אז ככה... שאלה וחצי

The anomaly

New member
אז ככה... שאלה וחצי

עשיתי אתמול טסט בבוקר וחבר שלי שלומד איתי אצל אותו מורה גם עשה אתמול, אבל לא באותה השעה בכל מקרה לי, לפי דעתי היה טסט בסדר ולו, לפי מה שהוא סיפר, הטסטרית שלו דפקה לו 4 ברקסים (לי הטסטר לא התערב בכלל בנהיגה) עכשיו... הוא עבר, אני נכשלתי, והמורה שלי אמר לי שהסיבות לכישלון בטסט שכתבו ממש מלא...("יש פה ממש מגילת העצמאות עם כל הרשימה הזאת) ולי זה נראה מוזר (אני בטוח שאותו זה ממש לא מטריד) עכשיו השאלה שלי זה מה הסיכויים שהתבלבלו הטפסים ביננו? יכול לקרות מצב כזה? כי בשמות אני לא חושב שהמורה התבלבל
בקיצור אני ממש בבעסה כי היתה לי הרגשה כל כך טובה לגבי הטסט הזה... ועוד שאלה בין טסט לטסט כמה שיעורים צריך לקחת וכמה זמן צריך לחכות? תודה רבה רבה מראש...

201002

New member
תשובה

לא נראה לי שהתבלבלו... במיוחד כשלא הייתם ביחד בטסט,אלא בשעות שונות. צריך לחכות שבועיים, ואין כמות שיעורים מסויימת שצריך לקחת. כל אחד כמה שבא לו.

201002

New member
הסבר לתגובה שלי...

תקשיב, אם נניח הייתם שניכם ביחד בטסט,באותה שעה ועם אותו טסטר,אז היה יכול להיות סיכוי (קלוש אומנם) שהיו מתבלבלים,כי זה 2 טפסים דומים,אז א-ו-ל-י היה מצב שאת הטופס של זה שהיה אמור לעבור לוקחים בטעות וכותבים "נכשל" ואת השני מעבירים. אבל... בגלל שהייתם בנפרד, אין סיכוי. גם הייתם אצל טסטרים שונים... אחרי הטסט של הראשון מביניכם,הטסטר החליט עבר/נכשל והעביר את הטופס למשרד הרישוי. אח"כ לתלמיד השני קורה אותו הדבר. אין קשר בין הדברים!

adidas88

New member
יש מצב

זה קורה לפעמים... בטסט ה1 שלי בלבלו לי ולשניה את הטפסים אבל שתינו נכשלנו ככה שזה לא היה קריטי. אתה לא חייב לקחת שיעורים בין טסט לטסט אבל אתה חייב לחכות שבועיים לפחות ככה שעדיף לך לנהוג במשך השבועיים האלה במיוחד אם אתה ניגש לטסט-זה כבר שיקולך הפרטי בהצלחה!

adidas88

New member
אה כי

לה הוא רשם את הטעויות שלי ולי את הטעויות שלה לה היו המון טעויות-ששתינו ידענו עליהן-כניסה לצומת וחסימתה-פעמיים. עיכוב התנועה, אי מתן זכות קדימה, וכל מיני דברים בסגנון ולי היה -מעבר נתיבים-פעמיים התערבות של הטסטר (עזוב שההערות עצמן כמעט תמיד מופרזות ולא מדוייקות אבל) ברעיון הכללי אתה יודע מה הטעויות של מי

NewUser4

New member
לא ייתכן המצב שתיארת.

ולשאלתך. בין טסט טסט יש להמתין שבועיים. לא ניתן להבחן אם לא עברו שבועיים מהמבחן הקודם. כמות השיעורים שיש לקחת תלויה בעיקר בך. קחי את הטופס שרשם הבוחן ותעבדי יחד עם המורה שלך על הטעויות. יחד עם המורה תחליטי מתי את מוכנה לגשת בשנית למבחן.

למעלה