אז חוץ מביטלס

godsdice

New member
אז חוץ מביטלס

מה עוד יש בתפריט? איזה עוד להקות אנשים אוהבים פה?

אם מישהו מוכן לדבר על הקיור

או אתניקס או אירוסמית אני אצטרף לדיון בשמחה :)

godsdice

New member
תתחיל, אני מוכן להצטרף

קיור, וארוסמית אחלה להקות! למרות שאיבדו הרבה מהקסם שהיה להם.

בלי שום מילה על אתניקס? טוב נו צפוי

קודם כל בקשר לקיור: למרות שהתוודעתי אליהם רק לאחרונה בזכות הפנייה ש מישהי שלאו דווקא מעריצה אותם, הלכתי ונעשיתי מעריץ שרוף של הקיור. אין לי עדיין את כל האלבומים שלהם כי עם מודם 56K קשה להוריד אלבומים שלמים במהירות :) אבל יש לי כרגע 30 שירים שלהם מאלבומים שונים שלהם ואני מת על כל אחד ואחד, פשוט מת על הסגנון הזה! בקשר לאירוסמית, גם אותם אני מאוד אוהב, למרות שאני מכיר בעיקר את GET A GRIP , את NINE LIVES וכמה שירים מאלבומים אחרים. אם יש לך/לכם שירים להמלצה מאלבומים אחרים שלהם, משוב על השירים מהאלבומים הנ"ל ועוד ועוד, אנא הגיבו. בקשר לזה שהקיור ואירוסמית איבדו את הקסם שלהן, נראה לי שגם אם הן ישמרו על אותו סגנון מוסיקה שהיה להן בעשורים הקודמים עדיין יאבד עליהם הכלח כי זה מה שקורה עם הזמן :) אף אחד לא אוהב את אתניקס??? זו הלהקה הישראלית הכי אהובה עליי! למרות שאני מעדיף את החומר הישן שלהם, עד לאלבום "אתה" כולל. יאללה תגיבו :)

opherk

New member
השיר האולטימטיבי של אירוסמית.....

(לדעתי כמובן), הוא Dream On מהאלבום Aerosmith משנת 1973. פצצה!!! תהנה

אוי, אני מתה על השיר הזה

בעיקר בגירסא שהם הוציאו ב-1991, שהם מלווים בתזמורת. עושה לי את זה כל פעם מחדש.

godsdice

New member
אני מאד מחבב את אתנקיס

אבל לא אגיד שהם הכי טובים. אני לא יודע כמה אתה מכיר דברים משנות ה80 חוץ מהקיור, ואני לא רוצה להפציץ אותך בשמות (כרגע) אבל שווה להקשיב גם ל-Siouxsie & The Banshees (שרוברט סמית ניגן איתם תקופה מסוימת) The Smiths, Echo & The Bunnymen, אני אפסיק פה כי יש עוד הרבה. שמישהו אומר אירוסמית הדבר הראשון שעולה לזיכרון (או מה שנשאר ממנו) הוא "Dream On" האגדי, שהוא אחד הקלאסיקות של עולם הרוק. ומיד אחריו בא "Sweet Emotion" ולמעריצי הביטלס אחד הקאוורים הכי טובים "Come Together" הזכרת את get a grip ו-nine lives ועוד אחד חשוב ל"גילגול השני" של הלהקה (שבעצם התחיל את הרומן שלהם אם mtv, והעלה אותם בחזרה על המפה) הוא Pump. אם הלהיטים: Love In An Elevator, Janie´s Got A Gun, What It Takes. חזרה לקיור, שלושה אלבומיי חובה, והכי טובים שלהם (לדעתי) הם: 1. Boys Don´t Cry 2. Kiss Me Kiss Me Kiss Me 3. Disintegration יש עוד הרבה דברים טובים להמליץ, ואני מקווה שזה יהיה התחלה טובה בשבילך.

את רוב שנות ה-80 אני זוכר בתת מודע

רק לאחרונה גיליתי הרבה שירים שאני אוהב מהעשור הזה. אותה אחת ש"מיכרה" (מלשון להתמכר) אותי לקיור סיפרה לי גם על עברו של רוברט סמית בסוזי והבנשיז וסיפרה לי גם על הסמית´ס, אבל עדיין לא יצא לי לבדוק שירים שלהם. אני פתוח להמלצות אם יש לך. בקשר לאירוסמית, דווקא כל השירים שציינת לא מוכרים לי (חוץ מ-COME TOGETHER אבל בגירסתו המקורית). הייתי מוריד את השירים ובודק אותם אבל העכבר שלי מקולקל (כן, תצחקו! אני גולש בלי עכבר) והדבר היחיד שאני יכול לעשות עם מורפיוס/קאזה זה לראות כמה שירים של לד זפלין יורדים. בקשר לקיור, אני לא יודע לאיזה אלבום שייך כל שיר שיש לי (חוץ מ-BOYS DON´T CRY - טריביאלי) אז אני לא יכול להביע דעה על ההמלצות שלך לאלבומים שלהם. אני יכול רק להסכים ש-BOYS DON´T CRY הוא אלבום טוב כי ככה שמעתי. שוב, המלצות יתקבלו בברכה :)

SMILE 4 NOTHING

New member
קיור-מעולים!חולה עליהם!

