אז יאללה

מיצי007

New member
אז יאללה

תתחילו לשרשר בהצלחה לכולם
הגיע הזמן
אז המווון בהצלחה לכל החברים בפורום(החמודים שעודדו אותי בעת קושי וצרה
),כל מי שעושה 5,4,3 לא משנה מה,העיקר שיהיה לכם בהצלחה ואל תלחצו
מיצי007

meital17

New member
אני עשיתי 3 וסיימתי שנה שעברה

(ציון סופי 90) אז אני לא עושה השנה בגרות. לכל מי שכן עושה רק

בהצלחות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נכנסתי לדקה לאחל לכם בהצלחה בבגרות!

shani yakovian

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif

אני עושה 2 יחידות מתוך 5 ... הבגרות ברבע לשש עד רבע לשמונה... מה הם משוגעים איך אני אמורה להיתרכז בשעות כאלה.. וגם המגן שלי לא משהו... בהצלחה לכולם !!!

tomash1985

New member
חחח גם אני רק שאני סיימתי עם 74!

שטויות חפיף לא נורא... העיקר שגמרתי עם זה!!!

HoNeYyYy

New member
גם אני סיימתי שנה שעברה

אבל לכל הנבחנים בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

Bunny F

New member
בהצלחה לכוווווולם!!!!

אני עושה 2 מתוך 5 ואני עדיין לא יודעת מה המגן שלי כי לא באתי באותו היום בו המורה חילקה את המגנים. אבל במחצית השניה של השנה המצב לא הלך משהו ואני גם ככה מתכוונת לגשת למועד חורף כי יש לי עד הגיוס זמן כך שאני לא לחוצה במיוחד ממחר. אבל לכל השאר אני מאחלת המון הצלחה!!!

shani yakovian

New member
היי גם אני

אני גם עושה 2 מתוך 5 . ונראה לי שאני יעשה שוב הכל בחורף כי ה-3 לא הלך לי טוב ונראה לי שגם ב-2 לא ילך לי משהו. אני מתגייסת באפריל ככה שיש לי זמן. מתי את מתגייסת ?

Bunny F

New member
עדיין אין לי תאריך סופי

כי דחו לי את תאריך הגיוס לחצי שנה מכל מיני סיבות אז כך שגם לי יש זמןלעשות מועד חורף, רק אם חושבים על זה כרגע אז לא ממש בא לי, אבל אין ממש ברירה. אחת מהחברות שלי גם מתגייסת באפריל.

CLASSIFIED

New member
זמני הבגרות במתמטיקה

נמצאים באתר המצורף, פשוט ראיתי שהרבה שואלים כאן.. אם אתם רוצים לראות איזה מספר שאלון אתם - תסתכלו פה, בחלק של המתמטיקה.

זה באמת עוזר *אבלל*...

לא הבנתי מזה מתי מתחילה הבגרות (של 3 יחל) אז שמישהו יעזור לי...

CLASSIFIED

New member
אתה ב-3 יח"ל, בטח בגלל זה לא הבנת

סתם צוחקים
ואני יודע שאת בת בכלל... התעצבנת? בכל מקרה - לפי האתר של משרד החינוך החלק הראשון שלך (יחידה אחת) מתחיל ב-12:30 ונגמר ב-13:45. החלק השני (2 יחידות) מתחיל אחרי חצי שעה הפסקה, ב-14:15, ונגמר ב-17:15. לא לשכוח לבוא מוקדם יותר כי בשעות האלה המבחן עצמו מתחיל, וכדאי שתהיי בכיתה 10-15 דקות לפני תחילת המבחן. עזרתי?

חחחח...../images/Emo13.gif

תודה לך!! :) עכשיו הבנתי...והחוסר הבנה זה לא באשמת מתמטיקה...אולי רק כשזה נוגע למטמקיטה.. תודה על הפירוט
ו
לכולם !

למעלה