אז...יום רביעי?

Crazy Lala

New member
אז...יום רביעי?

היה לי יום זוועתי פשוט. כל מה שיכל להשתבש- השתבש. המורה לפיזיקה פשוט אמר שאין לי סיכוי לעבור את המבחן, שלא נדבר על לשרוד ב5 יחידות. בבוחן בכימיה קיבלתי 60 וזה עוד נחשב בוחן קל. קיבלתי מכתב אזהרה במתמטיקה שאם אני לא עוברת את המבחן הבא אני יורדת ל4 יחידות. והכל פשוט קורס קורס קורס וכבר אין לי כוח

Flaming Pie

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר.. ../images/Emo209.gif

אממ היה לי יום סבבה. שעה ראשונה ספרות. היה סבבה חח. שעה שנייה תנ"ך.. אחד המשעממים. שעה שלישית אזרחות, גם די משעמם. שעה רביעית ספורט.. לא השתתפתי כי נקעתי את היד. שעה חמישית חינוך, ילד מהכיתה עשה תשיעור ועשה בינגו והיה כיף. בסוף קיבלנו קרמבואים. ^^ אחר כך היה אמור להיות שעתיים פסיכולוגיה אבל המורה לא הגיע אז.. יאי. :)

דני1993

New member
אמא זרקה לי את התעודת זהות.בא לי לבכות../images/Emo10.gif

יום סבבה. הרבה מתמטיקה ולשון. הלכתי לנקות את החדר

hadarinke

New member
"את כמו חץ בעורף, עץ בחורף..."

מותשת נפשית ופיזית מהימים האחרונים, הדבר היחיד שאני צריכה עכשיו זאת חופשה מפנקת. הוי, מחר אני נוסעת לאילת! אני מקווה שזה יעזור לי קצת להירגע, אם לא אני עלולה להתחרפן.

How I Disappear

New member
לאף אחד אין כוח ללימודים האלה כבר .. ../images/Emo178.gif

5 שעות פיזיקה היה היום והיה משעמם כמעט נרדמתי [רציני כי הלכתי לישון מאוחר וקמתי מאוחר לבצפר חח] ואז ילדה חכמה מהכיתה באה אליי ישר אחרי בצפר [סיימנו ב4] עד עכשיו חח והיא עזרה לי קצת להתכונן למבחן במתמטיקה שיש מחר !

"ציטוט מגניב כלשהו ../images/Emo3.gif"

החליפו לנו את המורה לקולנוע (כי יצא שביום שני היה לנו באמצע היום שעתיים חופשיות ואז היינו צריכים להישאר תשיעית-עשירית.. תיחכום גדול
) קיצר, יש מורה חדש שמתאימות לו השעות והוא ממש ענק! סוף סוף החומר נהיה מעניין ומובן (ובכל זאת, זה קולנוע, כמה קשה זה אמור להיות?) והוא שונא את המנהלת החדשה בערך כמונו ("אם אתם נכנסים לבצפר ושומעים את המנהל ה___ צועקת על ילדים ביגלל התילבושת אחידה, הסאונד שלה הוא דייג'טי אבל הוא לא סינכרוני
) והסנדק
תמיד מתקבל בברכה כשעתיים ראשונות
וקיבלנו היום את המבחנים במתמטיקה, קיבלתי 87 והמורה אמרה שזה היה מבחן ממש קל והיא התביישה לתת לנו אותו מרוב שהוא קל ושאנחנו לא צריכים להתרגש בלה בלה בלה, אבל היו ילדים שקיבלו שלושים נקודות מתחתיי אז אני דיי גאה בעצמי
סוף חפירה.

MR Lordi

New member
הייתי עד 4 ../images/Emo178.gif

היה יום ארוך... אני עייף מלכתוב מה היה היום
ויום ראשון יש לי עוד טיול שנתי עד יום רביעי...
מה זה אין לי כוח! מקווה שיירד אז גשם או משהו

גחולה

כל יום הסימפטומים מתחלפים גם גילתי מי האנשים שאסע עמם לפולין (ובינהן גולשת הפורום LIORANGE) והם פנוגיז

למעלה