אז ככה...

The dove

New member
אז ככה...

קודם כל עוד משו בקשר לנדב : בדיוק כמו שאלי סהר כתב היום בהארץ,יש למישו מכם ספק שאם במכבי ב א מ ת היו רוצים את נדב,שהיו מצליחים להגיע איתו לפשרה??... בוא נאמר,שהסיפור של נדב במכבי נגמר לא כ"כ בגלל הכסף,למרות שבמכבי ניסו להציג את זה כך,אלא בגלל הכבוד הפגוע של נדב.... ודרך אגב,צביק´ה שרף כותב היום בויי-נט,שזה לא נכון שמכבי,באופן סדרתי, גומרת לא יפה עם הכוכבים והסמלים שלה,ואני שואל : תגידו לי,שרף חי כאן? בארץ הזו? על כדור-הארץ????... רק כמה שמות,שמכבי גמרו איתם ,כמו עם נדב : מיקי,מוטי,מוטי דניאל,ג´מצ´י.... הנקודה היא,שבלאט ,בניגוד לפיני,לא נתן שום רספקט לנדב,קיצץ לו בדקות, והתייחס אליו לא פעם כאל איזה פרש-מאן,ולא כאילו שהוותיק במכבי... או היה,יותר נכון... לבלאט יש חלק חושב וגדול במה שקרה,כי אם נדב היה בתוכניות של בלאט,והוא היה רוצה אותו,אז היו מוצאים את הדרך להגיע לפשרה איתו... טוף,זו הגישה במכבי,ולא מהיום : דפוק וזרוק,או הכושי עשה את שלו,הכושי יכול ללכת... ובקשר למיקי,ששיחק בעוד כמה קבוצות,לפני שהיה מתוכנן שיחזור למכבי לעונת-פרישה,בעוד שנדב רצה לגמור את הקריירה במכבי,ןפשוט לא נתנו לו...
בוא נאמר,שאני יותר מדי שנים (25,ליתר דיוק) אוהד מכבי,ואני לא מסוגל לנטוש אותה עכשיו,אבל אני מאוד-מאוד מאוכזב מהנהלת מכבי...
ואני רק שמח בשביל נדב,שכמו שכבר אמרו,עושה סופסוף את מה שטוב בשבילו, ולא בשביל מכבי.... ולעניין אחר: אני לא בדיוק מבין בשביל מה מכבי צריכים בכלל את ג´נקינס?... הוא נראה כמו גירסה נוספת של החבר אנקראם,וכולנו זוכרים מה קרה כשאנקראם שיחק במכבי... עכשיו,כ"שהצליחו" לחסוך במכבי כסף,עם זריקתו לכלבים של נדב,אולי שינסו להשאיר את מקדונלד,או אם לא,אז להביא מישו כמו ת´יוס אדני?... מכבי,לדעתי,צריכה רכז,שבעיקר מנהל את המשחק,כמו שהיה מקדונלד,ולא לאחד כזה,שרק מחפש להפציץ את הסל בכל מחיר,ובכל התקפה... בשביל מה בכלל מדברים על ג´נקינס?... כאמור,אם לא מקדונלד,אז שיביאו רכז נורמלי,כמו אדני...

The dove

New member
ותגיד לי סלים,דרך אגב...

אני לא יודע אם לעוד מישו זה קורה,אבל כבר קרה לי כמה פעמים,שכתבתי הודעה,שלחתי אותה,ו....היא לא הופיעה,והייתי צריך לשלוח שוב... מה זה בדיוק?... איזה באג,או שמשו אצלי לא בסדר??...

סלים וארזה

New member
מנהל
זה קורה לפעמים לפני שאתם שולחים את ההודעה תסמנו את כל הטקסט עם CTRL+A ותעתיקו אותו לזכרון של המחשב עם CTRL+C. אם ההודעה לא נשלחת, תנסו מחדש כך שתוציאו את הטקסט מהזכרון על ידי CTRL+V. חוץ מזה על ידי לחצן BACK באקספלורר אתם מקבלים מחדש את הטקסט שרשמתם ותוכלו לשלוח אותו שוב.

יוסי®

New member
בתור אחד שמבין דבר או שנים במחשבים

הבעיה שלי היא לא איך להתמודד עם הבעיה - אלא למה לעזאזל היא מתרחשת.....

The dove

New member
אני עושה את מה שהמלצת,אבל...

האם בתפוז,לא יכולים לתקן את הבאג?....

roy_ma

New member
מהניק שלך, עוד מימי IOL העליזים

היה ברור שאתה הנפלדי מובהק. :) לעצם ג´נקינס: אנתוני פארקר מתאמן איתו ומשחק עימו בליגת הקיץ כבר חודש. פארקר מתלהב ממנו מאוד גם כרכז, גם כקלעי וגם כמנהל משחק. (להבדיל מרכז, גם המנהיגות). אלי סהר, ששוחחתי עימו רבות השבוע, מכנה את ג´נקינס "אדני משופר" וגם ערן סלע מתלהב ממנו. לא בכדי בלאט, המומחה במציאת זרים מצויינים, חושק בו מאוד. בלאט, לשמחתינו, זה לא אדלר ולכן אני סומך בעיניים עצומות על בחירותיו של בלאט. מי שפגע בול עם האפמן, מקדונלד, פארקר, והבוסמן של הגליל לפני שנתיים, קראסיץ´- אני יודע שלא יפשל גם הפעם.

יוסי®

New member
פגע בול גם עם וויצ´יץ´, שנתן עונה

מצויינת בצרפת, והשנה נראה אותו בהיכל....

למעלה