אז יניב

Yaniv-DC

New member
האמת...

אין לי מושג. ניצלתי את החופש מהטלוויזיה בשבת כדי לנוח ולישון... ובראשון אני מלמד אז בטלוויזיה היו צריכים להסתדר בלעדי... ביום שישי וושינגטון הייתה במצור. הצבא כיוון את התנועה, שיריוניות נעו בכבישים, שדה התעופה שלנו עדיין סגור (היחיד בארה"ב!) ולא יפתח בקרוב, 4 בלוקים מסביב לבית הלבן היה סגור לתנועה, ואני עובד בלוק משם... היה צריך להציג תעודה מזהה באמצע הרחוב ותיק לחיטוט. בקיצור, סבבה כאן. ואיך בניו0יורק? אגב, הכתבים האמריקאים אומרים (שלא למצלמה כמובן) שיש בלאגן גדול בפינוי וחוסר יעילות.

DJNYC

New member
האמת היא שבסופשבוע

התרחקתי מהמתרחש ב Ground Zero, וטיילתי בעיר. הלכתי היום לסנטרל פארק, עם הרבה אנשים שיצאו החוצה לפארק. היה שם איש עם גיטרה שניגן לקהל של איזה 300 איש, וכל התרומות הלכו לנפגעים. אח"כ ירדתי קצת יותר למטה. העיר ריקה, טיימס סקוור כמעט שומם מאדם. יש לי חבר שעובד במריוט בטיימס סקוור, ואמר לי שבפעם הראשונה יש להם תפוסה של 0 חדרים (מתוך 2000). המון דגלים, על בנינים וחולצות (אני הלכתי עם בנדנה של הדגל) העיר מלקקת את פצעיה ומנסה לחזור לשגרה

Yaniv-DC

New member
שוחררנו! הר הבית (הלבן) בידינו!

הבוקר גיליתי כי מצב החירום בעיר בוטל (עכשיו יש מצב חירום בכל המדינה...), פתחו את הרחובות ורק את החצר המובילה לבית הבוש(ה) סגרו. הר הבית (הלבן) בידינו!

למעלה