אז ככה:)

אז ככה:)

אתם יודעים מה אני כ"כ אהבתי בsfij? שהוא לא נגמר... כן כן זה הדיסק הלא נגמר 17 שירים והרבה הרבה זמן בכלל אני נורא אוהבת אותו...:) ולהודעה הזו אין פואנטה או משהוא כזה:)

זה בסוודר, תאמיני לי.

לא קרה כלום אם אין פואנטה, לדעתי זה עדיף מלצפות בתמונות ללא הפסק. דווקא לי קשה להאזין לכל האלבום עד הסוף, סתם לכייף. לא כל השירים זורמים, ובסוף יש מספר שדי גובלים על השעמום באורכם. אך בכל זאת- הדרך בה שילבה האלאניס שירים טובים ומקפיצי אנדרנלין בין כל השירים המדוכאים במקצת, מרתקת אותי עד לדקה האחרונה.
, ומצטערת אם אני נשמעת מעט סותרת עצמית. ג´אנקי הינו האלבום האהוב עליי מכל, ללא ספק. ! -נעמה.

נכווון!

גם אני הכי אוהב אותו אבל אני חושב שאם אלאניס לא היתה מוותרת על שירים כמו: SISTER BLISTER FEAR OF BILSS BENT 4U ועוד כמה שירים מעולים חדשים, אז URSהיה מושלם. הוא פשוט קצר מאוווד!!! בואו נקווה שאלאניס תפסיק להתקמצן בשירים !

ב- URS

לדעתי, כמות השירים מספיקה, ויותר מכך. טוב, הייתי מוסיפה עוד שניים או משהו כזה, אך לעומת אלבומה הקודם- זה שיפור. ואתה יודע..תענוגות קטנים של החים.

j u n k

New member
אלבום פשוט מדהייייייים!

ולדעתי היא עשתה צעד חכם כי דיסקים כמו אלו מתאימים לקבוצה קטנה של אנשים, לכן היא הוציאה אותו אחרי הצלחה מסחררת של האלבום הקודם שלה. ובכלל הכנות שהאלבום מקרין גורם לי לכבד ולהודות לאלאניס על כל שלב בחיים. URS אלבום שלדעתי לפחות, שטוח במקצת וחוזר על עצמו - לתקופת הגא´גד, שזה לא רע אבל מחזיר משהו אחורה אחרי התקדמות אדירה וללא ספק הדיסק היה מושלם אם היא הייתה מכניסה בו את שירי הבי סיידס. נ.ב זוהי לא ביקורת שלילית אלא רק דעה אישית. אוהב לעולמים את אלאניס.

האמת..

גם אני חושבת ככה urs נורא מזכיר את הראשון.. יש לי חיבה יתרה לspij אולי דווקא בגלל העובדה שקטלו אותו, שהוא נכשל במכירות, אני זוכרת שקראתי ביקורת עליו שאמרו שהוא מבולבל, בלה בלה בלה הכל שטויות, ובכל מקרה אני נהנת מכל שמיעה של כל אלבום שלה כל פעם מחדש כאילו שזו פעם ראשונה באוזני:)

למה נכשל?

SFIJ לא נכשל!!!! הוא פשוט לא היתה הצלחה מסחרית כמו JLP, אבל המכירות שלו לא נכשלו בכלל.....10 מיליון עותקים זה לא נכשל!!

..

איזה נימה עצבנית.. והאמת אומן שמוכר 27 מיליון ויותר אז כן זה נחשב יחסית כישלון לדיסק השני

AlanisJunkie

New member
Never ending CD.....LOL

אבל אי אפשר להגיד שזאת לא תמורה נאה לכספנו המועט... אני לא סובל אומנים שגורמים לך לקנות את הדיסק שלהם, שעולה בסביבות ה-80 שקל, כאשר הוא מכיל רק 30 דקות. זאת רמאות! אלאניס שלנו לפחות לא עובדת עלינו... חחח.

roooonnie

New member
../images/Emo4.gif

לדעתי מה שטוב ב URS זה שיש בו שילוב של השניים שקדמו לו, למרות שהוא בהחלט מזכיר יותר את JLP. אני בכל מקרה נורא אוהבת את השוני שבכל דיסק כי כל אחד מהם מיוחד והאמת שבהתחלה לא ממש אהבתי את SFIJ אבל בזמן האחרון אני ממש התאהבתי בו ואני לא מפסיקה לשמוע אותו.
רוני

למעלה