אז ככה

אלוניס

New member
אז ככה

אתמול בערב היה פשוט מדהים. ואני רוצה עוד ומהר! ישנתי אצל חברה וחזרתי לעירי רק עכשיו. הבית בלגן ועוד מעט אני אתחיל לארגן דברים. גיליתי אמיתות מאוד פשוטות בקשר לעצמי: אני מרגישה טוב יותר בשישי-שבת עם מקרר מלא אוכל. זה מרגיע אותי ואני פחות מסתובבת במטבח. וגם שחשוב לא לדחות את הדברים כי אם יש לי אפילו טיפה כוח כדאי לנצל את זה לפני שהוא ייעלם עם החשק שמתמסמס במקרים האלה מאוד מהר - במיוחד כשצריך לנקות את הבית! אז שתהיה שבת נהדרת לכולכם,

הי אלוניס, (סוף סוף הסתדר)../images/Emo42.gif

סיפור: אחותי שאפשר בהחלט לשים בהגדרה של: מקום מעולה ++ ויותר כלכלית. יש שריטה שקרוייה: לחם. זה בוודאי מפני שבאנו מבית של ניצולי שואה. ללחם יש משמעות: אני לא ארעב!! את הבסיס הזה יש לי. היא קונה כל יום מעל ומעבר למה שאפשר בכלל לתאר לחם לחמניות וכו´ כל יום. והידיעה שהוא שם - עושה לה את זה. איזה טוב לדעת שאת מגלה שבית מלא בכל טוב מרגיע אותך, איזה דבר !!! כמה דבר קטן כזה משמעותי, יכול להיות לא יאומן!!! שבת נפלאה, דליה.

אלוניס, חשוב.

תעשי מצווה חשובה. תחזרי לוואלה ותחפשי את ההודעה ששלחת עם הדימויים על הנבטים והקציר..זוכרת? ותעתיקי לכאן. קודם כל, זה חייב להיות איתנו. דבר שני, אני לא יודעת איך וואלה עלולים לנהוג לגבי הפורום הנטוש אולי ימחקו אותו ואז זה יאבד. גם אני צריכה להעביר את המאמרים והקישורים משם. שבת טובה, דליה.

למעלה