אז ככה . . .

אז ככה . . .

ואני מצטטת: "אמא, את יודעת שגיליתי שכשאני רב איתך וכועס עליך אני אוהב אותך יותר . . ." זה נאמר אתמול בערב, אחרי מריבה לא פשוטה עם המלאך הפרטי שלי. ועוד הוא המשיך: "ככה זה גם אצלכם המבוגרים? כשאתם כועסים על אנשים שאתם אוהבים ורבים איתם, אתם אוהבים אותם יותר? ואולי בכלל בהרבה מקרים אנשים סתם מחפשים סיבות לריב בגלל זה?" מה דעתכם בענין? באופן אישי אני עדיין חושבת על זה :)))

רעיון מעולה

לא הכי ישים לילד בן 10.5

31Flavors

New member
הסיבה לזה שזו התחושה

שריבים נותנים, היא שזה גורם להרגיש שלצד השני אכפת. כלומר, אם הוא כועס, אם יש עוצמות כאלה, סימן שאכפת לו. עדיף ללמוד להבין שאכפת, גם בלי להזדקק לריבים

מדהים.

בדיוק השבוע היתה לי שיחה עם אחד הנינג'ות שלי מיוזמתו. א' : "אבא,לדעתי המבוגרים צריכים ללמוד מהקטנים משהו." אני : "כמו מה ?" א' : "כשהקטנים רבים,הם תמיד אחר כך משלימים ומשחקים שוב ביחד.והגדולים רבים ומתגרשים..." אני : "לא כל מי מי שרב בסופו של דבר מתגרש." א' : "גם אני אתגרש ?" אני : "ממש לא.אתה תמצא מישהי שתאהב אותה והיא אותך.ותהיו ביחד לתמיד.כמו סבא וסבתא...." "אבא,אולי תעזור לי למצוא מישהי שאני יאהב אותה והיא אותי ? " "אני מבטיח לך שכשתגיע לגיל המתאים אני אעזור לך,ונמצא מישהי חמודה שכזו...." לפעמים נדמה שהיוצרות מתהפכות.

ye44

New member
אז ככה...

לצערנו הנשים סובלות מבעיות הורמונליות
שגם אם הכל יהיה בסדר הם יחפרו מתחת לאדמה למצוא משהו לא בסדר
אתן לא אשמות הכימיה בגוף אשמה,אוהבים יותר או פחות ? תלוי,אם המריבות בתדירות של פעם בשבוע אז האהבה כבר מתה
אם זה פעם בחודש קחי
ולהיפך אם הוא רב איך פעם בשבוע אז נשבר לו ממך וזה לא שייך להורמונים גרמת לו, לא לסבול אותך, את מעצבנת
ואם הוא רב איתך פעם בחודש אז אח"כ ה
נפלא

יערית

New member
אפקט הפרפר

בדיוק כמוהו, או שזה מביא לכאוס או שזה מביא לחיבור, הכל תלוי במהות הריבים ומי נגד מי, יש כאלו שמטפסים גבוה ואיתם מאד קשה ליצור דינאמיקה גם שלאחרי... לדוגמא: המפנות גב בלילה/המפנים גב בלילה לברוגז אלו שהולכים ימים שלמים בברוגז אלו שלא מסוגלים לעשות סוויץ' מהר אלו שמסתגרים בעצמם וצריך לגרד מהם תקשורת בקיצור, זה לא כייף לריב אם אין עם מי להשלים ולחזור לשורות:))

למעלה