אז ככה...

ניקולי

New member
אז ככה...

ראשית שבת שלום לכולם
.. וכעת אני אשחק את תפקיד האמא..הדואגת..
.. לכל השואלים והמתענינים..הבדיקה של הבן שלי MRI יצאה תקינה לחלוטין ב"ה (אין לו גידול)..
.. אבל..ישנה בעיה אחרת..שקצת מדאיגה אותי..זוכרים שסיפרתי לכם על הבעיה באופן כללי?? אתם יודעים נו.. עיניין של גיל העצמות שמפתח יותר מהגיל וזה אומר שאם למשל הילד שלי בן 10 אז גיל העצמות שלו כאילו בן 13..הבעיה נמצאה אצל שני ילדיי..בכדי לטפל בבעיה שניהם צריכים לעבור זריקות כל 28 יום למשך תקופה מסויימת ע"מ לאזן את הגיל שלהם לגיל העצמות..וכאן באה הבעיה ברגע שמאזנים את גילם לגיל העצמות תיתכן הבעיה הבאה: הם לא יהיו גבוהים כלל, ויתכן מאוד אף נמוכים.. (למרות שהבן הגדול שלי היום נראה גבוה, מאוד לגילו <אך אל תשכחו שזאת הבעיה>).. בקיצור זה מאוד מדכא אותי, הרי שהם גברים ומין הסתם למרות שלא כולם..גברים בדר"כ אוהבים להיות גבוהים ממוצעים.. חברים זאת הינה בעיה שעליי להתמודד איתה לא רק היום אלא גם מחר ומחרתיים, ובעוד שנה ושנתיים, ובעיקר בגיל הבגרות שלהם.. אני מאמינה בכל מאודי שאהיה חזקה בשבילהם..למרות שאתמול בכיתי
לא מעט..בנוסף גילו שלבן שלי הקטן יש אסטמה (סוג של אסטמה)..וקיבלנו משאפים ..ואני מקווה שנצא מזה..
... מלבד זאת הכל בסדר , אני קוראת את ההודעות של כולכם ומאוד נהנת מכל רגע.. חברים ואין כמותכם.. אוהבת את כולכם ניקול*

@@

New member
מקסימה שלי

שלום לך, ת´געגעתי אלייך
לא נעים מה שקורה לך, אבל, את צריכה לשמוח ולצהול, כי ברוך השם הבדיקות תקינות, את יודעת אם חס וחלילההההה היה מתגלה לו גידול, חלילה וחס, אז באמת המצב היה חמור, אבל מה שיש לשניהם זה לא כ"כ נורא. את לא צריכה לעשות מזה סיפור כ"כ גדול. יש לי שכן שהוא נמוך, אבל אני חולה עליו, כי הוא אישיות, אז אכפת לי אם הוא נמוך, תאמיני לי שהם יגדלו, לא ישפטו אותם עפ"י המראה אלה עפ"י מי שהם באמת, עפ"י האופי והנשמה שלהם. אז יקירה שלי הסרי כל דאגה מ
, כי אין לך על מה, אני שמחה שהם בריאים ושלמים, תמיד תחשבי מה היה קורה אילו המצב היה יותר חמור. ולגבי האסטמה, נווווווו די מה קורה לך? את יודעת כמה יש חולי אסטמה? מתגברים, גם אחיינית שלי שהייתה בת 3 חוד´ הייתה עם משאף היום אחרי 4 שנים היא כבר בלי זה. ואחיין שלי כולה בן 4 חוד´ עם כליה מורחבת והוא מקבל כל יום תרופה. יש דברים שקורים לנו והם נראים סוף העולם אבל לומדים להתמודד איתם. אני מאחלת לך וליהודה ולשני
שלך שבת
נפלאה
וקסומה
רק טוב ואור
בחיים, כי מגיע לך תתחזקי את חייבת אני אוה
ת אותך

ניקולי

New member
@@ יקרה שלי...

