../images/Emo182.gifההופעה בבארבי..../images/Emo23.gif
עכשיו תורי לסכם קצת.. הגעתי להופעה הזאת חסרת מצב רוח, עם מועקה בבטן, עצבנית וחסרת סבלנות, היסטרית, פראנואידית, קריזיונרית.. דבר ראשון, לקח לי המון זמן לשכנע את ההורים שלי לתת לי ליסוע.. זה באמת היה מאמץ שסחט ממני כוחות. דבר שני, היה גשם בחוץ, וקר, והייתה אווירה ממש דכאונית ביום הזה.. דבר שלישי, פחדתי פחד מוות ממה שיקרה שם. אבל הופתעתי, וכ"כ לטובה!! כשהבארבי התחיל להתמלא באנשים, ופגשתי אנשים מסויימים.. התחלתי לחייך והרבה! חיכינו שההופעה תתחיל, ובנתיים קרתה לי ת'פדיחה הכי נוראית בעולם, נכון ליד החדר אומנים יש את המדרגה הזאת שאף פעם לא רואים?! [לפחות אני
] אז שוב נתקלתי בה ונפלתי, אבל איזו נפילההההה, השתטחות!!! הפלתי כיסאות בדרך!
וכולם הסתכלו עלי, ופלדל כפרעליה הרגיעה אותי
ואז עלו הנגנים, והלכתי למקומי הקבוע, על המרפסת הקטנה עם שירוש ופלדל.. התחיל בדמעות יבשות כמובן, וכל השירים המוכרים והאהובים
האירוח של אלדד היה מצויין! רואים שהם נהנים לעבוד ביחד, להופיע ביחד,, כאלה מדהימים, הם שרו את "יופי" ושיר של אלדד שנקרא "לילה" אם אני לא טועה
ממש נהנתי בכנראה, כמו תמיד, זה השיר הופעות שלי ושל שיר
והסיפור שלפני "אם הייתי" ממש ריגש אותי, ונהנתי להקשיב לו בשקט כזה..[יש גם סרטון, לא לדאוג] כמובן שלא וויתרנו על "נהנהנה נהנהנה" אבל נועם אמר שלא היום חחח והיה שם כיסא ברררר, ונועם אמר "שאני לא אגיד כמו מזה"
לא האמנתי שהוא זכר אלוהים! והכלבייה, שלא נדבר על זה >< בכל מקרה, הוא אירח גם את יהודוע לימוני [המדהים
] בהופעה, הם שרו שני שירים מעלפים של יהושוע. "מנגינה" ו"מתנה" באותו רגע, ירדתי מהמרפסת, התיישבתי הכי קרוב לבמה שיש, ממש ממש ליד המגבר בצד של ארבל, לא רציתי לראות אף אחד בשדה הראייה שלי חוץ מנועם והלהקה. הייתי צריכה ספייס, זמן לבד. התיישבתי שם, והקשבתי לשילוב המצמרר של נועם ויהושוע ביחד, זה היה אחד השיתופי פעולה הכי מדהימים ששמעתי בחיים. ואני לא מגזימה. הזדהתי עם הסיטואציה, היה לי חיבור מדהים עם הרגע הזה. אחרי האירוח של יהושוע, הייתי מוקסמת לגמרי..ואז היה את לעוף
שהיה מיוחד, שרתי לעצמי בלב את הקולות שבטי עושה לו בגרסא מהדיסק חח ואז אתחיל השילוש הקדוש, לפחות בשבילי :| והבטחתי לאורפזיק להסריט את בורח, אז התחלתי לצלם, ובסופו של דבר צילמתי סרטון ארוך של בורח+סתם+אני וכל המחשבות. היה לי טוב להיות עסוקה במצלמה, עם עצמי, והיה כל כך שקט [כי הייתה הקשבה מדהימה שאתן לא מאמינות] שהרגשתי ברגעים מסויימים שאני שם לבד.. בכל מקרה, יצא סרטון מדהים, והוא גדול מדיי כך שאי אפשר להעלות אותו לשומקום, אז מי שרוצה אני אשלח לה שתבקש... ארבל, ניר, איתי ואלדד, כל הכבוד

ואז נועם עלה להדרן כמובן, ונגמרה ההופעה כמובן שנשארנו שם עוד ממש הרבה זמן [יותר ממה שתכננו, אבל פסטיבל זה פסטיבל
] היה לי מדהים, ומה שפחדתי ממנו לא קרה, וראיתי שם את ענברי שהתגעגעתי אליה כל כך הרבה... והיה לי כיף לראות שם כמה בנות מהפורום וכמובן את שיר ומיכלי, שהן הכי הכי! ותכלס, הייתה אווירה מוזרה קצת, הייתה הקשבה מדהימה, אבל הייתן חסרות לי, שוב. אני מקווה שבהופעות הבאות, תהיה נציגות גדולה יותר מהפורום [שקצת דועך וזה לא בסדר!] וזהו, סיימתי לחפור לכן. פיו
תמונות יש בפייסבוק, סרטונים בקרוב יהיו. שיהיה לכן יום נפלא, מלא שמש