אז ככה לשנה החדשה....

Soul Kitchen

New member
אז ככה לשנה החדשה....

בגלל שאני טסה מחר בצהריים ל-3 שבועות רציתי לאחל לכולם שנה טובה :] ונסכם את השנה שעברה עלינו בשאלון .... שיר השנה של מיוז: שיר השנה כללי: זמר השנה: זמרת השנה: להקת השנה: אלבום השנה: משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): שנה טובה לכולם!! אוהבת :]

yaelrs

New member
שנה טובה לכם! :]]]../images/Emo192.gif

שיר השנה של מיוז: Bliss שיר השנה כללי: יש כל כך הרבה O: זמר השנה: לאדעת X: זמרת השנה: כריסטינה חח להקת השנה: מיוז, דה יוזד אלבום השנה: קשה להחליט משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: אין לי מושג X: משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: לא זוכרת משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: לא זוכרת S: דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: לא מתחרטת על כלום. דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: אממ להשתלב בתיכון, להצליח בבגרויות ולראות את מיוז בלייב! המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): Mindless self indulgnce

Apoca1ypse

New member
שנה טובה :)

שיר השנה של מיוז: בשבילי. Invincible...אבל נדבקתי ל Sunburn משום מה שיר השנה כללי: Pain- blackfield זמר השנה: ג'ימס לאברי. הבנאדם הפך להיות יותר אדיר מאי פעם זמרת השנה: כריסטינה סקאביה (אני מניח) להקת השנה: Dream theater- as usual... אלבום השנה: Black holes & revelations משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: :S משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: קשה להחליט...אני היחיד שהיה בעד איטליה במונדיאל הזה? משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: מלחמה ETC דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: אין דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: סוד:) המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): Porcupine Tree...מה שהם עשו יספיק להרבה יותר משנה

NiKi†a

New member
גמני

שיר השנה של מיוז: Hate This & I'll Love You שיר השנה כללי: Guano Apes - Don't You Turn Your Back On Me זמר השנה: ג'יימס לאברי, גדי אלטמן. זמרת השנה: הסולניות ל גואנו אייפס ושל ויט'ין טמפטאטישן להקת השנה: אוורגריי. אלבום השנה: א פרפקט סירקל- eMOTIVe משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: לא יודעת. משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: סיום י"ב. משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: סיום י"ב. דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: לא יודעת. דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: אני בצבא, אין לי תיכנונים. המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): Flying Baby

tigw

New member
אני!

שיר השנה של מיוז: חרוש חרוש, אבל סטארלייט שיר השנה כללי: אממ..לא יודעת יש המון זמר השנה: עברי לידר זמרת השנה: לא יודעת להקת השנה: Placebo אלבום השנה: black holes& revelations משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: יש לי, אבל זה אישי... משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: אממ..מישהו משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: מלחמה, למשל דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: לא יודעת..יש הרבה דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: לדבר עם ידיד שלי המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): הסרט "התרסקות". אחד הטובים. שנה טובה!!

Stansfield

New member
שנה טובה ../images/Emo3.gif

שיר השנה של מיוז: Knights of Cydonia שיר השנה כללי:
לא יודעת זמר השנה: כנ"ל זמרת השנה: " להקת השנה: מיוז, פלסיבו אלבום השנה: BH&R או MEDS של פלסיבו משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: אין לי שמץ משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: הטיסות לאנגליה
משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: הפסיכומטרי חח דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: אין ממש.. לומדים מטעויות דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: אלמד קולנוע המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): הסרט "ארוחת בוקר על פלוטו" כי ראיתי את זה פעם שניה לפני כמה ימים וזה פשוט סרט מגניב

FreeLanceR2

New member
שנה טובה ../images/Emo204.gif

שיר השנה של מיוז: stockholm syndrome שיר השנה כללי: Nine Black Alps -Not everyone זמר השנה: Bob Dylan זמרת השנה: נינט!!!!111111אחד אחד אחד (סתם,אין לי מושג
) להקת השנה: Arctic Monkeys, Placebo אלבום השנה: Whatever people say I Am That's What I'm not,Meds (שניהם מעולים) משפט משיר שהכי מתאר את השנה שלכם: I try but you see,it's hard to explain משהו (או יותר) שעשה לכם את השנה: הרבה דברים משהו (או יותר) שהרס לכם את השנה: לא יודעת דבר שאתם מצטערים שעשיתם השנה: כנ"ל דבר שאתם מקווים שתעשו שנה הבאה: רישיון לעזאזל המלצה על משהו (ושיהיה שווה כי זה לכל השנה): The shines

Dug E

New member
קצת באיחור../images/Emo13.gif

אין לי כח להכל- שיר השנה של מיוז: אקסו שיר השנה כללי: לבכות-ריטה זמר השנה: מתיו? זמרת השנה: ריטה להקת השנה: מיוז אלבום השנה: בלאק הול :)

למעלה