ראשית עליי לציין שגם אני ת´געגעתי אלייך מאוד..מזל שיש איפה לכתוב לך כי אחרת גם כאן לא הייתי שומעת אותך
.. תראי נשמתי, לדאוג, אני חייבת מאחר ואני אמא, וכל אמא דואגת לילדים שלה..ועוד יותר בגלל המזל שלי אריה..למעשה אני אריה ושני ילדיי אריות..מכירה את זה?? הלביאה ושני האריות ששומרים עליה..מוזר אה?? אבל תמיד אני מרגישה שהילדים שלי שומרים עליי..בכל רגע הם דואגים לי בכל רגע שואלים אם אני בסדר,..היום למשל היינו בפארק הלאומי והילד הקטן שלי קטף לי זר של
נתן לי אותם ואמר אמא זה בשבילך.. יחד עם זאת הםהילדים שלי ואם אני לא אדאג להם אז מי?? בכל אופן יקרתי..זה לא קל..ישנם דברים בחיים שחייב להתמודד איתם, כמו דברים מהסוג הזה שאני התמודדתי איתם כשהייתי ילדה..אל תשכחי שאותם דברים נראים לעין וילדים עד כמה שהם מקסימים הם יכולים להיות הכי אכזריים, על כן, אני דואגת לילדיי..שחלילה לא יפגעו בהם,.. אשתדל, לחזק, ללטף, וללמד כשיהיה צריך..אני אמא חזקה.. ויש בי את כל הכוח שבעולם לדאוג לילדים שלי.. אני לא יודעת אם את זוכרת..אבל כבר סיפרתי בעבר..הדבר הכי גוע בעולם זה לאבד מישהו יקר..ואת הבן שלי הקטן כבר איבדתי פעם אחת...מוות קליני..וב"ה הוא יצא מזה...ככה ששאר הדברים בעיניי עם פיפס קטן למרות כל הכאב... תודה לך נשמתי על החיזוקים, החמים..יישר כוחך.. אוהבת ניקול*

ronen1981

New member
הי ניקולי....

אני מקווה שמה שלא יהיה יהיה לטובה..... אני לא כל כך יודע על הבעיה ולכן תסלחי לי על שאלתי אבל נניח והם לא יקבלו את הזריקות (כדי שיגבהו) מה זה יכול לגרור?

ניקולי

New member
היי רוננה

אז ככה, אם הםלא יקבלו את הזריקות..אז הגובה שהם נמצאים בו היום..עלול להשאר כך..מאחר וגיל העצמות שלהם גם ככה הגיע כיכול "לגיל הבגרות" כמו שציינתי הבן שלי בן 10 וגיל העצמות שלו 13, מכאן ואילך הוא לא יגבה הרבה..אבל אם יקבל את הזריקות הללו הוא יכול לגבוה בעוד כמה סנטימטרים יותר ממה שהוא היום..(מקווה שהבנת).... וכן ומה שיהיה ומה שלא יהיה..מקווה גם אני רק לטוב.. תודה על העידוד..שבת שלום ניקול*

ronen1981

New member
קצת בולבלתי...

