אז ככה.....המפגש

La Vicomtesse

New member
אז ככה.....המפגש../images/Emo54.gif

אני יודעת שכבר בנינו על קריית ביאליק, אני יודעת שכבר תכננתן הכל, אבל מה קטע? אתן שם מהקריות 4 בנות, אתן יכולות להתארגן ביחד בקלות ולהגיע למרכז, כאשר לעומתכן יש כאן שפע חברות שלא יכולות להגיע בבודדות עד אליכן, אז הפעלתי את התאים האפורים שלי ונזכרתי שכל המשפחה שלי נוסעת לטורקיה בתאריך המתוכנן למפגש, אז ..... למה לא אצלי בת"א
תחשבו על זה, יותר נוח לכולם להגיע למקום מרכזי.....בית ריק לחלוטין...טלויזיה.....דיוידי.....אוכל.....אלן.....שוב אוכל..... מה אתן אומרות?!

DARK ANGEL14

New member
תשמעי זה לא נשמע כ"כ רע...../images/Emo15.gif

השאלה היא כמה את רחוקה מהתחנת רכבת ובאיזה תחנה נצטרך לרדת
או שתוכלי לבוא לאסוף אותנו מהתחנה

Silly LoveSong

New member
אוו זה יכול להיות נהדר!

ככה לא תיהייה לי בכלל בעיה להגיע למפגש, ואולי אפילו לחזור... כולנו נוכל להיפגש במקום אחד ומאיה (אם היא תוכל) תבוא לקחת אותנו. (מקסימום ניפגש בפקום אחד וננווט לביתה של מאיה יחד.
)

3נטוש

New member
אממ../images/Emo31.gif

אמממ תראי בתכ'לס זה רעיון די טוב אבל אין מצב שבעולם שאמא שלי תרשה.... אם היא לא נתנה לי ללכת לקניון שכאילו יש שם עוד אנשים וכאלה .. אז נראה לכן שהיא תתן לי לכת לישון אצל מישהי שהיא לא הסכימה שאני יפגש איתה בקניון
ובגלל זה חשבתי שאם תבואו אליי אז כאילו היא תראה שאתן לא טרוריסטיות .... קפיש?

DARK ANGEL14

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

נטע צודקת... גם בפעם הקודמת ש*כמעט* היה מפגש... אמא שלי כמעט ולא הרשתה לי ללכת (שלא נדבר על אמא של נטע
)
בואו נשאיר את המפגש כמו שהוא תוכנן להיות ואז האמהות הפרנואידיות שלנו (למען האמת די בצדק
) יראו שאתן לא טרוריסטיות/ רוצחות/אונסות
כי פשוט אתן יותר גדולות מאיתנו...והן מפחדות שאתן איזה מישו מסוכן שמנסה לפתות אותנו
ואני ממש ממש לא בטוחה שאמא שלי תרשה לי ללכת לת"א...

La Vicomtesse

New member
../images/Emo54.gif

כן, אבל אתן 4 בנות, זה לא שאתן לבד או משהו, הבית שלי ממש קרוב לתחנת רכבת(רכבת צפון) ואני יכולה בכיף לאסוף אותכן, ופשוט ככה יותר בנות יכולות להגיע בקלות, ולחזור בקלות, וכמה שיותר יותר טוב!

inbal145

New member
נממ.../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לא ממש ביחד, אני גרה בחולון אבל בזמן המפגש אני כבר אגור בזכרון יעקב
זה צפון

DARK ANGEL14

New member
באד איידי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אפילו שאנחנו 4, זה לא משנה להורים שלי לפחות
תשאירו את המפגש הראשון אצלנו כדי שההורים שלנו ייראו שאתן פ'סדר ואז אני חושבת שהם כן יירשו לנו ללכת אליכן
אחרת אני חוששת שלי אישית לא ייתנו לבוא למפגש

M ShadY

New member
אמממ...../images/Emo29.gif

אני איתך, תשמעו, מה לעשות, אני אגואיסטית קטנה וחמודה ואני כמובן מעדיפה את המפגש לידי בדיוק כמוכן, תל אביביות. אני לא ממש יודעת אם ההורים שלי ירשו, אז באמת, כבר קבענו הכל, למה?

3נטוש

New member
מאיה יקריתי...

החיים לא פשוטים כמו שאם נראים ... את יודעת מה עשיתי כדי לקים את המפגש הזה
את יודעת שכמעט אבל כמעט הוציאו לי ת'עור בגלל זה.... רררר אם אתן לא באות אני צריכה לרצוח מישהו ולכן בגלל שאת הצעת את הרעיון להחליף בית אז אני מצטערת להודיע לך שזאת תהיה את... סורי
סתם... פשוט אני נלחמתי כולכך כדי לעשות ת'מפגש אם ההורים שלי והאחיות שלי... קפיש? בכול מקרה אם המפגש לא יתקיים בבית של עדי אוו בבית שלי אין סיכוי שאני יבוא ...

jingelly jane1

New member
מממ.. ובטח אין סיכוי...

שניפגש בקריית ביאליק וניסע לת"א? כן זה יהיה קצת ארוך...

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שאלתי את אמא שלי, והנ"ל אמרה לי שאין סיכוי שאני נוסעת לת"א לישון בבית זר (בלע בלע בלע...
) אני חושבת שקודם היא תצטרך לראות שאתן לא קניבליות מסוכנות
ואז היא תרשה לי... תשאירו את המפגש אצל נטע

La Vicomtesse

New member
טוב בסדר....בלי מכות../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

אז אצלכן!!!! מתי יש רכבת לת"א בחזרה?

La Vicomtesse

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

כן....ההורים שלי ממש יתנו לי ליסוע לבד לקריות ובחזרה......

למעלה