פיצול 1:אני רוצה שתקראי לי דנה דבורין... פיצול 2:ולי בריטני ספירס.. לא..אני לא מסכימה...ל1 נקרא אן.. ול2 ניני וזהו..וביחד אני אקרא לכם אניני...וזהו!! אן:בסדר ניני:בסדר כפול 2...

Digi Lista

New member
תיקנתי את העניין סופית...

למרות שהתלבטתי אם להגיד "הן" או "הם" כי אם מדובר על ילדות זה הן ואם יצורים בלשון זכר אז כולם נהיים הם, אבל מכיוון שפיית´מון(זה על שם פיית´ מבאפי?) וריינמון הן יצורות(או שפיית´מון זה דיג´ימון ממין זכר?...) אז שיניתי את הכול להן, כנ"ל את השלושה לשלוש...אני יודעת שאני קטנונית אבל אם כבר סיפור אז לפחות שיהיה בעברית תקנית(אני סתם מושפעת מהבגרות בלשון...), מקווה שאתן לא כועסות עליי...

זה בסדר...

אני לא כועסת עלייך בכלל כלומר עדיף שזה יהיה בעברית תקינה...מה ששכחתי להגיד לכם בקשר לטיול שהתחלתי לספר לכולם שאני שומעת שירים יפנים והייתם צריכים לראות את התגובות רובם היו ככה:"את בטוחה שזה שירים יפנים..ולא אנגלית בטוחה"ואמרתי להם כן ואז הם פשוט היו בשוק..זה היה מה זה מצחיק אבל המדריכה שלנו אמרה לי שאני אביא את הדיסק עם השירים כדי שהיא תוכל לשמוע אותו ואמרתי לה בסדר אז כנראה מחר אני אשניע בכיתה את השירים היפנים שלי ולמי שיש בעיה עם זה מהכיתה שלי שפשוט יצא החוצה...

טקאטו

New member
מתי תורי

להוסיף את חלקי לסיפור? בוקר טוב לכולם איזה באסה שניגמרה השביתה ולמה אני לא במיטה וישן? טוב אני פה ואני מאמין שאף אחד חוץ ממני ואולי ווילו לא ער

אני חושבת שעכשיו תורך....

אם לליסטה אין בעיה עם זה... ודרך אגב חזרתי מהטיול הלילי {שבכלל יצאנו רק ב2 ומשהו והכל בגלל מפקח משטרה...}והייתה לי פאדיחה שם{טוב בשבילי זו פאדיחה}אחרי שהגענו ליד האוטובוס וכולם עלו על ההר אמרתי למדריכה שלי שאין לי כוח לעלות והיא אמרה לי שזה לא משנה ואני יכולה להישאר ליד האוטובוס עם עוד כמה חברות שלי ואז אני הנחתי את הראש שלי לכמה דקות ואז פתאום מישהו מנער אותי אז אני פוקחת את העיניים ואני רואה את המדריכה שלי שאומרת שצריך כבר לעלות לאוטובוס הסתבר שבעצם נרדמתי קרוב לחצי שעה....טוב והגעתי הבייתה בסביבות 7 ומשהו וישר החלפתי בגדים ועליתי למיטה והתעוררתי רק לפני כמה דקות אז נכון שהייתי ערה ב5 ומה דקות אבל לא הייתי בפורום.....{אני מתה מעייפות...אבל אני לא אלך לישון...אימא שלי העירה אותי..}

Digi Lista

New member
ידעתם ש...