מכל מקרה אם זה המצב והרופא מיעץ את הזריקות תתני להם את הזריקות. ולגבי ה"חיסרון" בגובה זה לא רציני בלבד שתשקיעי בהם שיגדלו להיות אנשים משכילים בעלי אישיות מושכת כריזמה והערכה עצמית גבוהה. ואז לא יהיה להם שום בעיה בחיים.... יש לי ידידה טובה נמוכה (גם לה היתה בעיה דומה כנראה ,היא אמרה לי משהו פעם בקשר לעצמות שלה אבל לא ביררתי לפרטי פרטים) והיא חכמה (לומדת בפקולטה שלי) ובעלת דימוי עצמי חיובי למדי בחורה טובה ולא מעט מתחילים איתה למרות שהיא נמוכה.... והיא בקשר טוב עם לא מעט אנשים.... ומי שלא מעונין בעיה שלו ויש מספיק בחורים שכן... אני אהיה כנה ואומר שאני אישית לא נמשך אליה לא מעט שאלו אותי למה אני לא יוצא איתה,כי ראו אותי רוקד איתה לפעמים ואנחנו מדברים לפעמים בהפסקות והיא בזמנו שידרה עינין רב בי ..(רצתה להיות יותר מידידים) אבל כמו שאמרתי בעבר כל אחד אחת צריך למצוא את אותו אחד אחת שמקבלים אותו ואוהבים אותו כפי שהוא ולהיות אם אלה שהוא אוהב וחושק בהן. (היא אחרי זמן מה של שיחות איתי כידידה וסיפורים עלי ובחורות אמרה שהיא שמחה שלא יצא לנו לצאת כי לא הינו נשארים ידידים והיא היתה ממש נפגעת ממני....אני ידעתי זאת מראש לכן לא רציתי "לנסות" איתה לצאת שכן היא לא הטעם שלי. שכן אני אוהב בחורות שמהבחינה החיצונית הן גבוהות יחסית עור כינמון פנים חלקות עינים חומות או ירוקות או שחורות בוהקות שרואים שיש נפש טובות לאדם דרכן שפתיים קצת בשרניות ושער ארוך כהה שחור חום או אדום וגוף חתוב רזה כזה שרואים רגליים ארוכות ישבן מוצק קטן יחסית אבל בעלת אגן (שלא תיראה אחידה כמו קרש מהמותניים לאגן) וחזה בינוני מוצק קלות בחורה שהולכת ברחוב ואחריה רואים גברים שמשפשפים תראש לאחרי התנגשות בעמוד :). ומבחינת אישיות ואיך היא כאדם שתיהיה אדם טוב חריפה מפולפלת ,חמודה (ומתפנקת כשצריך) בעלת ראש מבריק אינטלגנציה חברתית גבוהה ,אחת שיודעת שהיא שווה ואוהבת את עצמה ויודעת מה היא רוצה מעצמה. (עכשיו מבינות למה אני כל כך לחוץ לגבי נושא הבנות וזה מתריד אותי כי זה לא קל למצוא להכיר ולרכוש את האהבה של בנות שעושות לי את זה...) וזה לא שאני לא נותן צאנס לבנות שלא עונות על הקרטריונים לעי"ל אני נותן אבל בינתיים ניסיון חיי הראה לי שרק בנות שבקירוב טוב מאוד עונות על מה שאני מחפס בבחורה באמת באמת מדליקות אותי ואני יכול להתאהב בהן.

ניקולי

New member
רוננה...חמוד אתה..

נתת לי כאן דוגמא של בחורה שהיא לא ממש גבוה.. נכון זה מפריע.. אבל אני לא יודעת למה..יש לי את ההרגשה הזאת שדוקא לבנים זה מפריע יותר..וכמו שאמרתי לא פעם יש לי שני ילדים מקסימים..שאני אוהבת אותם ממעמקי ליבי ואני אתן עבורם את כל הכוח שיש בי בכדי להתמודד עם דברים בחיים.. תודה רונן על הכל..זה עוזר ניקול*

מיקי 35

New member
לאמא הדואגת ../images/Emo24.gif

ניקולי, אני יכול להבין את הדאגה שלך, מה יהיה בגיל הבגרות אם הם יהיו נמוכים, אבל קחי בחשבון כמה פרמטרים חשובים מאוד ! א... הרופאים לא תמיד צודקים. רפואה זה לא מדע מדויק, ויש גם טעויות ואפילו הפתעות ב... האישיות חשובה יותר מההופעה, גם אם לא מיד בגיל הבגרות, בטח בשלב מאוחר יותר בחיים ג... אהבת האם חשובה יותר מכל, ויכולה לתת את כל הביטחון שכמה סנטימטרים פחות לוקחים (ואני מדבר על זה מניסיון) אז אל תדאגי יקירה... לילדים יכולות להתמודד שאנחנו לא תמיד מבינים. תני להם אהבה, חום, ותמיכה והם יהיו בסדר.

