אז ככה

jk244

New member
אז ככה

ראיתי את התוכנית רק היום וזה מה שאני חושב על הביצועים:
קודם כל, עוד תוכנית מעולה, נהנתי מאוד.
הולי - השיר ה-1, "רולינג אין דה דיפ", ביצוע טוב מאוד, אחד הביצועים הכי טובים שלה מתחילת התחרות, אם לא הביצוע הכי טוב. השיר הזה התאים לה בול לקול. ביצוע 2- גם ביצוע טוב, התו האחרון היה מעולה. סה"כ אולי הערב הכי טוב שלה מתחילת התחרות, ובדיוק בזמן.
קולטון - השיר ה-1, הרעיון כשלעצמו היה מעניין, אהבתי גם את העיבוד, הביצוע הקולי שלו, אומנם לא היה רע, אבל לא מהביצועים הטובים שלו. השיר ה-2, דווקא לא מסכים עם השופטים, נהנתי מהביצוע, בהחלט ביצוע טוב.
אליס - אהבתי את שני הביצועים, לפי דעתי שניהם היו טובים מאוד. ערב טוב מאוד שלה. סגנון הסול/אר.אנ.בי יושב לה טוב על הגרון.
פיליפ - ביצוע 1 פשוט גאוני!!, אחד הביצועים הכי טובים של העונה, בחירת שיר מפתיעה, עיבוד מעולה, וביצוע קולי מצויין, הפתיע אותי מאוד, ממש אהבתי. הביצוע השני גם היה מעולה, לפי דעתי.
ג'סיקה - שני הביצועים היו פנטסטיים, אין לי יותר מידי מה להוסיף, פשוט זמרת על.
סקיילר - ביצוע 1 מעולה. אהבתי גם את הבחירה של השיר, שהתאים לה מאוד, וגם את הביצוע הקולי. ביצוע שני אותו דבר, גם ביצוע קולי טוב וגם אהבתי את עיבוד הקאנטרי שהם עשו לקלאסיקת סול.
ג'ושוע - ביצוע 1 פנומנלי. ביצוע שני פנומנלי ( סוף סוף מתחרה ראוי לביצוע המופתי של אדם למברט מהעונה השמינית). פשוט קול מטורף!!.

זה רק אני או שחוץ מאנקדוטות משעשעות מידי פעם, סטיבן טיילר הוא אחד השופטים הכי מיותרים בתולדות תחרויות הכשרונות?, כל פעם חוזר על אותם דברים, לא תורם כלום.

LeAnnDylan

Well-known member
שלושתם מיותרים

אני מתגעגעת לקארה

jk244

New member
לא מסכים

ג'ניפר לופז לפי דעתי טובה מאוד, חוץ מהקטע שהיא בכל משפט שלה חייבת לצחוק שזה מעצבן, אבל היא נותנת טיפים טובים, יש לה וירבליות טובה וסה"כ היא אחלה. רנדי אולי לא הכי אהוד, אבל הוא מאוד מקצועי ויודע על מה הוא מדבר (רוב הזמן ..חח...).

LeAnnDylan

Well-known member
כנראה שנאלץ להסכים על לא להסכים

בעיני ג'ניפר פשוט נעל, אין לה מושג על מה היא מדברת והיא זורקת משפטים חסרי פשר לאוויר שמצאה בגוגל שניה לפי התכנית. לרנדי קצת קשה לשפוט כשאוצר המילים שלו מורכב מ-5 מילים וסטיבן פשוט מסומם.

ra8452

New member

אני בעיקר מתגעגעת לסיימון למרות שגם קארה הייתה שופטת טובה.

ואין לי ספק שרק בגללם קולטון עף!!!!! ועוד אחרי ביצוע מעולה ל september ...

Shani gam

New member
אין כמו שלושת המקוריים

וואי סטיבן טיילר הוא השופט הכי מיותר בטירוף!! גם את קארה לא אהבתי, היא סתם עיצבנה אותי, ושלא נדבר על אלן שהיא אחלה קומיקאית אבל לא קשורה בטירוף! הכי אהבתי את השלושה המקוריים, סיימון, רנדי ופאולה.

למעלה