אז ככה...

פברואר2

New member
אז ככה...

הלכנו בכל זאת לאיקאה לא הצלחתי להרגיע את המחשבה שעברה בי "לצאת לצאת לצאת...:" אני כנראה לא בנויה למקום גדול סגור ומלא מלא מלא מלא דברים צבעים וקולות אגב, יש שם שולחן ששני הצדדים שלו מתקפלים (יגיע בקרוב) כמו שחיפשתי הוא מיועד רק ל-4 איש ונראה כמו שאר המוצרים של איקאה (כל אחד וטעמו) בסוף החלטנו לאמץ את הרעיון שניתן כאן, לקנות שולחן מתקפל למזוודה דקה ולשים מאחורי הוילון בסלון (מקום קסם,איך לא חשבתי קודם?) תודה מה שכן חיפשתי זה את מטחנת המלח והפלפל שפעם דיברת עליה אריאלה אין שם שום מטחנות מלח אז אני פתוחה להצעות האם כדאי טיפים ומי הכי טוב שווה ו...זול
מלא סוגים יש בחנויות וסוגרת את רשימת התודות על ההצעות שקיבלתי כאן לגבי הגלגלים מסיליקון איזה כייף להתגלגל בלי להשאיר סימן

רגע, מה זה גלגלים מסיליקון ? פספסתי משהו !

בכל מקרה המטחנות שלי משם, אז אולי הן חסרות במלאי. אני מתביישת לומר שמעולם לא הייתי באיקאה ואני מתה ללכת לשם. יש לי מלא גאדג'טים שאני רוצה למטבח , אבל זהו, שבכל פעם שאני רוצה אז זה לא יוצא. אני שמחה שמצאת פיתרון אהובתי המקסימה. בפעם הבאה תגידי לי ואלך איתך. עוד מעט אני מתקרבת אליך.... תהיה לי רכבת בול מול הבית, אז גם אם נחליט על קפה זה יהיה קל ... נשיקות אהובה.

פברואר2

New member
בטח פיספסת...

את רואה למה צריך לענות על כל תגובה?
אם לא היית עןנה ישר הייתי יודעת שאת מפספסת משהו חשוב ולא סתם מעבירה את הודעה שלי כי שוב לא יצא לך לענות
כן, גלגלי סיליקון לכסא המחשב כדי שלא יעשו חריצים על הרצפה (או על הפרקט היקר של עו"ד כך אמר לי המוכר) ולא יורידו את הברק מהרצפה באיקאה היה איש לא חביב במיוחד שענה לי קצר "אין" ולא נתן לי הזדמנות לשאול אם יגיע ומתי בחנות ראיתי מטחנה שמגיעה באריזה ירוקה בהירה (שכחתי את שם החברה אבל חברה ידועה) המטחנה הקטנה עולה 50 ש"ח (עגלתי את האגורות) זה שווה? ואמרו לי שיש גם מטחנה חשמלית (או משהו כזה) ואת יודעת, אני מה זה סבלנית אל הקפה איתך....

את כזאת נשמה את ...

אז עכשיו אני יודעת מהם גלגלי הסיליקון... ולגבי המטחנה- 50 שקל זה זול, כי אני קניתי ב98 ש"ח. ידעתי שאני צריכה ללכת לשם .... אכן הכל שם משתלם באיקאה ואני חושבת שכשאעבור לבת החדש אעשה שם ביקוריישן קצר (או ארוך...). וגם אני מחכה כבר לקפסיטו שלנו.

למעלה