אז חזרתי...

ברוכים השווים... ;-)

כולם זרקו את הפורום כי זה מה שהתבקש מהצורה שהוא קיבל. הוא הפך לחלק אינטגרלי מוואללה... שכל מערכת הפורומים שלה מסורבלת, איטית ומאוד לא נוחה... הפורומים כאן עולים על כל מה שראינו מ-IOL עד היום והרבה מעבר ממה שיש לוואללה להציע... הברירה הטבעית. ברוך הבא, ד``א. :)

ברוך הבא . וולאד משתתף בצערך

אבל מה לעשות , בחוקים של היום מי שחזק שורד. בסך הכל אני מאד נהנתי מדרך הניהול שלך את הפורום ביואל. בהצלחה במאבק שלך על הרייטינג. מישל-נץ

www.ASP.org.il

New member
הצעה לחברי הפורום.

בדרך כלל אני לא מתעסק יותר מידי עם פורומים חוץ משלי אבל עקב המצב החלטתי בכל זאת ``להתערב`` ולהציע הצעה הולמת. אני אדם, האחראי על אתר ארגון ה-ASP הישראלי, ומן הסתם חשבתי שמן הראוי כל מומחי ה ASP, אלו שמתכנתים ב ASP בתור תחביב ו/או מקצוע ובכלל אנשים ש ASP מעניין אותם., יתאספו דווקא באתר ארגון ה-ASP הישראלי ולא סתם בכל מיני ``עושי טובות`` שמאפשרים אכסון. אני מדבר על המקום האמיתי! בלי כסף ועם כבוד. אני מדבר על כך שאתה תהיו חברים בארגון ה-ASP הישראלי, גאים ובקרוב אפילו עם אימייל עם סיומת @asp.org.il אז זאת בעקרון ההצעה שלי, לעבור לאתר www.asp.org.il ואם הבעיה שלכם היא דווקא ``הפורום`` אז אני מוכן להתפשר וביחד עם בונה פורום זה, לבנות ולשפר אותו, להתאים אותו לרוח אתר הארגון, ולהביא למתכנתי ישראל את הכבוד המגיע להם - האתר שלהם! שבו גם ניתן להוריד סקריפטים, ולקרוא מאמרים מקצועיים בעברית על נושאים רבים, חיפוש כללי ועוד הרבה דברים בעתיד כגון תחרויות נושאות פרסים. בקיצור, אני רק מציע הצעה מאוד הגיונית לדעתי ורוצה לשמוע מה יש לכם לומר בנושא. אדם, ארגון ה-ASP הישראלי.

נתן.ל

New member
אם הפורום ישתפר ...

אני מאמין שזו הצעה שיש לשקול אותה ברצינות .... האתר כמו שהוא קיום לא רע - אבל יש בו הרבה מה לשפר ... אם יקרו שינויים אני מאמין שלא תיהיה בעיה רצינית בלהיות שותפים פעילים בו.

www.ASP.org.il

New member
שיפורים יבואו - זה בטוח

מה שאני רוצה לדעת, זה אם אתם באים איתי ``הביתה``...

נתן.ל

New member
אגב - אני רשום בתור חבר מועדון

כבר הרבה זמן ... וכל הזמן הזה לא ראיתי שום שיפורים ותוספות לאתר ... חוץ מכמה מאמרים חדשים שיצתרפו (לקח לזה חודשים שלמים לקרות) כלום לא התקדם שם .

www.ASP.org.il

New member
יש סיבות לכל דבר

ועקב תקופת לימודים ומבחנים, לא יכולנו לעדכן את האתר, אך אפילו לרגע לא זנחנו את הפורום, שזה בעצם כל מה שיש פה להציע ואילו לנו יש ממש ``בית`` להציע ולא פורום ``צף`` באמצע תפוז... אלא דבר מבוסס ואיתן. חוץ מזה, עם חברי אתר קבועים, אנחנו יכולים להבטיח לך חומר רב ועדכונים על בסיס יומי!

``הביתה``?! מזל שלא הגזמת. :)

שטוב שלא החלפת את ``באים אחרי`` ל-``עולים לרגל``. זה יופי של רעיון, מה שעשיתם עם האתר שלכם... רעיון מצוין, ביצוע גרוע. הוא מכיל חומר ש-80% ממנו אפילו לא שלכם... רובו בנוי על טהרת הקוד ה-``מושאל``. איזה מן ערך יש לאתר כזה?! המוחות שיש בפורום הזה יכולים להרים אתר שיגרום לכם להשתעל מהאבק שהוא ישאיר אחריו... מן הסתם... רב החומר באתר שלכם מבוסס על המוחות בפורום הזה. אני מצטער אם דעתי בסוגיית ה-``מחווה`` שלכם שונה מדעתם של רב החברים בפורום... אבל בתור אחד שבעצמו רוקח עסקאות עם גורמים אחרים לטובתו האישית... טובתכם האישית מכל זה, לא נראית לי... בכלל. אבל תודה, בכל זאת.

Meni Shemen

New member
אם תרצו אני יכול לאחסן לכם

את הפורום אצלי http://www.vbcode.co.il אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ל ICQ:42645218

למעלה