אז ככה..

אז ככה..

אז קפה ביאליק והבארבי מתקרבים בצעדי ענק.... [אפשר לראות בספירה לאחור של דנה] אתם מתכוונים להגיע? לקפה ביאליק? לבארבי? לשניהם? ספרו,שתפו קצת את ההתרגשות שלקראת כי אני ממש מחכה לשתיהן.... [למי שיש בעייה מסויימת לגבי אחת מהן שיאומר אולי נוכל לעזור בדרך כלשהי]

פלדלמן

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אתם מתכוונים להגיע? כן...אבל רק לבארבי לקפה ביאליק? לא, יום אחרי זה יש לי שיעור פסיכומטרי ואני צריכה להיות עירנית
לבארבי? כןןןןןןןןןן לשניהם?
ספרו,שתפו קצת את ההתרגשות שלקראתן כי אני ממש מחכה לשתיהן.... גם אני!!!! לשתיהן, אבל רק לבארבי אני אגיע

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אתם מתכוונים להגיע? בא-רור לקפה ביאליק? כן בהחלט
לבארבי? גם גם! לשניהם? חח יאפ. אני ממש מתרגשת, חסרות לי הופעות של נועם ברזומה.... ויהיה ממש מדהים אני בטוחה! אני מחכה לקפה ביאליק ת'אמת יותר, כי זאת אמורה להיות הופעה מיוחדת עם עיבודים חדשים וזה.. וגם כי אף פעם לא הייתי שם.. וברור שאני מסתתפת במבצע פרסום, אני מקווה שכולם יקחו חלק, אין חשוב מזה!

שלי פאר

New member
בורח ... שוכח ... הכל !

אתם מתכוונים להגיע? כן . אם יהיה לי עם מי . ( כי אני לא יודעת להגיע לבד ) לקפה ביאליק? בארורררר !!!! לבארבי? בארורררר !! לשניהם? ווגם למליון שיגיעו אחריהם !

שיגיע כבר......

בטח שאני מתכוונת להגיע.. שאני אפספס דבר כזה
לקפה ביאליק עדיין לא בטוח לבארבי גם אם יתהפך העולם אני מגיעה אני ממש מתרגשת.... אני מגיעה עם 2 חבורת..., כל יום הן שומעות כמה זמן עוד יש עד הבארבי וכמה מדהים זה יהיה

למעלה