אז ככה,, עדכון..

דור118

New member
אז ככה,, עדכון..

אתמול הייתי בביקורת לאחר חודש וחצי אצל הראומטולוג שמטפל בי , בנאדם מקסים , מקשיב ואכפתי הוא זה שאיבחן אותי לפני כ-4 חודשים כסובל בFMS ציינתי בפניו את השימוש באלטרולט והפסקתו עקב תופעות הלוואי שנגרמו לי בעקבות השימוש.את הכאבים המרובים וחוזרים בכל הגוף אם זה שכמות עיפות גב וברכיים וכו' המלצותיו היו : לינת בית , שירות קרוב לבית וקיצור יום עבודה ל-6 שעות בלבד פטורים קבועים ולפחות לתקופה של חודשים. וכן , טיפול הידרותרפיה בהמלצתה של מיששש שאמרה שזה טיפול שיכול לעזור הרבה יותר טוב מכירופרקטיקה. שאלתי אותו עם ה"מחלה" עוברת והאם טיפול במשככי כאבים יכול לעזור תשובתו היתה דבר ראשון שזוהי אינה מחלה שכן היא אינה פוגעת מלבד הכאבים והסבל שמלווים אותנו מידי יום . שאלתי היא כידוע לכם אני חייל וכמו שכולם יודעים צה"ל אינו מכיר במחלה!!! :( ורבים אמרו לי שהסיכוים לאשר את הפטורים לקבועים הן קלושים , מה עליי לעשות במידה ובאמת לא יאשרו לי את הפטורים? הידרותרפיה? מהי ואיפה אפשר לבצע את הטיפולים במסגרת צהל? מלבד זה אני יודע כי הטיפולים מסוג זה וכירופרקטיקה למשל מאושרים לאנשי קבע בלבד בגלל חוסר בתקציב לסדיר. סליחה על האורך

פיברומיאלגיה

צה"ל בהחלט מכיר את התסמונת וחייב לבוא לקראתך במידה וסבלך משמעותי- רצוי לבקש הפניה למכון ראומטולוגי על מנת להקפיד על מעקב מסודר והמלצות בהתאם- ניתן לעשות טיפולים הידרותרפיים באיכילוב או בתל השומר.

למעלה