בקשר לשאר.....פעם הייתי מעריצה גדולה של אתניקס,יותר בקטנותי.... אז תמיד תשאר להם אצלי פינה חמה בלב! :)

uri80

New member
כל שיר של הקיור תענוג לאזניים!

אתניקס תמיד תישאר אצלי הלהקה הישראלית המועדפת. כיום אני פחות שרוף עליהם אבל תמיד יש לי גיחות לקלאסיקות שונות שלהם ויוצא לי לשמוע אלבומים שלהם ברציפות כל היום.

SMILE 4 NOTHING

New member
וואו!!כל היום??

אז אתה ממש בקטעים שלהם...אני מעדיפה את קיור! אתה יודע אולי איך האוסף החדש שלהם?אני רוצה לקנות אותו מתנה לאחי.

אני זה uri80

פשוט התחברתי ממעבדת המחשבים באוניברסיטה ולא שמתי לב שלא שיניתי את שם המשתמש :) לאיזה אוסף את מתכוונת? אני מכיר שניים, כשהישן מכיל ספר תווים ומילים לשירים והחדש מכיל כמה שירים אחרים מהאוסף הישן, כמו ב.מ.וו שחורה. אם לזה התכוונת, אז אני אומר לך שאני מעדיף אם כבר את הישן. שני האלבומם די דומים ובאוסף הישן יש את ספר התווים שמשמש אותי נאמנה :) וחוץ מזה כבר אמרתי שאני יותר מעדיף את החומר הישן של אתניקס, למרות ש"בוא לפטרה", "ילד מרקש" ועוד שירים הם לא רעים בכלל. אני אישית הייתי ממליץ על האוסף הישן, אבל הוא בטח כבר יותר מדי ישן אז בטח אחיך יעדיף את האוסף החדש. לעזאזל!!! התכוונת לאוסף של הקיור!! פחחח! בלבלתי לך בשכל ובכלל לא בקשר למה שהתכוונת! טוב, האוסף החדש של הקיור? מממ, שמעתי טובות עליו מידידה ששרופה על הקיור אז אני מניח שממנה תקבלי המלצה חיובית :) אבל אני לא יכול לחוות חוות דעת אישית כי לא בדקתי אותו ואני לא יודע אילו שירים יש בו

../images/Emo79.gif Ooh this could be messy

But you don´t seem to mind Ooh don´t go telling everybody And overlook this supposed crime... עזבו
בדיוק מנגנים אותה בMTV...אני חולה עליה! אני אוהב את הרד הוט צ´ילי פפרס...ואת לימפ ביזקיט...ואת החיפושיות

רגע רגע רגע../images/Emo70.gif

אני באמת מצטער...לא יודע מה קרה לי ששכחתי אותם... הלהקה (לדעתי) הכי טובה שיש...הגורילז. תגידו מה שתרצו...אני מת עליהם!!!! וכמובן REM
מעולים!

epitaph

New member
אממ...אוקיי...

התחלתי עם רוק יותר קלאסי: Deep Purple Led Zeppelin Jimi Hendrix The Doors עכשיו אני יותר בפרוגרסיב בכלל אם יש ג´אנר אחד שהוא המועדף עליי זה זה: King Crimson (הלהקה האהובה עליי) Genesis Yes Rush Gentle Giant ועוד ועוד..יש הרבה דברים מעניינים בתחום... בישראלי ברי סחרוף שולט ביד רמה... וגם קצת מטאל (קצת,לא כל כך הרבה,אני אחקור לעומק את התחום הזה מתישהוא): Orphaned Land Symphony X Nightwish מממ...יש עוד אבל אני עדיין צריך להכיר אותן יותר לעומק...

rshilkrot

New member
אני שונא להיות נון-קונפורמיסט

אבל מישהו פעם ניסה מוזיקה אלקטרונית? לא טראנסים מונוטנים ומכוערים של ערסים מבת-ים, או האוס של דלוקים מת"א... התחלתי לשמוע למשל להקות כמו Prodigy וChemiacl Brothers... מוזיקה מקפיצה ומאד מעניינת. זה לא שהתחלתי לשנוא רוק, אני בולע דיסקים של פינק פלויד כדי להרגע כמו אקמול לכאב ראש בערך... כולכם נעמדים מאחורי פחות או יותר אותו הליין של מוזיקת רוק ורוק אלטרנטיבי, שנות ה60-70 וכו´. מוזיקה מדהימה, אין ספק. אבל יש הרבה במוזיקה אלקטרונית.

למעלה