אז יש רעבים או אין?

אז יש רעבים או אין?

לכו לפורום שינוי... הם כל כך בשוק ... עכשיו החליטו שם שמי שנגדם הוא טרול... אז אם ימחקו את התגובה שלי אז העתקתי לכאן: • מה שעצוב שאתה דופק את הילדים שלך אתה לפחות אולי לא חושב על זה. אבל בכלל מפלגת שינוי דופקת את מעמד הביניים שאותו היא מתיימרת לייצג. רק מקרה שמעמד הביניים הולך ונשחק? אז עכשיו יש הפרטה והכל "כאילו" יותר בזול. אבל עכשיו מתחילים לשלם על דברים שלא שילמנו בעבר. ועכשיו אי ודאות ואנשים לא קונים דירות - ולא משנה כמה יודיעו בהתאחרודת הכלבנים על יציאה מהמיתון והתאוששות... כי אנשים לא יוכלו לשלם על המשכנתא... והכי "טוב" בכל הסיפור הזה, שבגלל שדופקים את העובדים ועבודה לא מאורגנת רוב הסיכויים שהילדים שלך - כן שלך יהיו עובדי קבלן ויהיו אנשים עניים... אז לכל תומכי שינוי ... אז שלא יעבדו עליכם...

השר אמר את האמת !!!!../images/Emo88.gif

דברי השר כוונו כלפי מצביעיו: "אנחנו לא נדאג לאנשים רעבים, אנחנו שבעים וזה מה שחשוב" זו שינוי ואלה ערכיה.

דור לוי

New member
עכשיו הוא גם הסטוריון וקורא מחשבות

אתמול שמעתי אותו אומר ברדיו שהחוק לא מתייחס לרשויות אלא רק לשוק הפרטי. לפי NRG בכתבה של גיל חורב אני מקווה שעכשיו הם יבינו מה 12/8/2004 הוא צוטט: לגבי סירובן של רשויות מקומיות ומשרד הפנים לשלם דמי הלנת שכר לעובדים שלא קיבלו את משכורתם במשך תקופה ארוכה אמר פורז: "כשנחקק חוק הלנת שכר ראה המחוקק בעיני רוחו הלנת שכר של מעסיקים פרטיים ולא של רשויות כושלות ". אז ככה: 1. לגבי עיני רוחו... - לא נראה לי שהרכב הכנסת בשנות החמישים שהיה סוציאליסטי ברובו חשב כפי שפורז חושב... 2. קראתי את החוק (חוק הגנת השכרתשיח 1958), לא מצאתי כל אזכור לטענה של פורז - כלומר אני נאלץ לקבוע בצער שהוא כנראה מטעה את הציבור - ויותר מזה את התקשורת! 3. כאשר המחוקק רוצה לאמר משהו - הוא יודע טוב מאוד להגדיר זאת. אין קל מלהגדיר מיהו מעביד ועל מי יחול החוק... 4. מצאתי שם נושא שחשוב מאוד שניזהר ממנו - מעין סקופ: פיצויי הלנת שכר חלים על קופות גמל וכל עיכוב בשכר ובקצבה. החוק שפורז מציע הוא התחלת השחיקה בתשלום הלנת השכר, ואני מזהיר שהשחיקה יכולה להמשיך גם לכיוון שכר של מעסיקים פרטיים וגרוע מזה עיכוב בתשלומי פנסיות
עכשיו הוא גם הסטוריון וקורא מחשבות, ועושה זאת בערך באותה רמה שהוא לא רואה רעבים... אגב, קוריוז קטן, אני רוצה לסייג את סעיף 2 לעיל בכך שאינני משפטן, אבל יחד עם זאת גם הוא - שהיה יו"ר וועדת הכלכלה אינו כלכלן. כששאלתי אותו על ההצעה בנושא תקרה להכרה בהוצאות שכר ברמת העובד הבודד לצרכי מס חברות הוא טען שאין דבר כזה בשום מקום, מה לעשות שהוא כ"כ 'מבין' ולא ידע שבארה"ב מופעל משהו כזה...

דור לוי

New member
חוק הגנת שכר תשיח 1958 ../images/Emo26.gif

לצערי הזכות לדעת את חוקי המדינה הופרטה, ולא ידוע לי על מאגר פתוח לציבור באינטרנט של כלל חוקי המדינה. ניתן לקרוא את החוק במאמרי מידע בתשלום. מצד שני אין לפי מידע שקיבלתי מתפוז, אין זכויות יוצרים על חוקי המדינה כך שמותר להעתיק קטעים. אז כשרות לציבור להלן חוק הגנת שכר תשיח 1958.

meitush123

New member
גם את הזכות לדעת הפריטו!

חוסמים לך את העיניים הפה, האוזנים, הכל בשם ההפרטה הקדושה, והעיקר אומרים לך שמשחררים אותך, עלק...

דור לוי

New member
אופס, תודה - שמתי לב לעוד משהו חשוב

אחת ההגנות בפני מעביד היא הששכר לא שולם בשל כח עליון. עכשיו כפי הנראה, השלטון - ויסלחו לי שאני רואה בגופים השונים של המדינה ישות אחת - מתנער מחובה חוקית בתירוץ שבו המדינה לא אחראית על התשלום, והעיריות לא יכולות לשלם כי התקציב לא הגיע או קוצץ. אותי זה מרגיז ...
אה, ועוד משהו: אם לא יתחילו לתבוע הלנת שכר בקרוב, נגיע לתקופה שבה מתחילה לחול התיישנות ואי אפשר יהיה לתבוע. יש מישהו שיודע מדוע העובדים לא תובעים? מדוע כל ארגוני הסיוע או ההסתדרות לא תובעים כאן ועכשיו

קוקימן

New member
חפש את האינטרס-ההסתדרות לא תובעת כי

אם היא תתבע על הלנת שכר אז כל העיריות יהיו בפשיטת רגל ופירוק, ואז כל המקורבים והמושחתים יעופו משם. אבל אז גם יש סיכוי שהעובדים שמקבלים שכר מינימום יקבלו את שלהם. ובמצב הזה כל המקורבים נדפקים, של ההסתדרות וגם של כל המפלגות שמינו אותם ואת זה אף אחד לא רוצה. בפירוק רוב הסיכויים שהפיצוי יגיע בצורה יותר שיוויונית עד תקרה מסוימת. והמקורבים מעבר לתקרה.

meitush123

New member
הוא לא אמר את האמת

כי עובדה: יש אנשים עניים בישראל! וחוץ מז הרעה בתנאי העבודה גם אם היא לא פוגעת בך כרגע היא תפגע בך מאוחר יותר,ככל שיש יותר מובטלים אפשר לאיים על אנשים יותר ולהסיק אותם בתנאים יותר נוראיים ולכבול אותם, כך לאט לאט נשחק מעמד הביניים! ואנו הופכי למדינת עולם שלישי וגם לרפובליקת בננות...

למעלה