אז ככה...

סינטטית

New member
אז ככה...

מה שהולך פה בפורום לא כל-כך נעים, אני חושבת שלכולם... קיבלתי מסר ממישהי כאן, והחלטתי לרשום פה הודעה בקשר לזה שכולם יראו. אני יודעת ומבינה למה אתם מתייחסים ככה לשרוני ולאנשים כאלו... אבל, לא צריך להתייחס ככה לאנשים שלא קשורים בזה. האמת שגם לשרוני לא צריך להתייחס ככה, אבל זה סיפור אחר. עם שרוני אני אסגור את העניינים במסרים. מה שכן, תשתדלו להתייחס יפה לאנשים חדשים [וגם לאנשים לא חדשים] ולא ללכלך את הפורום. חבל. אנחנו פורום נחמד וחבל שמישהו יכנס ויראה את הדברים האלו. אם למישהו יש משהו להגיד בנושא שיגיב את זה בשרשור הזה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

רציתי גם להגיד שדיברתי במסרים שם אושרי ולא נראה לי שהיא שרוני.. (דיברתי איתה לפני שהיא פתחה את כל השירשורים..), ניסיתי להסביר לה ששרוני סתם משחקת את עצמה לא מבינה כי בן אדם לא יכול לא להבין כ"כ הרבה פעמים ואוהב שצוחקים עליו.. קיצר, אושרי היא בסדר.. (חוץ מההודעות שהיא פתחה ויכלה פשוט לשלוח לשרוני מסר..).

../images/Emo45.gifצודקת!!

גם אני דיברתי עם אושרי במסרים, אושרי באמת נחמדה ולא רצתה להיכנס איתכם לריב היא רק רצתה לנסות לסדר את הדברים בלי לריב. אנחנו פורום ולכולנו פה יש דבר משותף(או יותר.)ובשביל זה אנחנו כאן אז למה לריב?

מה קרה פתאום כולם מסכימים?../images/Emo6.gif

בכל מקרה, לשרוני לא מתנהגים ככה סתם ולגבי אושרי אין לי מה להגיד.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח בקשר לשרוני אתה צודק..

אבל אושרי לא נראה לי כמוהה..

לא יצא לי לדבר.. אבל גם לה לא היה חסר=\

כי גם היא תקפה פה לא מעט.. אבל אין לאף אחד בעיה לקבל אותה אני מאמין כל עוד היא תתנהג נורמאלי כולם פה חברים של כולם, וכולם אנשים חברותיים וכל עוד היא תתנהג בצורה חברית, אז לא תהיה שום בעיה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא!../images/Emo45.gif

לא הבנתי למה היא בכלל פתחה אוף..
היא יכלה לשלוח את זה לשרוני במסר.. זה מה שעיצבן אותי.. שהיא סתם פתחה.. אבל כן.. אנחנו אנשים מאוד נחמדים וחברותיים, מקבלים כל מי שרוצה..

menori

New member
../images/Emo45.gif!!!!

מסכימה אם כל מילה וכל אהו'י שרשמת חח

אם זה יסתדר אז סבבה..

מה שגרם לי לחשוב ששתיהן זה אותה אחת, זה ששתיהן כותבות באותו סגנון. והסתכלתי בהודעות האחרונות של אושרי מלפני מספר חודשים, וגם לה היו התפרצויות כמו של שרוני. אני גם לא מבין למה היא הסבירה איך כן להגיב בפורום אבל היא בעצמה עשתה ההפך לא רק פעם אחת. ואולי נקבע כולם, שאם יהיו עוד הודעות כאלה פשוט לא להגיב בכלל.

כמו שאמרת, עדיף פשוט להתעלם

מאשר סתם לענות להם, זה סתם מוציא אותנו באור מגוחך יותר מהם.

למעלה