ניקולי

New member
מיקי..היקר!!

בקשר לשני דברים הינך צודק..נכון,אהבת אם זה בראש ובראשונה, כלומר חיזוקים,אהבה, ליטוף,ובמיוחד עבודה פסיכולוגית שאין זה כ"כ גרוע.. בקשר לדבר השני..אישיות, אכן כך..וזה מנסיוני האישי..אישיות קודמת לכל.. שתיי הנשמות שלי...הם שני ילדים מקסימים, וכבר אני יכולה..לאמר לך שהאישיות שלהם מסבירה פנים.. בקשר לדבר השלישי שבעצם היה זה הדבר הראשון שציינת, עם זה ישנה מחלוקת בעיקר מאחר ואני עברתי את מה שהם עוברים היום..אני אישה..(ואני לא נמוכה) אבל...אני גם לא גבוה ע"פ שהייתי רוצה להיות לפחות 1.73 לדעתי זה יפה מאוד..אבל מה לעשות??? אלוהים חנן אותי בדברים אחרים ועל כך אני מודה לו כל יום...ורופאים?? כן, רופאים לא תמיד צודקים..אבל לרוב כן..ובמקרה שלהם הם צודקים.. מיקי..בחיים צריך להתמודד עם הרבה דברים..ותסכים איתי שהרבה יותר קשה להתמודד עם הדברים הקשים..!! בוקר טוב לך..ושבת שלום

jess ועוד

New member
הכל מסתדר בסוף

עכשיו הכל נראה גדול ונורא אבל עם חיזוקים נכונים הכל יהיה בסדר יש לך בעל מדהים ואנחנו פה בשבילך תמיד אז...חזקי ואמצי
אוהבת

ניקולי

New member
יקרתי..

סוף סוף את כאן, תודה נשמתי על החיזוקים..זה חשוב שיש כאלו חברים..ולך אני חייבת לאמר משהו באופן , "אישי" שבזכותך הפורום הזה קיים ודירבאלק אם יפסיקו אותו..
.. גם אחרי שאת תלדי..הפורום הזה ימשיך..(נראה לי מחדר הלידה במקום מוניטור ישימו לך מחשב..חחחחחחחחח
).. ג´ס השבוע הדאגתי אותי התקשרתי אלייך
ולא ענית לי השארתי לך הודעה ולא חזרת אליי..הייתי בטוחה שאת כבר.....ונראה לי שעוד לא..בכל מקרה..שיהיה לך הכי קל שבעולם.. ושוב תודה לך על החיזוקים אוהבת ניקול*

נפש הים

New member
קראתי...

הסיפור שלך הזכיר לי מישהו שהכרתי בתור ילדה. היתה לו את אותה הבעיה. אני זוכרת שהוריו סיפרו להורי ואף סיפרו שהם שלחו אותו לניתוח בחו"ל. הניתוח הצליח. הוא אמנם לא 1.80 היום, אבל גבה בכמה סנטימטרים(יותר גבוה ממני). כדאי שתבדקי אם ניתן לבצע ניתוח כזה בארץ. אני בטוחה שהרפואה התקדמה בתחום- בכל מצב, זה שווה בדיקה.

ניקולי

New member
תודה חמודה

כן, נכון גם אני שמעתי על ניתוח כזה..קוראים לזה ניתוח מתיחה..ידוע לי וזה מוכר..אבל..לא נראה לי שאעשה כזה דבר לילדים שלי..וזאת מאחר..וגם בניתוח ישנו סיכון..שאולי חלילה וחס יפגע משהו אחר תוך כדי.. אני מאמינה שיהיה בסדר.. בכל אופן תודה, ניקול*

GALI02

New member
ניקולי../images/Emo24.gif

בתור לביאה אני יודעת שאת חזקה מבפנים ובמחוץ אז אין לי ספק שדברים ייסתדרו בסוף... אבל בכל זאת עוד חיזוק אף פעם לא מזיק... אז קבלי חיזוק בצורת
גילי נ.ב האסטמה זה ממש לא נורא... ואת קולטת שהרע ביותר כבר מאחוריכם-הבדיקה שכל כך חששת ממנה יצאה תקינה אל תשכחי את זה!

