אז יש הופעה......

אז יש הופעה......

יש הופעה של להקה מאוד מאוד מכובדת, ויש כמה שמות שרצים במסדרונות התנועה. זה הזמן להמר מי הלהקה שתופיע לפי דעתכם. ושאלה נוספת - איזה להקה צריך להביא למסע פסח אם יחליטו על להקה ?? נמקו,הסבירו, ותחליטו.... מי שיצדק בניחושו יקבל את הכאפיה שאני מת להיפטר ממנה כבר..

הדורבנים ../images/Emo99.gif

ובפסח צריך להביא את משינה (למרות שאני לא יודעת מה עובר עליהם עם השיר החדש והמאוד מכוער שלהם), או כנסיית השכל. או בכלל לעשות איחוד של כוורת במיוחד בשבילנו, ולהטיס את הרד הוט צ'ילי פפרז לארץ שיופיעו פה (כן, בטח
)..

JaboGirl

New member
אני מקווה מאוד מאוד..

שהמקור שלי לא שקרן, ושהלהקה היא באמת הדורבנים. לפני כן אגב, דיברו על בית הבובות.. ולמסע פסח משינה! אני פספסתי הופעה שלהם בגלל הטיול השנתי

אהה...

אני עדיין לא מבינה איך יכולת לא ללכת להופעה שלהם ברעננה.. זו הייתה הופעה גם שלהם וגם של פורטיסחרוף!

JaboGirl

New member
אני יודעת..../images/Emo10.gif

לא זוכרת מה זה היה אבל היה לי אז משהו שבגללו לא יכולתי..

ככה...

אני לא יודע מי יופיע(בעצם אני חושב שאני יודע, אבל לא צריך לרוץ לספר לחבר'ה). אני מציע שבמסע פסח יביאו לנו את האופציות הבאות: 1. שולמית לבנת -האמא של לימור לבנת באוסף שירי מחתרות. זמר חימום:פיליפ. 2. משפחת חוסר טאקט - הופעת השירים הגנוזים שלי ושל משה 3. תמיר גל ולהקתו- סוף סוף שגם החניכים של בית שמש ועלי זהב יהנו קצת. 4.דרור מירב בלהיט "מערך החיים" 5. שלמה ארצי (עם הלהיט "צינור שנשבר")

למעלה