אז ככה זה נראה..

nizzan

New member
אז ככה זה נראה..

מתנה שהוכנה עם המון מחשבה, המון השקעה (מעל לחודש של עבודה) ובעיקר המון המון אהבה
! מדובר בדיוידי שערכתי לבד המכיל כמה קטעי וידאו וראיונות מערוצי טלוויזיה שונים וכן סרטון מתמונות מתקופות שונות מחייו של רמי כשברקע קטעי נגינה ושירה. וכמובן, היתה מצורפת בפנים ברכה ממוחשבת. בקבלת המתנה ניכר ברמי כי הוא מופתע ונרגש מהמתנה אך בהמשך התברר (ממקור ראשון) שהדיוידי "שוכב בתיק" ומעולם לא ראו מה נמצא בתוכו. אני חייבת להגיד שזה ממש אכזב שלאחר כל כך הרבה מחשבה, השקעה והמון אהבה, אפילו לא ראו מה יש בתוך האריזה..
רק רציתי לשתף...

PRINCESS GINA

New member
מה כתוב על העטיפה../images/Emo35.gif

To the Gettest ...... וואו..ממש מפליא לשמוע את זה..
אני יודעת שריטה לעומתו ממש אהבה את המתנה שהוכנה לה ע"יי מיכל בשיתוף כל המעריצים... אני גם יודעת (כי היא בעצמה אמרה) שבכל הזדמנות היא מתרברבת במתנות שאנחנו מכינים לה.. אני לא מאמינה על רמי שזה היחס שלו... איך את יודעת שהוא אפילו לא פתח אותה?! אולי הוא אמר את זה בהקשר של אין לו זמן או משהו אז לא יצא לו?! וואי..זה לא יפה מצידו

nizzan

New member
כמה דברים..

הכיתוב הוא TO the greatest PianoMan... וחשוב לי לציין שרשמתי את הדברים לא כדי להכפיש את שמו של רמי כי אני עדיין חושבת שהוא זמר מדהים וכל מה שכתבתי למעלה לא משנה את הדעה שלי עליו. אני גם מאמינה שזה קרה עקב חוסר זמן ובכל זאת כמו שאמרתי זה עדיין מאכזב.

PRINCESS GINA

New member
את צודקת ואני מבינה אותך...../images/Emo45.gif

גם אני הייתי מתאכזבת אם ריטה הייתה מתייחסת ככה למתנות שלי.. אבל זה מאוד לא אופייני לרמי שאנחנו מכירים... לא ברור לי מה לא בסדר, אבל לאחרונה באמת הרבה דברים סביב רמי מריחים לי לא טוב... היחס שלו לצילום בהופעות ועכשיו מה שאת מספרת... בהחלט שווה לשאול אותו...

Dug E

New member
ריטה ראתה על הבמה את המתנה

מהאתר וממיכל..זה היה בהופעה בפ"ת ב26.3.05..היא הודתה לכולם ובעיקר למיכל

nizzan

New member
אני רוצה להבהיר כמה דברים..

אז אחרי שפנו אליי ואמרו לי שההודעה לא הייתה במקום והיא מכפישה את רמי אני רוצה להבהיר כמה דברים:
רמי הוא אחד האמנים שמתייחסים הכי יפה לקהל המאזינים, תמיד יש לו זמן בין אם זה לפני הופעה או אחרי הופעה- אף פעם לא תראו אותו בורח בלי לתת התייחסות אפילו מעטה לאנשים שחיכו לו.
אני לא רוצה שתתפתח פה השוואה בין היחס של רמי והיחס של ריטה או של כל אמן אחר כי גם לריטה וגם לכל אחד אחר היו מקרים שבהם לא התקבלה תגובה וזה אנושי ומקובל כי הם בכל זאת אנשים עסוקים וגם להם יש את החיים הפרטיים שלהם והמשפחה שלהם.
מטרת ההודעה היתה לשתף ולפרוק קצת את האכזבה שלי ולא מעבר לזה!!! הכוונה לא היתה לשפוט את רמי או להכפיש את שמו כי כמו שכבר כתבתי אני מאמינה שלרמי יש יחס ייחודי ומעולה למעריצים שלו והלוואי שהרבה אמנים היו מתייחסים ככה. אין לי שום כוונה (ואני גם מאוד אתאכזב אם זה יקרה) שההודעה הזאת תפתח מעין עליהום על רמי או על התגובות שלו לאחרונה (כפי שטענו בשרשור הקודם) כי אין לשפוט אדם כל עוד אינך במצבו.
מקווה שהבהרתי את עצמי ואת כוונותיי מספיק טוב ואם מישהו עדיין חושב שניסיתי להכפיש את שמו של רמי הוא מוזמן לשלוח לי מסר.
שבוע טוב!

../images/Emo79.gif...

אין לך מה להתנצל... הפורומים קיימים כדי שאפשר יהיה לכתוב בהם מה שמרגישים וחושבים (כל עוד כמובן זה לא פוגע באף אחד) והפורום הזה זה בדיוק המקום לכתוב בו איך הרגשת בקשר למה שקרה.. אם לא כאן, איפה תכתבי? אני מצטערת שגרמו לך להרגיש אולי לא בסדר במה שכתבת.. זה מאוד חבל.. זו מדינה חופשית וכל אחד רשאי לכתוב מה שעולה ברוחו, גם אם זו קצת ביקורת לפעמים, זה מותר ואפילו בריא. מצטערת שהתאכזבת.. יודעת כמה השקעת בזה וכמה רצית שתהיה התעניינות מהצד השני. אבל אין הרבה מה לעשות, דברים כאלו קורים, אחרי הכל כמו כתבת הם רק בני אדם.. אוהבת אותך
שבוע טוב

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה של דניאל, אין צורך לחשוש מלהביע דעות בפורום, כמובן כל עוד הכל נאמר ברוח טובה. המתנה מקסימה, תודה על השיתוף.

Dug E

New member
חח ניצן :)

לקחת את זה קשה אה? חח סתם..אני מבין,הייתי איתך באותם רגעים שהוא דיבר איתך והבנתי למה ככ התאכזבת. אני בטוח שאחרי שדיברת איתו הוא יראה את זה.

nizzan

New member
האמת...

לא נראה לי שהוא ראה את גם אחרי אותה פעם שדיברתי איתו.. וכמובן ששמעת את הטון בו נאמרו הדברים אז אתה יודע למה כל כך התאכזבתי.

למעלה