אז ככה

iCeBLuE

New member
אז ככה

גילי חתולה ולאוהדת ביתר על עקבים לא לשאול שאלות מיותרות

iCeBLuE

New member
SPHINX האחת אני רוצה להקדיש לך שיר

יאללה חתונה יאללה חתונה תתפסי אותו חזק יאללה חתונה יאללה חתונה הלוואי ונחגוג לך השנה אמרו לך שעד החתונה זה יעבור ולך עדיין זה כואב סידרו לך בחורים היית צריכה לבחור אבל שברת להם את הלב הראש שלך בעננים כל הזמן מסתובב אז תגידי מותק מה קורה עם חתונה אז תגידי מותק מה קורה עם חתונה כי חלפה לה עוד שנה תסתכלי איך מדברים עלייך בשכונה יושבים ומחכים להזמנה השעון דופק לו והלב זועק לו יאללה חתונה יאללה חתונה תתפסי אותו חזק יאללה חתונה יאללה חתונה הלוואי ונחגוג לך השנה. היו לך חלומות חשבת איך להגשים ולא על קשר מחייב כולם כבר בזוגות נשארת על הקרשים נשאר לך גשם של כאב הראש שלך בעננים כל הזמן מסתובב אז תגידי מותק מה קורה עם חתונה אם לא שמת לב חלפה לה עוד שנה תסתכלי במדברים עלייך בשכונה יושבים ומחכים להזמנה השעון דופק לו והלב זועק לו יאללה חתונה יאללה חתונה תתפסי אותו חזק יאללה חתונה יאללה חתונה הלוואי ונחגוג לך השנה. יאללה חתונה יאללה חתונה תתפסי אותו חזק יאללה חתונה יאללה חתונה הלוואי ונחגוג לך השנה הלוואי שיבוא כבר החתן ברכב, ברגל, או על סוס לבן לא משנה העיקר שיבוא, שיבוא אז תגידי מותק מה קורה עם חתונה? שיהייהההההההההההההההה מזללללללללללל טוובבבבבבבב וגילי ותולה זה שיר במזרחית תחנקוווווווווווווווווו

levona

New member
לההההההההה (במבטא)

תשבע! (קולולולולולולולולולולולולולו)

חתולהה

New member
חחחחחחחחחחחחחחח גילי

שיהיה מזל טוב לספינקס... מתי החתונה? :p

levona

New member
איזו אלפקה ירקה על אחותך?

על מה אתה מדבר בונ'א?!

levona

New member
תגיד.. שמעתי שהפסדנו?

צה- צה- צה!! העיקר שקאלה חתיך (אבל רק בפרופיל) ועוד משהו אייצ'י... מתנה: http://www.dmen.co.il/dating.course עלי!!

iCeBLuE

New member
בואיינה לובע

המגנט התמגנטה זהו גמרנו אבל בכל זאת ביתר אלופה :p

SPHINX האחת

New member
:|

ואוווו כמה זמן לא הייתי כאן.... תמיד כיף לחזור באמת התגעגעתי אייס אני מחכה לתרגום בגוף הסרט מה זאת אומרת זהו גמרנו ???

למעלה