אז ככה...

יה-יה

New member
אז ככה... ../images/Emo3.gif

אני טסה להולנד. זהו, זה הגיע
. ה-
ימריא בשעות הבוקר המוקדמות של רביעי. מחר סביר שלא יהיה לי זמן להיכנס. בערב אני הולכת לחתונה (מזל טוב, יקירתי
) ויש לי (בלי קשר לחתונה) 52652558120017455 דברים לעשות במשך היום. אז זה הזמן להיפרד
אני חוזרת ארצה ב- 24.8 ומקווה שאזכור את השפה העברית
אוהבת ומאחלת לכם ולי לשמור על ארבע ההסכמות, לפחות ב- 12 ימים הקרובים
{בקשר להמשך, נדבר כשאחזור. בינתיים יש לנו רק 12 ימים לקיים כמיטב יכולתנו את ההסכמות. זה בשבילכם... תאמינו לי, לי זה עולה יותר
} נ ש י ק ו ת
יה-יה

יעל :-)

New member
../images/Emo160.gif נעימה!

יה-יה!! מקווה שיהיה לך טיול מהנה!! אני בטוחה שתזכרי את השפה העברית. השאלה היא רק כמה לא תאהבי את השפה ההולנדית
תעשי חיים! (גם בשביל אלו שנשארים פה) נמתין לך פה ונחגוג איתך כשתחזרי.
יעל

יה-יה

New member
דרך אגב, אני זקוקה דחוף לעצה ../images/Emo10.gif

אחי הקטן (קטן. קטן. זה לא קשור לגיל
) טס הלילה לארה"ב לזמן בלתי מוגבל. אני דואגת וחוששת ומרחמת ובוכה...
לא מגעגועים, הוא עדיין לא טס... אלא מזה שהוא טס לבד והוא כל כך לא בן אדם של לבד... ועוד בארץ זרה, ענקית וקרה (לפחות עד ששומעים "חיים, בוא תראה איזה יופי פה. הכל בחצי דולר, בוא נקח 18, לתקווה ויעקב... ומשה מה-זה יהנה מזה וגם לעוזרת הפולניה נביא אחד, מסכנה אין לה כזה..."
). הוא הולך לעבוד שם (כבר יש לו עבודה, אני מקווה שיהיה לו טוב בה), אבל הוא לבד. ומה שמחזק עוד יותר את הרגשתי הזיפתית הוא שהוא מרגיש גם ככה
. שנייה לפני שנפרדנו
הוא מלמל: "אני מתחרט"...
והכי הכי קורע - הוא בכה. בקיצור, נקרעתי ואני עדיין לא ממש מצליחה לאסוף את המחשבות למשהו חיובי
{זו ההודעה הראשונה והאחרונה שיש בה כל כך הרבה פרצופים עצובים
). אוףףףף.

יה יה'לה ../images/Emo23.gif

היי חמודה זה נכון לפעמים שנוי/התנתקות כואב, למענך ולמענו תשחררי אותו תשלחי לו ולעצמך המון אנרגיות חיוביות... זה החיים שלו, העולם שלו וזה כנראה אחד השיעורים שהוא צריך ללמוד "לחיות לבד" כשלמעשה הוא אף לא לבד ואת מלווה אותו באהבתך לאורך דרכו. לא צריך להיות קרובים פיזית כדי להרגיש את זה, רק שחררי את עצמך מדאגות ומחשבות שיהיה לו קשה - זה יהיה לו קל והוא יסתדר, יתבגר, ילמד ואת כל הזמן איתו
אוהבת מאוד ו...
נעימה מחכים לך
אני

*g99

New member
יופי לך ../images/Emo46.gif

את טסה לך,ואנחנו פה! טוב נו,ברור שאני צוחקת.. ולמה אני צוחקת? כי ביום שאת חוזרת אני חוגגת יום הולדת,וזה אומר שאת ,כן כן,את מביאה לי מהולנד ים של מתנות,ברור? בקשר לאחיך, מתוקה,גם אם הוא מתחרט הוא אולי בתת מודע זקוק להיות לבד,זה חלק מלמידה שלנו על עצמנו בעיקר. אולי זה יעשה לו טוב,ה"לבד" הזה לפעמים מחייה אותנו בלי שנרגיש. אני בטוחה שיהיה טוב,חייב להיות. בשבילך הוא אחיך הקטן,אבל תזכרי שהוא לא מרגיש ה"קטן" בכלל..זה מניסיון אישי חחח
נ.ב. פעם עשיתי מדיטציות אצל אישה חמודה מאוד,היא אמרה לי משפט מאוד חכם. הכל טוב,הכל בסדר.. גם במצבים ותקופות קשות,הכל בסדר אפילו שזה לא נראה/מרגיש כך. לפעמים צריך לעבור תקופה גם אם היא קשה,אבל זה בסדר..זה צריך להיות כך גם אם לא נראה לנו. תהני לך בהולנד,אל תדאגי לפורום ולנו.. תבלי ותחזרי אלינו מהר..

ש איילת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifתעשי חיים../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

..
.......ח י י ם ....
..

למעלה