אז יש לי הודעה...

jess ועוד

New member
אז יש לי הודעה...

ניקול ביקשה להודיע בצער רב כי המחשב שלה שבק חיים והיא לא תהיה פה כנראה זמן רב... בשל וירוס המחשב נפל חלל.... יהי זכרו ברוך

NasTy GirL

New member
לאאאאא!../images/Emo108.gif

אני לא מאמינה שזה קרה לו...לא, זה לא יכול להיות!!!! הוא...הוא...מת...כבר...כ"כ צעיר...ורך... ת.נ.צ.ב.ה
אה...מי זו ניקול?

מיקי 35

New member
איזה באסה !!../images/Emo10.gif

מסרי לה שנתגעגע ונמתין להחיית המתים

GALI02

New member
אויש../images/Emo4.gif

תמסרי לניקול שהיא כבר חסרה כאן ובאמת ת.נ.צ.ב.ה

מה קורה פה הרי לא מתאבלים

לפני שקוברים אולי היא תצליח לתקן אותו (למרות שלפעמים לא שווה לתקן) כמו אצלי הבן שלי הזיז את הכפתור של הווט מאחור ושרף אותו כבר לפני ארבע שנים ובעלי לא מוכן להיפרד מימנו אבל אני כן תאמינו לי כי כל הזמן צריך רק לנקות אבק ושום תמורה אני לא מקבלת

איזה תגובה?

להגיד לו רפואה שלמה
אני בסדר גמור אותך צריך לשאול אני מבינה שלא עזרה ההליכה ביום חמישי או שלא הלכתם בסוף לא נורא (מה זה משנה לי אני אנוכית כך את איתנו גם הבוקר ולא אני זו שסוחבת) סתם סתם שיהיה לך רק טוב ושבוע קל

jess ועוד

New member
לא הלכנו ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ביום חמישי הלכנות את הטיילת הלוך ושוב חזרנו הביתה עליתי 4 קומות ברגל ביום שישי עשיתי סיבוב של 20 דקות ועליתי את אותן 4 קומות אתמול - שבת שוב סיבוב 20 דקות ושוב את אותן 4 קומות תגידו מה זה הקטע הזה 4 קומות מה לעשות שם חדר השינה שלי.... בכל מקרה הילדה סרבנית פינוי אז אני עדיין פה לפחות עד יום רביעי בזירוז

jess ועוד

New member
אנחנו הסתובבנו בזמנים של הזקנים

כשאין הרבה אנשים בסביבות שעה 21:00

למעלה