אז חוץ מהשוטים...

the iron fairy1

New member
אז חוץ מהשוטים...

איזה עוד מוזיקה אתם אוהבים? ובאיזה פורום חוץ מזה כל אחד נמצא פה בתפוז? (מקווה שיצליח לי השרשור!) חחח..

../images/Emo110.gifנמנמ ראשונההה

אני אוהפת את כמעט הכל:) במיוחד עברית (הדג נחש שוטים כנסית השכל ומוניקה) מממ וחוץ מזה אנגלית אני פחות אוהבת כי אי אפשר לשיר את זה זה מעצבן באנגלית:\ אבל מוזיקה שחורה זה נחמד ושירים עצובים ויפים.. ואני נמצאת בפורום הזה ובפורום דוליז (ולפעמים אני סתם משוטטת בפורומים שונים..בעיקר איפור ואומנות שימושית)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאנייי:)

טוף..אז אני שומעת גם רק מוזיקה ישראלית..אני שונאת אנגלית כי אני פשוט לא מבינה כלום ממה ששרים... טוף...אז אני פשוט אכתוב את כל הזמרים/להקות שאני שומעת.. שוטי הנבואה, שבק ס, היהודים, בוטן מתוק בקרקס, הדג נחש, תומר יוסף, מוש בן ארי, כנסית השכל, מוקי, חלוצי החלל וקצת אביב גפן ומוניקה... ובתפוז אני כותבת בפורום אוף טופיק..לפעמים היהודים.. ומוקי קצת..

SatLa X

New member
אני הכי אוהבת

את היהודים, עברי לידר מטאליקה ושוטי הנבואה..! לא יודעת מה הקשר של כולם ביחד אבל מה לעשות ...

sattla

New member
זה ארוך, יש לך זמן?

אז ככה, אני אוהב הכל, ישראלית אבל. (וקצת רגיי לא ישראלי
) לגבי פורומים בתפוז: 156 130 799 207 783 553 זהו בערך, אה וכאן.

sattla

New member
סליחה אבל אני לא מעתיקן.

הניק הזה איתי מכתה ט' אני כבר סיימתי בית ספר לפני שנתיים (תתחילי לחשב) חוצמזה, אם תסתכלי על המספרים של הניק את תראי ששלי יותר ישן, ז"א שאני הצטרפתי למערכת התפוזית לפנייך (הרבה לפנייך) אז את העתקת ממני.
יום סטלני לך

SatLa X

New member
אהה אז אני המעתיקנית..

חחיחיחיחחחחח לא נורא אני לא המצאתי לעצמי תניק..

N E Z E K

New member
גם אני מצטרפת אליכם...

אני שומעת הרוב ישראלי..: שוטי הנבואה, המכשפות, משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, קורין אלאל, דנה ברגר, איפה הילד, כנסיית השכל, אביתר בנאי וכו' וכו'... שומעת גם לא ישראלי.. כל מיני אין לי כח לפרט.. אא.. ואני בפורומים: חולון אזור, משינה ונירוונה... וד"א! יש ימי שלישי במועדון האזימוט בת"א מסיבה של הליין הישראלי (רוק ישראלי בלבד!!) ויש שם מוזיקה באמת מעולההההה!!! (כוורת, תיסלם היהודים, מופע הארנבות, אביב גפן, משינה וכו' וכו'..) זה לבני 18 ומעלה... וזה בחינם... תבואווו!!!!!

מסטולית

New member
גם אני גם אני....!!!!

חוץ מהשוטים.... אני חולה על אביב גפן!!!! החייים שלי.... לא יודעת איך הייתה מעבירה הרבה ימים קשים בלי השירים שלו
וחוץ מאביב (שהוא גולת הכותרת חח) אני שומעת בעיקר רוק ישראלי... כנסיית השכל, מוניקה סקס, המכשפות, מוקי (ושב"ק לעיתים רחוקות), מופע הארנבות של ד"ר קספר, היהודים, שייגעצ (האהבה הנסתרת שלי חחחח
), חמי רודנר, ירמי קפלן (לפעמים...) ויש עוד..... ובאנגלית... למרות שאני לא אוהבת לשמוע כל כך מוזיקה באנגלית (כי אני לא מבינה חח) אני אוהבת את נירוונה ואופספרינג בעיקר.... לא יותר מזה :) ובפורומים... אני פה בפורם של אביב גפן (דהההה) היהודים (לפעמים) ומוניקה סקס... יום טוף שיהיה לכם!!! :)

נימ....

אני גם אוהבת את כל המוזיקה הישראלית, מוזיקה ישראלית זה ה-דבר אבל אני שומעת גם ביטלס
וקווין
וגם קצת מוזיקה שחורה פה ושם כי פשוט..יש הרבה מזה בבית... חוצמזה אני בפורום "פיות שדונים וכל השאר" ולפעמים גם במוזיקה שחורה אבל לא כיף שם כל כך...

מושיק עפיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה וגם משינה, החברים של נטאשה, מוש בן ארי, שבע, ברי סחרוף, פעם היהודים היום פחות, מוניקה ושאר ירקות... לועזי אני לא שומע הרבה אבל אם כן אז קרנבריז להקה מעולה.

booly16

New member
אתה רוצה בכוח?! :)

מה יש לך, איך בכלל אתה משווה את שבק לשוטי הנבואה, שבק פשוט שולטים, שוטי הנבואה בקושי חצי, חוץ מכוורת אני לא חושב שקמו בארץ עוד להקות שממש שוות את הפירסום שלהם כמו שבק... מצטער, גם שוטי הנבואה שאני מטורף עליהם לא יכולים להקפיץ, לדבר אליך, ולהכנס אליך כמו ששבק יודעים לעשות וההוכחה לזה הייתה בהאנגר 11 ב3.7 לפני חצי שנה... היה מדים בהופעה שלהם, פשוט מדהים!!! אין עליהם!! ובכל מקרה.. אף אחד לא מושלם, תזכרו שגם בוב היה חצי לבן! :)

פ ו ס ט י

New member
יוסי עדן, שרית חדד, שרון זריהן

אה או אה או אה או אה או אה אה או או כשאת איתוווווווו חחח אמממ מוש בן ארי הדורבנים והשוטים וזהו בערך...

../images/Emo9.gifאני אני אני אני אני.. ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אז ככה.. מוסיקה...
אביב גפן,דניאל סלומון, ברי סחרוף, פורטיס היהודים, כנסיית השכל. Guns n roses, Metallica,Nirvana, pink floyd ויש עוד... פורומים....
וואו זה הולך להיות ארוך נראה לי...
סקס לנוער לימודי נהיגה ותאוריה ראשון לציון אהבה בגיל ההתבגרות שוטי הנבואה היהודים אביב גפן בעיות בגיל ההתבגרות תמכירה נפשית לצעירים וידויים מהלב בלוגים בתפוז אנשים

למעלה