אז ככההה...

מ ו ג ה

New member
אז ככההה...

אני לא כותבת פה הרבה בפורום רק בגלל חוסר זמן ולחץ של לימודים לצערי, אז מי שלא מכיר אותי אני אלמוג ואני כמוכם מאוהבת בטלי... אז רציתי בעצם לשאול מה הפעם הראשונה שבעצם התאהבתם באישה של כולנו? מתי בעצם הבנתם שאתם מתים על האישה הזו והיא בעצם נכנסה לכם ללב, לחלק זה קרה במיכאלה לחלק בטב"ע, לחלק בהצגה או בסרט או לחלק סתם כי הם ראו אותה ברחוב והתלהבו ואמרו שהיא מדהימה וכוסית ומושלמתתתת!!!! אז מתי בעצם הפעם הראשונה שהבתם שאתם שרופים עליה?

danit1234

New member
אממ

מאז ימי מיכאלה ראיתי שמדובר בשחקנית מוכשרת. אהבתי מאוד את הדמות של דורין, היא הייתה חמודה מאוד . הדמות שלה במיכאלה כדורין הייתה הרבה יותר צעירה מזאת של רננה כאילו ביגרו אותה ב10 שנים וזה עשה הבדל מהותי בין שתי הדמויות גם בלבוש במשחק. האמת שאני חושבת שהמשחק של הדמות בטלנובלה בע"מ היה הרבה יותר מאתגר מדורין למרות שכבר אז בימי מיכאלה בחלק שמשה מת היה לה משחק מצוין! אבל תפקיד רננה הרבה יותר קשה למשחק ומתאגר פה היה לה תפקיד יותר ראשי ואפילו היא אמרה שהיה לה יותר קשה לשחק את זה כי דורין הייתה קלילה יותר ולכן אני חושבת שהיא הסבה את תשומת ליבי יותר בטב"ע למרות שכבר במיכאלה סימנתי אותה כשחקנית מצוינת;]

אני הכרתי אותה במיכאלה...

ואני מודה שאז לא אהבתי אותה כמו עכשיו....וגם אז לא הייתי בכל הקטע של הפורומים שמאוד מעצימים תחושבת כאלה
אבל בהחלט תפסתי ממנה וממשה את ה-זוג
סצנות מצויינת שלה, ושלה עם משה בפרט, מאוד משכו אותי אליה. סימנתי אותה ממיכאלה, אבל רק בטב"ע היא הפכה אצלי ל"קונצנזוס".

kuku woman

New member
ככה גם אני

בכלל מיכאלה לדעתי לא הייתה ממש טלנובלה יפה בגלל זה לא העמקתי בשחקנים ! אבל טלנובלה בע"מ ממש עלתה על כל הציפיות וטלי הייתה מדהימהה

שירוש1989

New member
שאלה יפה.. אבל

היא לא מושלמת. אין בנאדם כזה. אני אוהבת אותה עם בגלל ולמרות הדפקטים שלה. מתי הבנתי שאני אוהבת את טלי\מעריכה\יו ניים איט? איפהשהו בטב"ע.. אבל זה ממש התגבר, כמו לרובינו(שונאת להיות כמו כולם\=)אחרי פרק 52. בסצינה המדוברת... ראיתי אותה גם במיכאלה אבל שם הרבה פחות עקבתי וגם הייתה לי "אהבה" אחרת(לא שחקן או משהו, פשוט משהו אחר שהתרכזתי בו והשקעתי את כולי בו, וכשאתה כל כך מרוכז במשהו אחד אין לך מקום למשהו אחר)

לא יודעת אם הייתה פעם כזאת...

זה התחיל מלראות את הפרק הראשון ולחשוב שהיא מעולה, והתדרדר משם
זה היה מין תהליך כזה, לא רגע אחד של להבין שנתפסתי חזק עליה... כשחקנית אני חושבת שזה קרה לי, כמו לרוב האנשים, בפרקי ה50+, וכבן אדם - אחרי שראיתי את האירוח ביולי. את האירוח שהיה בזמן מיכאלה ראיתי רק אחרי שראיתי את האירוח הזה, ככה שזה היה ה'מפגש' הראשון שלי עם טלי כבן אדם, והיא ממש הקסימה אותי שם [תוסיפו לאירוח את עצמו גם את הסיפורים של מר ואז בכלל].

shirkan21

New member
אמממ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שיש לציין את המילה כוסית.כאילו דוגרי זה באמת הדבר הראשון ששמת לה אליו אצלה?! כי אני לא.הדבר הראשון ש"משך" אותי אליה היה איל שהיא משחקת. היא באמת ובתמים אחת השחקניות המעולות שראייתי בכל ימי חיי.

טוב מה ניסגר תחקרו את זה

שאלו אותכם שאלה מתוך אהבה לטליי... היא לא מושלמת בסדר אבל היא מדהימה כןן והיא יפה !!!!

מ ו ג ה

New member
חח אנשים...

הכוסית והמושלמת וכו' לא בכוונה אליה חיצוניות כי זה ממש אבל ממש לא הדבר העיקרי שאני רואה אצלה (למרות שהיא יפהפיה אמיתית
) אני גם כמו כולכם נמשכתי למשחק המדהים שלה...לטלי שבה ובהזדמנות זו אני אספר שבכל מיכאלה אהבתי את הדמות שלה, אבל בפרק הראשון של טלנובלה בעמ...הסצינה הראשונה אמרתי "וואו! זו לא היא" ואז היא ריגשה אותי בכל הסצינות המדוברות והממות שלה ומשם כמו שנעה אמרה זה רק התחזק והתגבר..

sapir love tali

New member
אמממ... בטלנובלה בע"מ כי מיכאלה

ראיתי אבל לא היו לה שמה הרבה סצנות.... שמתי לב אליה כן אבל בטלנובלה בע"מ (ממש בפרקים הראשונים) הבנתי שהיא מדהימה... גם בפנאי פלוס שהיה כתוב על הטלנובלה התלהבתי שהיא שמה

מתקופת מיכאלה...פרק מספר 1!!!!!!

חמודה שלא יודעת למזוג וודקה קפואה תוצרת הארץ בכוס של שוט....

../images/Emo3.gifאממממ

עוד מההתחלה של מיכאלה ממש הערכתי אותה והכל.. אבל רק בהצגה עכשיו הבנתי שזה מתחיל להתדרדר

למעלה