?
אני לא מאמין בשום דבר. אני גם לא מאמין בבורא עולם. ולמרות זאת, יודע שיש למעלה אלוהים. לא מתפלל כל יום, לא מניח תפילין, אני גם לא מדען, מיסטירן, או מתקשר לצורך פרנסה. במה אני מאמין? אני לא מאמין בשום דבר. ויש לי באמת דיעה משלי "כל כל דבר" - כמו שלכל אחד אחר יש "דיעה על לשנוא אדם אחר ללא סיבה" ןלכן אני גם עונה. למה? כי זה מטרד שיש כתבות, מאמרים, קישורי ניו אייג' ופירסומי עסקים אישיים של מיסטיקנים - כי זה לבזות את הרוחניות האמיתית, שעליה לא נדון כרגע, אלא הניצול של אדם הנזקק לעזרה או רוצה לדעת מה זה רוחניות - והוא נתקל ב"מתקשר אחד בשם כולם" כדי לקב עזרה. ואתם משתמשים בזה - לפרסם את עצמכם - לבהיות גאים באתר /עסק / קורס / ספר דרך הדואר החדש שלכם. - וזה לא בסדר - אם יש לך דיעה תכתבי דיעה - אבל ממש להביא חומר שקרי על מתקשרים לא נודעים ולא מובנים - תשמרי את זה לקורס שלך - למה כולם צריכים לקרוא על זה בפורומים? רוחניות היא חיפוש אינסופי. כן. אינסופי. אין "מתקשר אחד היודע כל" ואין כזה דבר מתקשר - מתקשר זה ישות שמתקשרת עם תדרים רעועים עם ישויות חושך - כמו מכשף או ידוען או פרעוני וכן הלאה - גכם הבאתם כתבות על תות אנח עמון וכל מיני תיקשורי ניו אייג' - גם בעזתם לכתוב על מסדר המלאכים ושמותיהם ו"מה תפקידם בעידן החדש" - אתם חיים בעולם של כסף. ולא יותר - למה שתספרי (הרי את יודעת הכל זה כבר הוכחת - כי אמרת שאת יודעת הכל)- אז מה הקטע? את מתקשרת עם המתים כפי שציינת - המתים מתו. אז את מתקשרת כנראה יותר למטה מהמתים - ועם יותר למטה מהמתים - אפילו המתים לא רוצים לתקשר. אני אני תופס מרחק - גם מהאינטרנט מ"מתקשרים" - משהו עזר לך? קיבלת במייל משהו מעניין? יש לך תלמידות פה - פושקרב, מייפלס, נחמיינדס ואליהו הזה AELOIH (כינויים) - שכותבים תודה ותודה ומסבכים הכל. ועוד שירשור. "אני מסכימה אני מסכימה" - תסכימי. זה לא לעזור או להעלות סוגיה רוחנית לדיון. תמיד מה שאתן בוחרות בא לדיון ושרשור. אז נמאס. יש עוד אנשים. - כאלה שלא תמיד רצים אלייך כמו אימא "רותי היום הלכתי... בלה בלה - ועשיתי.." - ישירות שולחת חיבוק - כל הכבוד אני מסכימה איתך ואל תשכחי לעשות "על מה שדיברנו" - אז כל פורום ישויות אור ותיקשור איתן - וכל הפורום עולם מיסטיקה שייך אלייך ולחברות שלך? ש"מתקשרות"? לנהל קומונה זה לא הבלוג על החיים הפרטיים שלך. + עוד מגילת שרשורים מהתלמידים שלך או חברות שאת מכירה - יש עוד אנשים בעולם -אנשים שלא צריכים לקרוא את החומר ה"לימודי" שלך לקורסים שלך - הפורום הוא מקום - להתבטא- ולא לספר מעשיות על העולם החדש, על מלאכים, על תקשורים שבאים במייל או על התלמידים שלך - את וחני לא היחידות שקימות על הפלנטה הזאת - תני מקום לאחרים לכתוב - אני לא מתקשר ואני לא מפרסם שום מאמר על תיקשור ניו אייג' - אם זה עוזר לאנשים - הם כנראה תלמידים שלך - את יודעת כבר הכל - תשמרי את זה לקורסים שלך - תלמדי שם הכל. - הפורום הוא מקום -ניטרלי- לשוחח ולכתוב - ולא לשמוע את ה"צרות" של המשתמשים השונים - "ומה הם עושים בחייהם האישיים" - שיעלו סוגיות רוחניות. - בפורום ישויות אור (למשל) - יש את פינת התיקשור של תמיר - והוא גם - מתמקד בתשובות ושאלות - אבל אתן לקחתם את זה למגילות על "מה אני עושה וקראתי היום" למה צריך לדעת מה קראת או עשית היום? - מעבר לכך - וגם - מה זה משנה או עוזר לקרוא "לאן אתן הולכות?" ומה "עשיתי היום.." ? תשמרי/ו את החיים האישיים שלכן/ם לעצמכם - ואז כשתגיע -מטרת הפורום - להעלות סוגיה, - תשאלי, מישהו יענה, ונעבור הלאה.