אז ככה,,,לגבי מפגש...

אז ככה,,,לגבי מפגש...

חשבתי על איזור חודש מאי , לדעתי באחד ממוצ"ש זה זמן שיכול להתאים לרובנו, אם לא תקנו אותי, לגבי אזור אני יודעת שהרב ממרכז הארץ לכן סביר להניח שזה היה במרכז, תתחילו לזרוק רעיונות והצעות ונוכל לקדם את העניין. כמובן שמדובר על מפגש עם בני / בנות זוג. רויטל.

אתי@

New member
הי רויטל... אני דווקא הייתי מעדיפה

לקיים את המפגש ביום חול (אבל אז לא מוקדם מידי), כי בסוף השבוע יש לנו הרבה התחיבויות משפחתיות. בכל אופן לא על דעתי יקום ויפול דבר
לי אזור המרכז נוח, הייתי מעדיפה מקום שאין בו יותר מידי בעיות חניה או בעיות הגעה. אין לי שום רעיון כרגע
אבל אני אשתדל שזה יהיה מצב זמני

kisses

New member
חברה אתם חייבים להזיז את הת...

אחרת האמת תחפגשו מתי שאני באה קדימה רעיונות למקומות מפגש, ימים שנוחים

סיגל2

New member
לנו אין בעיה כל כך של סופי שבוע וגם

ימי חול מתאימים לנו מלבד ימי א´. לגבי מקומות מפגש אני אחשוב על משהו ואשלח הודעה בהמשך.

dorlim

New member
לדעתי מוצ"ש זה רעיון מצויין

אם מישהי/הו גר באיזור המרכז ומוכן לנדב את הבית שלו / החצר / המרפסת זה לדעתי הדבר האידאלי ואז גם כל אחד יכול להביא משהו ויהיה ממש נחמד. מאחר ואנחנו לא גרים בדיוק במרכז ובפעם האחרונה שהעלתי רעיונות דומים קיבלתי מבול של רותחין, אני מנועה מלהעלות אופציה שכזו... ואם לא הולך כך - אפשר להפגש באיזה בית קפה ולדאוג שישמרו לנו מקומות במקום שנוכל לדבר כולם עם כולם. כרגע, אין לי לצערי, רעיונות לבתי קפה שמתאימים, אבל אם אני אחשוב על משהו אני אעדכן כמובן

אני אהיה מוכנה לנדב את הסלון שלנו

אבל אני צריכה קודם לדעת מה מספר האנשים שצפויים לבוא. אני לא רוצה שיהיה צפוף.

שמופית

New member
אנחנו נגיע (אם ירצה שם) ../images/Emo13.gif

הייתי מנדבת סלון גם, אבל נכנסים כאן גג 10 איש (בדקנו ביום העצמאות)... אני בעד יום חמישי בסביבות 19:00, אבל גם מוצ"ש יכול ללכת.

יעלי2

New member
הבנתי שאפילו לא צריך להזמין מקום...

בכתבה שהתפרסמה היום בידיעות וב YNET אין שום בעיה לקבל מקום במסעות או בתי קפה היום (אולי חוץ מבדיקסי בת"א). סגרו את גילי,ס בירושלים שהיה ממש מוסד ואת מרי אנטואנט בת"א. המסעדות לא מחזיקות מעמד בלי הסועדים. אז לא נראה לי שתהיה בעיה בענין.

fila

New member
....../images/Emo168.gif

מכיוון שאני גרה ממש רחוק- שעתיים נסיעה מת"א אני מאוד אשמח אם נוכל לעשות את המפגש באחד מימי חמישי אני מניחה שאם זה יהיה במקום נגיש אני יגיע

שמופית

New member
אולי אפשר להיפגש

ביוטבתה בעזריאלי (כמו שכנותינו מפורום חתונות) - זה יהיה נוח גם לבאים ברכבת, גם לבאים במכונית והמקום מאובטח. דורלים - את היית במפגש - נראה לך שזה יכול להתאים ? אגב בנות - שאלה : מה הבעלים אומרים על המפגש ? סה"כ, אנחנו מכירות וירטואלית ויש לנו נושאי שיחה, אבל הם לא מכירים בכלל... האם הם בעד מפגש או שיתחמקו ? (כי אם יש הרבה בעלים נגד, אפשר גם לעשות מפגש בנות)...

אתי@

New member
יש לי הרגשה שרונן לא יתעניין ../images/Emo9.gif

עוד לא שאלתי אותו...

fila

New member
אני גם לא דיברתי עדיין ../images/Emo9.gifעם שמעון

לא נראה לי שהוא ממש יתעניין למרות שלא נראה לי שהוא ישמח אם אסע לבד בלילה לת"א בכל אופן יש לנו בית ענקי עם חצר ענקית וסלון ענק אז אם בא לכולן לעשות טיול לצפון אני מאוד ישמחח לארח בכל דרך שתבחרו...

לדעתי מקום המפגש

עדף שיהיה בבית של מישהו , כי ביוטבתה למשל או המקום מסוג כזה זה יגביל אותנו מהבחיה של לדבר חופשי אחד עם השני, כי הרי כל אחד ישב במקום מסוים וסביר להנחי שידבר עם זה שלידו ומולו, ואילו בבית אפשר חופשי להסתובב (כמו שהינו במפגש הראשון בחתונות אצל אתי אלבכרי), יש יותר חופשיות. לגבי הבעל, הוא לא הכי מתלהב, אבל הוא יגיע, - בשבילי. גם למפגש חתונות הוא בא בסופו של דבר ודווקא אמר שהיה לא רע...

dorlim

New member
לקחת לי את המילים מהפה ביחס

למקום המפגש... ולשאלתה של שמופית - ביוטבתה היה ממש טוב, אבל ישבנו במקום נידח בקומה השניה שבו לא הפרענו לאנשים אחרים במקום והם לא הפריעו לנו. הבעיה היא שהישיבה היא כמו שרויטל אמרה בצורה מאד מובנית ודי קמנו ועשינו בלאגנים (מזל שהיינו בבידוד
)

אופה3

New member
לגבי המפגש, הייתי רוצה להשתתף

אבל נראה לי שתהיה התנגדות מצד הבעלל, נראה צריכה לדבר איתו, מקווה שהמפגש יהיה באיזור המרכז האופה

למעלה