אז ככה זה התחיל...

גםוגם26

New member
אז ככה זה התחיל...

בימי זוהר ההיטק עבדתי בחברה שכזו עם עוד חברה' צעירים. המשכורת היתה נהדרת, התנאים טובים ואורך חיי החברה עשיר. היו דיי הרבה מסיבות ובערב אחד שכזה יצא לי להכיר יותר לעומק את איילה והחבר שלה. האלילה התמירה הזו היוותה לא מעט מוקד לתשומת ליבי. השילוב של גוף נערי מוצק של אתלטית וחזה נשי פשוט עושים לי את זה, בעצם למי לא?! פלירטטנו ללא הפסקה אבל היה לה חבר אז זה לא עברנו שלב. באותו ערב הייתי באופוריה. גירסה חדשה יצאה, העתיד נראה ורוד ורקדתי ללא הפסקה נהנה מהשיחרור שבמוסיקה ואלכוהול. בהפסקה אחת היא ניגשה אליי וביקשה שאעזור לה עם בעיה ברכב שלה - היא רצתה לחזור הביתה. ניגשתי איתה לרכב שם גיליתי שנגמר לה המצבר ועם רכבי שלי עזרתי לה להניע. לאות תודה זכיתי בנשיקה משכרת שהתפתחה להרבה יותר מזה ולפני שהבנתי מה קורה מצאתי את עצמי לוקח אותה לביתה כשהיא יורדת לי בדרך. אין לי מושג איך לא היתה תאונה אבל הנגיעות נמשכו בדרך למעלה לדירתה. תמיד אהבתי לרדת וזה היה הדבר הראשון שעשיתי כשנכנסנו לדירה - העמדתי אותה כשהיא נשענת על כתפיי וירדתי בין רגליה כשהיא עומדת נשענת ומשתוללת מעליי. משם עברנו לחדר השינה כשהיא על 4 ואני חודר לתוכה - עוצם עיניים בהנאה וחודר לאחד החורים הכי צרים שחוויתי. שמעתי דלת נפתחת אבל לא טרחתי לפתוח עיניים אלא להמשיך ולחדור אליה עוד ועוד נכנס ויוצא וידיי מסביב לשדיה המלאים. משהו חם וקשה נגע בשפתיי - זה היה כ"כ טבעי - הם נפתחו כמעט מעצמן כשלשוני ניגשת לבדוק את העור החם והקשה כל כך ופגשה עקב כך את החריץ המלוח עם מעט נוזל שזלג ממנו. האיבר לא חיכה ונכנס לתוך פי חודר מבעד לשפתיי ואני...אני התחלתי למצוץ את הזין הראשון שלי כשאני עוד חודר לאיילה ואוחז בפיטמות שלה. והיא - היא הביטה במראה שבארון והתחילה להשתולל תחתיי דוחפת את ישבנה לאחור ומבקשת ממנו לחדור לפי עוד ועוד. ההרגשה הזו של להיות באמצע שיגעה אותי - ממש איבדתי שליטה חודר אליה בטירוף ונהנה מהטעם שלו נכנס ויוצא וממש מזיין לי את הפה. הגמירה שלה סימנה את ההתחלה של כולנו - היא השתוללה - צרחה ורעדה מתחתיי והוא התחיל לגמור לי בפה מתיז זרם אחר זרם של נוזל לבן וחם לפה שלי ועל פניי - זהו כבר לא יכולתי יותר וגמרתי בתוכה גמירה שלקחה ממני את כל כוחותיי. נשכבתי עליה והוא חיבק את שנינו וככה נרדמנו גמורים. תם ונשלם סיפור ראשון. מעניין אם אני היחיד שזה מה שעולה לו בראש כשהוא חושב על שלישיות ואם באמת נכונה השמועה שכמו שמה שמדליק אותי הכי הרבה זה שתי בחורות איתי, אז מה שמדליק לא מעט בחורות זה שני גברים איתה ועם עצמם. גם הצעות מוזמנות. לילה טוב יונתן

bugbuster

New member
וואאהההה... אדירררררררררררררר

אוךךךךךךך... חםםםםםםםםםםםםםםם עצוםםםםםםםםםםםםםםםם בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה