אז ככה

אז ככה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן כן הצליחו לעצבן אפילו אותי
אבל אני לא אתן .. לא לא לאאאאא אז יישרתי משוש ולבשתי צעיף (יורד גשם!!)ושרתי... ולא לא לא ינצחו אותי לא מנצחים אותי כל כך מהר
וכמו שאמר אתמול הרב לאו יש אור בקצה המנהרה (וזה לא פנסים של רכבת!!
תוספת שלי) אז אני דווקא ודווקא אמשיך להדליק את כל הכוכבים ואמשיך לשלוח שקיות מיוחדות, ולקשור בלונים צבעוניים וגם כשאני אכעס מאאאד, אני אמשיך לשיר! שולחת לכולכם שקית של כוכבי שלווה, אומץ ורוגע רק טוב!!!

אז ככה 2 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נ.ב. אני מבקשת מכולם להתפקד!!! רק להגיד שאתם כאן או שם! חג שמח ורק טוב!!!

הלו,הלו בלי עצבים!!!

מה , מי עצבן אותך(מרים את השרוולים) מיד אני מטפל בו וגורם לקריסת קונן קשיח שלו. <לובש מדי אביר ומתיצב להגן על גחלילית זוהרת>. סגול.

ODED99AA

New member
../images/Emo33.gif הלו

הלו? אני פה? שומעים אותי? כן נידמה לי לא אני בטוח חג
שמח

אחד...

תמיד חייב להיות הראשון.... מה ניש ? כועסת.... נראה כאילו כולם כאן אובדי עצות... מפיגוע לפיגוע.... לא נותנים לנו לחיות את החיים בשקט... אין להם שום זכות... מתפלל לימים של שקט... התקוה לא אבדה ולעולם לא תאבד... רק טוב לכולם .... רק טוב.... וכמובן חג שמח a total stranger

RomiVais

New member
../images/Emo65.gif חג שמח ל-כ-ו-ל-ם!! ../images/Emo65.gif

שנים שלא הייתי כאן........ התגעגעתי!! מה שלום כולם? אני מקווה שעובר עליכם חג נחמד למרות הכל ושיש
על הפנים חייבים להמשיך לחייך ואף פעם לא לאבד את התקווה שעוד יהיה שלום והכל יהיה בסדר שבת נפלאה לכולם רומי

ישששששששששש אתם כאן!!!

ואיפה השאר??
מבקשת להמשיך להתפקד ולהודיע שאתם בסדר חג שמיייח ורק טוב!!!

סילבסטר

New member
you´ve ranged ser ../images/Emo56.gif../images/Emo104.gif

מתעצבנת את בצדק היום יקירתי הגיע הזמן לעשות דבר מה אחותי המלחמה כבר החלה למי שלא מודע לא שמתם לב כמה דם נשפך ? לא הזלתם דמעה !? חברים מכל עבר צו 8 מקבלים גם אותי עוד מעט מגייסים מוציא את הנדן מן הארון ומשמנו על מנת שכלי זין בקלות יכנס לתוכו מצחצח את חרבי ולובש הברדס מכין גם את זה ענק הקורנס הגיע הזמן לא להמשיך ולשתוק אחרי שנתנו חרב ביד פלוני הבוק משמן הקנה וממלא את המכסניות הן עומדות בקרוב ריקות להיות "talai hou" מיד בחפץ לב נאמר ותכף נדע מה מביא איתו המחר

סילניקההההההה../images/Emo140.gif

עזוב את כלי המלחמה... במקום שולחת לך אבקת רוגע וזהירות עם קורט של אבקת שקט. ואני מקווה שהמחר יביא אתו רק בשורות טובות... גם אם יקח להן טיפת זמן לצוף על פני השטח... רק טוב!!!

גם אני פה ....

עצובה , אתמול באמצע ארוחת הערב גייסו לי את שי ... לקחו אותו לשטחים {צו 8 בהול } ... והשאירו אותי לבדי , עצובה בערב שבת .. לבדי ביחד עם באפי שלי .. . דואגת ומפחדת .. מקווה רק לטוב .. אז גם אם אני לא פה .. אני פה ... במחשבה ובלב .. שרון

שרונינקהההההההההההההה

לא לפחד! יהיה בסדר!!! שולחת אחרי שי כוכבי שמירה ולך שולחת שקית של כוכבי שלווה וכמובן שמוסיפה משאית קטנה של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים. רק טוב!!!

נעלמתקה

New member
באיחור מה ...../images/Emo4.gif אך גם אני כאן

שעת לילה מאוחרת כל פעם שאת עירי עוזבת לבי נצבט כי תמיד משהו קורה בה בין ההרים , בדרך אליה הדליקו פנסים צבעוניים כדי שנשמח קצת לקראת בואינו לקראת העצב השורר כאן קצת אור בדרך שלא נאבד אותה כי אל האור פנינו מופנות . גם לבינו זאת ירושלים שלי .... לילה טוב

למעלה