טוב זאת גם הזדמנות להקפיץ... טליה פלג ואביתר אדיר דיבבו סדרה בערוץ "הופ" בשם "בחווה של דוד משה"?...טליה פלג דיבבה כבשה(למרות שהכבשה יותר דומה לכלב החום מהחבובות...)ואביתר אדיר דיבב משהו שאני לא זוכרת כרגע... ולמה בכלל אני אומרת את זה? א. סתם,ידע כללי ב. כי אני עושה מחקר על כמה אנשים ובגלל שאני יודעת לחקות טוב את ריקה(ואת טריירמון,קאלומון,וריינמון, ואת אימפמון המתמזג הדיגיטלי שלי לאימפסטטנמון בעל הקול השטיחי לא!!!
), בכול אופן ציינתי שהצלחתי לחקות את הקול של טליה פלג ע"י צפייה(והקלטות...) של "שינזו", "אוטובוס הקסמים", "דיג´ימון" ועכשיו כשאני יודעת אני אקליט גם את הסדרה הזאת כי אני מנסה לחקות אותה בדמויות שהאופי שלהן שונה מאוד זו מזו(ריקה ויאקומו משינזו למשל הן ההיפך הכמעט גמור האחת מהשנייה...)אז מה שאומר שההודעה הזאת נכתבה בלי טעם... ועכשיו לשאלה הכי מרכזית:למה אני צופה בערוץ שמיועד לקטנטנים??? נו..., יש לי אח קטן אז אם כבר לשמור עליו ולראות ערוץ "הופ" לפחות נפיק מהעניין תועלת... בלי תגובות, זאת סתם הודעה...

אז ככה...

היי ליסטה מה שלומך???{אני מקווה שבסיידר גמור} את עושה מחקרים זה ממש ממש מעניין..את יודעת שנורית בנאי מדובבת מישהו מפיטר-פן רק שאין לי מושג מי..אני מניחה שידעת את זה....

Digi Lista

New member
קצת יותר טוב...

תודה על התעניינות... אני בטוחה שמחר אני אצטרך לסבול מבטים מעצבנים ודיבורים מאחורי הגב ואני איאלץ לענות בקור רוח ובהומור על מה שקרה...(בסך הכול זה מצחיק...אחרי שנרגעתי...) אני תמיד עושה מחקרים לכול אחד ועל כול דבר(מוח עיתונאי+מזל עקרב...)...רוב הזמן פשוט כדאי לא להזכיר על מה...זה מפחיד הרצון שלי לרדת לעומק ולחקור... קראתי שנהנית בטיול
, שמעת שירים יפניים של דיג´ימון?...אני חייבתלהשיג עוד חותמים אני רוצה את הדיסקים!!!!!!!!!!!(נכון שיש צריבה וכאלה אני רוצה את האמיתיים עם התמונות בפנים!!!!!!...) אני במצב רוח היפראקטיבי אז אני מדברת הרבה שטויות...(את רגילה כבר לא?...)

כן....אני רגילה!!!

אני ממש ממש שמחה שאת מרגישה יותר טוף...ונהנתי זו לא מילה לתאר איזה כיף היה שם... טרירמון:הנה שוב היא מתחילה... ריקה:את לא יודעת מה אנחנו צריכים לסבול היא פטפטנית מלידה... דמהדווימון:היא לא לוקחת הפסקה כל הזמן..היא רק מדברת... ולצערי הרב לא שמעתי שירים יפניים אין לי דיסקמן אז לא יכלתי להביא את הדיסק שלי...אבל מחר אם אני לא אשכח אני אביא את הדיסק לכיתה וכל הכיתה שלי ישמעו שירים יפנים...וככה אני אשתלט על העולם...**צוחקת צחוק מרושע**

Digi Lista

New member
איזה שירים יפניים?...

זאת גם הזדמנות להקפיץ(אמרתי למה זה חשוב...)וגם הזדמנות לעזור לך להשתלט על העולם!!!!!(את תהיי פינקי אני אהיה המוח!)

טוף...

השירים היפניים שאני שומעת עכשיו במחשב...של דיג´ימון נו מה ציפיתי שהמדריכה שלי תגיד לי לא אחרי שסיפרתי לה {ולכל החברות שלי גם}כמה יפים השירים האלה...ושירשור תקפוץ אני מצווה עלייך...

לקפוץ למעלה בבקשה...

איזו נחמדה אני...אני מקפיצה את השירשור החשוב הזה למעלה....למעלה למעלה אני מצווה עלייך שירשור...

למעלה