אז יש כאן גם סקר כשתסיימו לפלרטט, תקדישו לו בבקשה חצי דקה. בתודה ההנהלה וצוות קוטפי התפוזים.
א אפי לוג New member 18/11/01 #1 אז יש כאן גם סקר כשתסיימו לפלרטט, תקדישו לו בבקשה חצי דקה. בתודה ההנהלה וצוות קוטפי התפוזים.
א אילה. New member 18/11/01 #4 כשאת אומרת כאן למה את מתכוונת? למה את מתכוונת כשאת אומרת כאן? כי אני דווקא רציתי להקדיש, למרות שלא בטוחה שממש סיימתי, כי אולי ארצה לסיים שוב, נגיד, אבל בדיוק כשבאתי לבוא גילתי שאני לא יודעת איפה זה כאן... א י ל ה אוהבת בהירות
כשאת אומרת כאן למה את מתכוונת? למה את מתכוונת כשאת אומרת כאן? כי אני דווקא רציתי להקדיש, למרות שלא בטוחה שממש סיימתי, כי אולי ארצה לסיים שוב, נגיד, אבל בדיוק כשבאתי לבוא גילתי שאני לא יודעת איפה זה כאן... א י ל ה אוהבת בהירות
י יערית New member 19/11/01 #9 רונה של סמיר? אני חושבת שהיא יצאה לפנסיה, אך באמת אנא אלך? אנא אפנה? אשאל את נורית... יערית.
א אפי לוג New member 19/11/01 #14 כאן למעלה. עוד קצת למעלה. קצת ימינה מעל פלירטוטי יופי. עכשיו את נוגעת.
A ariegur New member 19/11/01 #8 בבקשה אל תזכירי לי את הנהלת תפוז נדהמתי לשמוע שהיא מורכבת מאנשים גדולים יותר מבני 12. שלא לדבר על זה שבחדרי הצ´אט תפוז הפך לבית זונות. אריה
בבקשה אל תזכירי לי את הנהלת תפוז נדהמתי לשמוע שהיא מורכבת מאנשים גדולים יותר מבני 12. שלא לדבר על זה שבחדרי הצ´אט תפוז הפך לבית זונות. אריה
י יערית New member 19/11/01 #10 מעל גיל 12?????? אז עדיין יש לי סיכוי..... ומה יש לך לחפש בצ´אטים אריושששששששששש? יערית.