אז ככה

אז ככה

יש לחבר שלי יום הולדת בחג ורציתי משו מקורי וממש לא יקר כי התקציב שלי לא ממש מאפשר..! ועוד משו אני יהיה אצלו בחג ורציתי גם איזה שהוא רעיון לעצב איזה משהו יפה להביא למשפחה שלו אם יש רעיונות אז אל תהססו תירשמו זה מאודדד דחוף לי תודה מראש.!

דוריק30

New member
בשביל רעיונות צריך לחשוב- וזה לוקח זמן ../images/Emo8.gif

זה לא אישי כלפייך!! ועכשו לרעיונות- קופסה מקושטת עם ברכות לשנה החדשה וכל ברכה תשימי משהו שימחיש אותה. שנה מתוקה- שימי שוקולד או סוכריה. שנה של אהבה- שימי אולי תמונה ממסוגרת של שניכם וכו' וכו'. רעיון לוח השנה שעלה פה- את יכולה לעצב בעצמך ולהוסיף כיתובים שקשורים לשניכם, לציין אירועים, לקשט, לשים תמונות ולהורים של החבר- האמת, שוב לוח שנה. אני ראיתי לוח שנה מקסים, שהתמונות היו של הבן ואשתו וזה היה מקסים. תמיד כיף להסתכל על זה. להכין עוגיות יפות/מושקעות אולי בצורת לב ולשים בקערה שתקני ותתני אותה מתנה. זה מה שעלה לי במחשבות, ובחישוב מהיר אין לך הרבה זמן להכין דברים. שיהיה בהצלחה

KarinDi

New member
בלי לחץ...

לגבי מתנה לחבר- מאוד תלוי בבחור...קצת קשה לחשוב על רעיון מקורי למישהו שאנחנו בכלל לא מכירים, בעיקר שיש לך יום אחד בלבד לקניות/הכנות... את יכולה להוריד מהאינטרנט לוח שנה ולהדפיס לו לוח עם תמונות שלכם (אם אין תקציב אפשר גם במדפסת ביתית). את יכולה להכין לו פנקס עם 12 קופונים ל-12 חודשי השנה את יכולה להדפיס פד לעכבר עם תמונה לקנות אלבום יפה ופשוט, לשים כמה תמונות ולאחל שתמלאו את האלבום בתמונות לקנות בוקסר פשוט ולכתוב עליו משהו אם תספרי בן כמה הוא, מה הוא עושה, כמה זמן אתם יחד, קצת עליו אולי נוכל לעזור יותר. לגבי המשפחה שלו, מקובל להביא כלי יפה להגשה, עציץ או בקבוק יין. אם את מחפשת משהו יותר מקורי, את יכולה לנסות להציץ למשל כאן, אבל אני לא בטוחה שתספיקי לפני החג... (למרות שיש איסוף עצמי). את יכולה גם לקנות להם מסגרת יפה לתמונה, לוח עד, ספר בישול (יכול להיות מעליב) או טיולים (אם הם בקטע), ברכת הבית, תפוח או רימון מקרמיקה... זה הכיוון?

למעלה