אז יש מפגש מחר?

Alvai

New member
אז יש מפגש מחר?

Dis-lui M. Jourdan - M. Albert - L. Gasté Dis-lui, fais ça pour moi, dis-lui Que le jour sans elle Me semble moins, longs Dis-lui, quitte à mentir, dis-lui Que je réalise Qu'elle avait raison Dis-lui, qu'à nouveau j'aime vivre Que je ne suis plus seul déjà Qu'elle n' est plus rien pour moi Dis-lui oh oh oh Dis-lui oh oh oh Dis-lui... n'importe quoi Dis-lui, fais ça pour moi, dis-lui Que j'ai bien fini oui D'être malheureux Dis-lui, que j'aime une autre fille Dis-lui tout ce que tu voudras Mais il faut qu'elle te croie Dis-lui que plus jamais, dis-lui Je ne pense à elle Quand tu la verras Dis-lui oh oh oh Dis-lui oh oh oh Dis-lui... n'importe quoi N'oublie pas Dis-lui oh oh oh Dis-lui oh oh oh Dis-lui Qu'elle n'est plus rien pour moi Dis-lui oh oh oh Dis-lui oh oh oh Dis-lui... n'importe quoi Pour qu'elle te croie Dis-lui oh oh oh Dis-lui

Alvai

New member
מי אני ???

מעריץ רציני של מייק, גדלתי על שיריו ואני מכיר אותם מצויין, חייתי בפריז 3 שנים ואף ביקרתי בכתובת ממנה הוא קפץ. ראיתי תוכניות רבות עליו בטלויזיה הצרפתית, וחבל שכאן בארץ זה לא נעשה כמו בצרפת. בשבלי הוא אדם/זמר ששווה לבכות עליו. לא זכיתי לעלות לקברו ביום השנה...חבל. חשבתי אולי מחר...???

Alvai

New member
אכן כן, וישבתי על מדרגות הכניסה

ודמיינתי את מייק על המדרכה...וכאבתי מאוד את האובדן, דמעות? כן קצת... וגם כיום יש שירים שאני שומע שמאוד מרגשים אותי כי למייק יש קשר רצוף ומדהים עם חיי. אף על פי שלא ראיתי אותו שיריו קשורים לתחנות חשובות בחיי. באותן שנים אף גידלתי שיער כמוהו...ועוד ועוד.

Alvai

New member
תמונה של הבית מלמעלה - היום

כך זה נראה היום

מעניין, גם בסרט וגם בחור בשם רפי

שביקר גם שם כמוך וכתב שהוא הצטלם מחוץ לבניין, לא יכלתם להיכנס לתוך הדירה עצמה. אני מבינה שהדיירים בבניין לא נותנים להכנס אליו, וגם המשפחה שגרה שם היום, לא מאפשרת להיכנס, כנראה אנטישמים, או שלא רוצים שיפריעו להם. כי בסרט, צילמו את בית המלון בז'נבה שממנו הוא ניסה להתאבד ולא הצליח, מבפנים, ורק את הדירה שממנה התאבד והצליח, לא נותנים לצלם מבפנים.

Alvai

New member
מה ניתן לומר היום למי שגר בדירה

הזו כדי להכנס ולראות? מה לראות? מרפסת? שהיום לא נראת כמו מלפני 30 שנה. אני חושב שמי שגר שם היום אם הוא לא מחבריו של מייק, לא יפתח את הדלת בלי קשר לאנטישמיות, וקיימת אפשרות שהם אפילו לא יודעים שמהדירה הזו קפץ מייק. אבל להיות שם על המדרכה הזו ולחשוב, איך הוא "צנח מרצון" במקום הזה... למה? למה? למה? הוא בעצמו שר... Si tu es seul écoute moi Reviens chez nous, reviens chez toi Reviens chez nous, reviens chez toi...

הרחוב הזה, ארלנז'ה הוא רחוב יוקרתי

שרק אנשים אמידים גרים בו ? או רחוב רגיל שגם מי שאין לו הרבה כסף יכול להרשות לעצמו לגור שם ?

Alvai

New member
רחוב רגיל חד סיטרי, באזור יקר פריס

מחולקת ל 20 אזורים כאשר מספר אזורים נחשבים ליוקרתיים, ואזורים אחרים לזולים. כמו ת"א - רמת אביב- תל ברוך- שכונת התקווה - סלמה -יפו ועוד. רח' ארלנז'ה נמצא באזור 16 שנחשב יוקרתי, זו לא דירתו של מייק זו דירת חברים שלו ששם הוא הלך ללון.

laveeg

New member
מאוד מעניין...

ברוך הבא לפורום
אין ספק שאתה בקיא מאוד בעניינם נעים מאוד שמי גולן בן 37 מכפר סבא מה שמך
אשמח לקבל ממך עוד מידע גולן MIKE BRANT
NO1EVER

M i k e s F a n

New member
תמנות מצויינות...ומעניינות.../images/Emo9.gif

אני מקווה לבקר שם מתישהו. אבל מאוד עצוב לשבת על המדרכה ולדמיין מה התרחש שם לפני 31 שנה.. מה שמך בכל מקרה
וברוכה הבאה לפורום כמובן.

M i k e s F a n

New member
אין מפגש, נפגשים בי"ד באייר../images/Emo182.gif

שזה ב- 12 למאי, תאריך אזכרתו של מייק לפי התאריך העברי. זה יוצא יום שישי, נפגשים בשעה 13:00 בבית העלמין "מחנה דוד" בחיפה..

למעלה