אז ככה הכל התחיל ...

ohhh s

New member
אז ככה הכל התחיל ...

את אביתר שמעתי במתי נתנשק מזמן ושמתי לי פודרה מזמן ...וסתם התעלמתי כי זה היה שיריי רדיו לעוסים ביותר .... ואז חבר לפני כמה חודשים אמר לי שמע מוזיקה אמיתית קצת .... ואז הוא שם את השיר תאטרון רוסי...התקרבתי לשמוע ... לקח לי כמה זמן ....לקלוט מה ששמעתי ורק שחזרתי הביתה הבנתי ... הוא הזמר פשוט הכי אמיתי והכי נוגע שהיה לנו פה ... ואז כבר קניתי את הדיסק הראשון שלו, את הדיסק האחרון פחות אהבתי שמעתי על חצי אוזן והוא איפשהו איבד את האוטנטיות, חסר את אביתר בנאי והפסנתר עם הקול הרועד ... והלא מושלם הזה, וזה מה שעושה אותו ...הוא ניהיה יותר טכני וזה הרס קצת אני חושב ... מתאטרון רוסי לאקדח לתתחנני אלי ליש לי סיכוי ... איך אצלכם זה התחיל ככה בקצרה???:-}

TEENAGER1

New member
אני דווקא התחלתי מהשלישי

והתאהבתי בו לגמרי, ומשם "התקדמתי" לראשון ולבסוף לשיר טיול - שאגב, אותו לא הזכרת בכלל ומעניין לשמוע מה אתה חושב עליו (אם שמעת אותו). אני לא חושבת שאביתר איבד את האותנטיות, אולי אפילו ההיפך... הוא פשוט התבגר, והיצירה שלו התבגרה איתו ונעשתה יותר שקולה אבל לא פחות אמיתית ומרגשת. בהופעה כבר היית? אם לא (וגם אם כן, למען האמת) - פורסמו עכשיו תאריכים של סיבוב הופעות חדש, ראה הודעה נעוצה. ברוך הבא לפורום!
וסתם רציתי לציין שלדעתי "שמתי לי פודרה" הוא דווקא שיר גאוני ביותר במסווה של "שיר רדיו".

sivanm82

New member
גם אני כמוך ^ :)

אף על פי שהכרתי את ה-1 התחלתי עם ה-3, שהוא מצויין,נוגע , בוגר ובהחלט שונה מאוד.. כדאי שתאזין לו טוב , אתה תגלה אותו מחדש. אח"כ חזרתי לראשון ובסוף השני. ואין צורך לחזור על דבריה ^ ברוך הבא:)

התחלתי מהראשון

ובכלל הכרתי את אביתר מסיפור הזוי, מי שמכיר את ההצגה "המדריך לחיים הטובים" אז עוד בהתחלה, כשהיא התחילה. ההצגה מבוססת על מספר סיפורים של מספר דמויות שמתחבר אחר כך לאירוע מרכזי אחד, ואחת הדמויות רק מנגנת ושרה. השחקן שגילם את הדמות שר את יש לי סיכוי, ואבא שלי משום מה (שהוא מנהל ההצגה) אמר לי שזה שיר של אביב גפן. אמרתי לעצמי "לא יכול להיות ששיר כזה טוב יכול להיות של אביב גפן (במחילה מכבודו ומכבוד המעריצים)" כי הביצוע שהוא נתן שם ממש הרטיט לי את הגוף, ובקיצור אחרי הרבה זמן, חבר שלי חפר לי לשמוע אביתר בנאי (נו תשמע כבר, תתחנני אליי שיר כזה עצום") אז החלטתי לשמוע את הדיסק הראשון ופתאום אני רואה שהשיר הראשון הוא בעצם השיר הזה. ואז הבנתי למה זה שיר כ"כ טוב, ומאז התמכרתי לאלבום הראשון, שבכלל גם באותו זמן היה לי את השלישי בבית מתחת לאף, ורק אחרי מלא זמן החלטתי לשמוע גם אותו והתלהבתי ממנו, אבל באותו זמן הייתי מכור דווקא לראשון. בקיצור הייתי חורש עליו, עד שהתפיסה שלי של העולם קצת השתנתה, וראיתי שיש המון כעס והמון אמירות בוטות שכאלו שמשום מה לא שמתי אליהן לב בהתחלה- באלבום הראשון, ואמרתי לעצמי "בשביל מה זה טוב?" ואחרי ששמעתי שוב את השלישי התאהבתי בו לגמרי. וגם את השני שמעתי, והוא לא עשה לי את זה לגמרי, האווירה שלו עושה לי ריק בפנים כזה, הכל נשמע שם חלול ואפל מדי ואני לא אהבתי את זה כ"כ. אני מקווה שהוא יוציא כבר את הרביעי במהרה.

למעלה