אז כבר תקופה
שהרבה יותר טוב מבחינת אכילה
ואולי אני כותבת פה כי היותר טוב הזה מפחיד אותי.
לא כי אני מפחדת לאבד את הפרעה
אלא כי החיים שלי פחות ופחות מנוהלים על פי חוקים (מה מותר לאכול, מה אסור לאכול)
וכשאין חוקים פתאום הכל מותר
ופתאום אין גבולות
ופתאום אני מוצאת את עצמי אוכלת דברים שלא הייתי רוצה לאכול
ופתאום אני מתקשה להפסיק לאכול אותם
(עוד ביס ועוד חתיכה, ועוד טיול קטן לפלח עוד לק מהמקרר).
וזה מפחיד בהמון רמות-
גם כי ככה הייתי לפני 4 שנים. ואז הייתי XX קילו יותר ובהשמנה קיצונית. ואם אני חוזרת לדפוסים של אז אולי שוב אגיע למשקלים כאלה? אולי שוב לא אצליח לעצור?
גם כי זה מרגיש לי שהכל בורח לי בין הידיים ושאני בחוסר שליטה, מה שמאוד קשה לי באופן כללי, בוודאי סביב אוכל.
וגם, ואולי בעיקר, כי אני לא רוצה לרצות שיהיה לי טעים. ואני לא רוצה לרצות.
אני רוצה לא להצטרך, לא להשתוקק....
אני רוצה שלא יהיו לי ייצרים, שלא יהיה לי "רעב".
זה החלק שהכי קשה לי- שאני רוצה ומשתוקקת. אני רוצה לבטל את החלק הזה בי, הוא מאיים עלי ברמה שקשה לי להכיל. (וזה כמובן ממש לא רק ביחס אוכל, אלא למקומות אחרים שבהם שהשתוקקות שלי (היתה ועדין) בלתי נסבלת)
הגבול פה בין תהליך בריא וחיובי לבין תהליך פוגעני ומשחזר הוא מאוד דק.
וזה מפחיד אותי
וגורם לי לרצות לברוח.
(מצאתי את עצמי שבוע שעבר נוסעת לכיוון תה"ש. סתם כדי לשבת בחוץ. מייחלת שמישהו ייקח ממני את הדבר הבלתי נסבל הזה וישמור עלי מפני הייצרים שלי. בסוף איבדתי את הדרך ומצאתי את עצמי ברחובות אור יהודה בלי דלק, אבודה ובוכיה, מנסה לנווט את דרכי בחזרה לעולם שפוי...)
רוצה לא להיות רעבה לעולם...
[פליז תחסכו ממני את "תראי כמה דברים טובים קורים לך" ו- "הרעב הוא בריא וטבעי"... אני יודעת להגיד את זה לעצמי לבד. מאוד זקוקה שתראו את קושי שלי, שתבינו כמה זה בלתי נסבל...]
שהרבה יותר טוב מבחינת אכילה
ואולי אני כותבת פה כי היותר טוב הזה מפחיד אותי.
לא כי אני מפחדת לאבד את הפרעה
אלא כי החיים שלי פחות ופחות מנוהלים על פי חוקים (מה מותר לאכול, מה אסור לאכול)
וכשאין חוקים פתאום הכל מותר
ופתאום אין גבולות
ופתאום אני מוצאת את עצמי אוכלת דברים שלא הייתי רוצה לאכול
ופתאום אני מתקשה להפסיק לאכול אותם
(עוד ביס ועוד חתיכה, ועוד טיול קטן לפלח עוד לק מהמקרר).
וזה מפחיד בהמון רמות-
גם כי ככה הייתי לפני 4 שנים. ואז הייתי XX קילו יותר ובהשמנה קיצונית. ואם אני חוזרת לדפוסים של אז אולי שוב אגיע למשקלים כאלה? אולי שוב לא אצליח לעצור?
גם כי זה מרגיש לי שהכל בורח לי בין הידיים ושאני בחוסר שליטה, מה שמאוד קשה לי באופן כללי, בוודאי סביב אוכל.
וגם, ואולי בעיקר, כי אני לא רוצה לרצות שיהיה לי טעים. ואני לא רוצה לרצות.
אני רוצה לא להצטרך, לא להשתוקק....
אני רוצה שלא יהיו לי ייצרים, שלא יהיה לי "רעב".
זה החלק שהכי קשה לי- שאני רוצה ומשתוקקת. אני רוצה לבטל את החלק הזה בי, הוא מאיים עלי ברמה שקשה לי להכיל. (וזה כמובן ממש לא רק ביחס אוכל, אלא למקומות אחרים שבהם שהשתוקקות שלי (היתה ועדין) בלתי נסבלת)
הגבול פה בין תהליך בריא וחיובי לבין תהליך פוגעני ומשחזר הוא מאוד דק.
וזה מפחיד אותי
וגורם לי לרצות לברוח.
(מצאתי את עצמי שבוע שעבר נוסעת לכיוון תה"ש. סתם כדי לשבת בחוץ. מייחלת שמישהו ייקח ממני את הדבר הבלתי נסבל הזה וישמור עלי מפני הייצרים שלי. בסוף איבדתי את הדרך ומצאתי את עצמי ברחובות אור יהודה בלי דלק, אבודה ובוכיה, מנסה לנווט את דרכי בחזרה לעולם שפוי...)
רוצה לא להיות רעבה לעולם...
[פליז תחסכו ממני את "תראי כמה דברים טובים קורים לך" ו- "הרעב הוא בריא וטבעי"... אני יודעת להגיד את זה לעצמי לבד. מאוד זקוקה שתראו את קושי שלי, שתבינו כמה זה בלתי נסבל...]