אז חשבתי..

LINDSAY15

New member
אז חשבתי..

שיהיה נחמד עם כל אחד יספר איך הוא התחיל להעריץ את לינדזי
(מי שרוצה)
הייתי רוצה לפתוח לזה שרשור

שירלי113

New member
אמ...

את האמת אני לא ממש זוכרת מתי התחלתי להעריץ אותה חח אבל נראה לי בערך , מתי שממש התחלתי להתעניין בכל הסרטים שלה וזה.. היה אחרי שהראו את הקליפ Rumors באם טי וי . וכאילו מאז בערך התחלתי לראות את הסרטים שלה ולשמוע את השירים

עונה../images/Emo26.gif

התחלתי לאהוב אותה מהסרט "אבא מתארס" ו"חיי בובה" ששמו כל הזמן את הסרטים האלה ב"יסבבה" והייתי רואה אותם בלי סוף,אני חשבתי שלינדזי מאוד חמודה והכל אבל מתי שממש התחלתי להעריץ אותה זה מהתקופה של "ילדות רעות"

LINDSAY15

New member
אני

התחלתי להעריץ אותה ממש מתחילת השנה ראיתי את הסרט שלה אבא מתארס ומאוד אהבתי אותו וחיכיתי לו כל פעם שזה יתחיל שוב ושוב ולא ידעתי עם היא מפורסמת או באיזה גיל היא ועם יש לה תאומה אבל חברה שלי נזכרה להגיד לי איך קוראים לה אחרי חודשיים מצאתי הרבה דברים עליה באנטרנט היא לא יצאה לי מהראש (חח דיכאון) והתחלתי להבין שאני באמת מעריצה אותה.. וראתי הרבה סרטים שלה וקניתי אותם

LindZiv Cohan

New member
לדעתי זה מעולה השרשור הזה...

אוקיי אז אצלי זה התחיל מהיום הראשון ששמו לנו יס בבית, בכיתה ה' [עכשיו אני עולה לי'.] ניימ.. הייתי רואה יסבבה וזה וכל פעם שהיה אבא מתארס הייתי מתלהבת ממש.. חשבתי לעצמי "איזה תאומות חמודות שאלוהים יעזור לי" D: ורק אחרי כמה זמן הראו פרומו לשישי הפוך בטלויזיה וחברה שלי אמרה לי שזאת אחת מהתאומות.. ואז בראש 1 שמו תמונה שלה ורשמו "לינדזי לוהאן בלה בלה אבא מתארס" וכעסתי עליהם אמרתי לעצמי כזה "איזה חארות! מזניחים את התאומה השניה"
[עזבו שאחרי זה גיליתי בכלל שאין לה תאומה, ואז בכלל אהבתי אותה יותר.] כאילו תמיד אהבתי אותה... אבל כשהתחלתי להעריץ אותה ממש ממש ממש, זה היה כשראיתי ילדות רעות וממש התחרפנתי.. זה היה בתחילת כיתה ח'..
גאד איזה מגילה.

LINDSAY15

New member
../images/Emo127.gif

גם אני כעסתי שהבנתי שאין לה תאומה חחח והיה לי קשה לעכל את הערצה הזאת זה דבר קשה להעריץ מישהו/י שהוא לא באותה הארץ שלך ובלי שומקשר זה פשוט מכניס למצבים חדשים ולא הכי קל לעבור אותם...P:

LindZiv Cohan

New member
לא לא.. לא כעשתי שהבנתי שאין לה

תאומה...
דווקא כשגיליתי את זה, זה גרם לי לאהוב אותה יותר... "כעסתי" על זה שראש 1 "מזניחים" את התאומה השניה

LINDSAY15

New member
גם אני...

אהבתי אותה יותר אבל שגיליתי שהיא אחת הופתעתי כמו כל מי שחשב ומהמשחק שלה ומהמראה שלה והכל הערצתי אותה
ולא יודעת יש לה מראה חתולי כזה שמשך אותיי חחח

אני עונה

בהתחלה ראיתי את הסרט אבא מתרארס וחשבתי שיש לה תאומה ואז ראיתי שישי הפוך והתחלתי לחבב אותה ואז ראיתי את שאר הסרטים שלה והתחלתי להעריץ אותה אבל גם בגלל המוזיקה שלה אני עכשו ממש מתה עליה..

ThE LiTTle LaDy

New member
מממ....

בפרסום של הסרט "החיפושית בהילוך גבוה",ראיתי אותה לראשונה, אח"כ התחלתי לראות "אבא מתארס",כל מה שידעתי עליה באותו זמן שהיא מצליחה, ושהיא אחת מהכוכבות ההוליוודיות "המושלמות-מזויפות" חשבתי שהיא שטחית,סוג של פריס הילטון, ואז התברר לי עליה יותר,והבנתי שהיו לה חיים קשים,עם אבא שלה...וכל תהליך האישפוז שהיא עברה, לאט לאט התחלתי לאהוב אותה,והיום,אני חושבת שהיא אחת מהכוכבות ההוליוודיות הטובות ביותר, והמתוקות יותר,אני מעריכה אותה,שהיא מתמודדת עם הקשיים האלו, היא פשוט יפה,סקסית,ואמיתית-זה הכי חשוב לי.

Lindsay24

New member
אני התחלתי...

שראיתי בפעם הראשונה את הסרט "אבא מתארס"... ראיתי את הסרט ופשוט חשבתי היא כזאת חמודה!! היא כזאת מושלמת!!! ואז ראיתי את כל הסרטים שלה ואת הסינגל הראשון שלנ RUMORS ו-ה--ת-א-ה-ב--ת-י-!--!-! וזהו ומאז אני מעריצה שרופה שלה!! יש לי את כל הסרטים שלה ב DVD יש לי את שני הדיסקים שלה (את השני קנו לי באמריקה ביום בראשון שהוא ייצא לחניות!!!) יש לי מלא פוסטרים שלה ושהייתי באמריקה קניתי 2 פוסטרים ענקיים שלה!!!! =] אז... זהו.... נ.ב: מי שרוצה לדבר הנה האייסי שלי: 304273964

o DaNiEl o

New member
אני לא ממש זוכרת ../images/Emo9.gif

אבל כבר יש לי די מלא תמונות שלה מעיתונים, ואני שומעת ת'שירים שלה
אבל אני לא בדיוק זוכרת איך התחלתי להעריץ אותה

Don Nirtin

New member
ילדות רעות.../images/Emo87.gif

הכל התחיל בגלל היצירה הקלאסית הזו שלימדה אותי הרבה. ובגלל זה אבא שלי ואני קצת יותר מסתדרים היום. אח"כ באה שישי הפוך. והשאר היסטוריה. צריך לראות את הסרט האחרון שלה JUST MY LUCK. נראה מה עושים עם זה.

olsen cool

New member
שישי הפוך

בסוף ז' אני זוכרת הראו לנו בשיעור חופשי את הסרט אבא מתארס והייתי בטוחה שזה תאומות ונשארתי תקועה עם המחשבה הזאת. בתחילת כיתה ח' כשראיתי את הפרסומות לשישי הפוך וגם אחרי שראיתי את התמונות שלה במגזין ווניטי פייר פתאום קלטתי שזה הסרט שהם כתבו עליו במגזין ושזאת אותה אחת מאבא מתארס.

למעלה