אז ככה.........

SMOLANIT1

New member
אז ככה.........

עוד לפני שידעתי מה זה חלומות צלולים, הייתי שקועה בחלום, ואם פתאום הסיטואציה בחלום לא נראתה לי הגיונית, הייתי מבינה שזה חלום אבל לא הייתי מתלהבת מזה או משהו אלא להיפך! המחשבות שהיו לי הם שאין לי בשביל מה להתאמץ כי ממילא זה לא אמיתי, הייתי מתבאסת שהחלום שלי הוא רק חלום וזה היה מעיר אותי. אתם חושבים שהתגובה שלי לגילוי שיש לי חלום צלול היא לא נורמלית? האם אני היחידה שמגיבה ככה?

Variety

New member
תגובה

היי, תראי, לאנשים שזה בא טבעית, ולא מכירים את הנושא זה באמת לא משהו לדעת שזה חלום. אך מי שיודע את האפשרויות הרבות והפוטנציאל האדיר של חלומות צלולים, ידע מה לעשות. לאו דווקא יתרגש, אבל בהחלט לא ישתעמם. כדי ללמוד מה יש מעבר ל"סתם חלום" אני מציע שתקראי באתרים לא מדעיים, אתרים שדנים בנושאים כמו טלפתיה בחלומות, חלומות משותפים, הספריה האקאשית וכו´, את תמצאי שם המון מידע שיעניין אותך. אתר לדוגמא: http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq/ חלומות פז, Variety-

SMOLANIT1

New member
הקטע הוא ש.....

פעם היו לי המון חלומות צלולים שבאו לי בטבעיות, אבל לאחרונה קראתי המון ולמדתי הרבה עליהם ועל שיטות ליצירת חלומות שכאלה, ודווקא מאז שלמדתי יותר על הנושא והבנתי את הפוטנציאל הטמון בחלומות האלה הם כבר לא באים כל כך בקלות... האמת שנראה לי שככל שאני אתאמץ יותר, כך אני פחות אצליח להשיג "חלום צלול". אני חושבת שזה בגלל שהחלומות שלי הם בדרך כלל הגיוניים, ורק כשאני חווה חלום יוצא דופן נדלקת אצלי מין מנורה אדומה שאומרת לי שאני חולמת.

למעלה