אני עושה 2 יחידות מתוך 5 ... הבגרות ברבע לשש עד רבע לשמונה... מה הם משוגעים איך אני אמורה להיתרכז בשעות כאלה.. וגם המגן שלי לא משהו... בהצלחה לכולם !!!
אני עושה 2 מתוך 5 ואני עדיין לא יודעת מה המגן שלי כי לא באתי באותו היום בו המורה חילקה את המגנים. אבל במחצית השניה של השנה המצב לא הלך משהו ואני גם ככה מתכוונת לגשת למועד חורף כי יש לי עד הגיוס זמן כך שאני לא לחוצה במיוחד ממחר. אבל לכל השאר אני מאחלת המון הצלחה!!!
אני גם עושה 2 מתוך 5 . ונראה לי שאני יעשה שוב הכל בחורף כי ה-3 לא הלך לי טוב ונראה לי שגם ב-2 לא ילך לי משהו. אני מתגייסת באפריל ככה שיש לי זמן. מתי את מתגייסת ?
כי דחו לי את תאריך הגיוס לחצי שנה מכל מיני סיבות אז כך שגם לי יש זמןלעשות מועד חורף, רק אם חושבים על זה כרגע אז לא ממש בא לי, אבל אין ממש ברירה. אחת מהחברות שלי גם מתגייסת באפריל.
ואני יודע שאת בת בכלל... התעצבנת? בכל מקרה - לפי האתר של משרד החינוך החלק הראשון שלך (יחידה אחת) מתחיל ב-12:30 ונגמר ב-13:45. החלק השני (2 יחידות) מתחיל אחרי חצי שעה הפסקה, ב-14:15, ונגמר ב-17:15. לא לשכוח לבוא מוקדם יותר כי בשעות האלה המבחן עצמו מתחיל, וכדאי שתהיי בכיתה 10-15 דקות לפני תחילת המבחן. עזרתי?