ניקולי

New member
לביאה אה???

את יודעת מה שמצחיק בכל הסיפור שלי הוא זה שילדיי הם שני אריות ואילו אני הלביאה ובדרך כלל האריה שומר על הלביאה..וכן, גם הלביאה שומרת על ילדיה..שימי לב איך החיים מתגלגלים להם..לביאה ושני ילדיה.. וכן גילי אני אהיה חזקה, ולעולם אני לא שוכחת את הדברים הגרועים מכל..יכול מאוד להיות שאני מאוד רגישה מאחר וכבר איבדתי את הבן שלי הקטן מוות קליני.. נכון שהוא יצא מזה ועל כך אני מודה אבל..תמיד יש את הפחד הזה שלאבד חלילה ולא משנה איזו סיבה.. את יודעת לפעמים האשיות נמצאת, האדם נמצא איתנו..אבל יש מצבים שהוא נכנס לפולנטר ואז..הוא בעצם לא איתנו..אני יודעת שמעל הכל צריך לעבוד פסיכולוגית..כי המוח הקטן הזה שנמצא בקופסה עלול לשגע אותנו עד מוות. אם את יועת למה אני מתכוונת.. תודה נשמתי על החיזוקים..זה כיף לשמוע תמיכה כזאת.. אוהבת ניקול*

GALI02

New member
אין בכלל בעד מה../images/Emo140.gif

גם אריות צריכים שיישמרו עליהם... וניקולי אני כאן תמיד בשבילך.

ניקולי

שבוע טוב לך ולבני ביתך, כמו שהבנתי ימים קשים עומדים מאחוריך ולפניך אך הביטי בצורה חיובית על הנושא, נמוכים - יש הרבה בחיים והם מגיעים למקומות גבוהים יותר מאשר אנשים שהם גבוהים במקור הגיעו. ואני יכולה לומר לך שלמרות שאני 181 ס"מ יכול להיות שקל לי לומר זאת, אך אנשים לא נמדדים בגובהם. וכמו שאני קוראת את מסרייך בעבר אני רואה שאת אם אוהבת מלאה באהבה והרבה חום שנותנת לילדיה את עצמה ואת ליבה. על כן יקירתי, החזיקי מעמד, אני מאחורייך, עם הרבה אנרגיות חיוביות, כי הרבה מה נעשה בחיינו אם לא נגיע כל פעם לעוד קושי שאלינו לעבור, אך בטוחני שעם הרבה אהבה תגיעי לשלווה. ניקול, חשוב לומר שאל לנו לחשוב על העתיד, מה יהיה, קודם כל בואי נתמקד על ההווה ונהיה בטוחים שאנחנו עושים את הכול על מנת להגיע לטוב ביותר בנקודה הספציפית שאנו נמצאים בה. אני בטוחה שאם הרבה אנרגיות חיוביות (במקום שליליות אשר יכולות להיבא את הנבואה שמגשימה את עצמה שלא בכוונה) נשאר עם ההרבה אושר וחום ואהבה והרבה חיוביות שיעזרו לנו לעבור את התקופה העכורה הזו. ואנו נעבור אותה ביחד. את במחשבותיי, בליבי ותפילותיי. דולפין היחידה

ניקולי

New member
דולפין יקרה

וואוו האם אנחנו מכירות?? אמרת שאני במחשבותייך בליבך ותפילותייך, אני נוכחתי להכיר הרבה ברכות..אך ברכותייך משרות בי את ההרגשה שהינך מכירה אותי.. תודה לך על הכל של ניקול*

למעלה