אז חבר'ה..

yetush

New member
אז חבר'ה..

מה לדעתכם העונה הכי טובה של סקראבס?מה הכי גרועה? עונה שמתחילתה עד סופה הביאה רגעים מושבחים ונחמדים. נכון לעכשיו עונות 1 ו-5 הכי מצחיקות ומשובחות. עונה 3 קצת דיכאה אותי.. יותר מידי דרמטית.. כל זאת בהתחשב לזה שעדיין לא ראיתי את עונות 6-8 ככה שלכם בוודאי יש יותר ממני..

TheLost

New member
לדעתי 5 הכי טובה.

6 הכי פחות טובה, אבל פשוט כי לדעתי היא הייתה סתמית כזאת. לא בגלל שהיא גרועה. מבין העונות שהן באמת גרועות, אני גם חושב שעונה 3 הייתה יותר מידי דרמטית ומדכאת

Ch3nf3l

New member
3 לדעתי העונה הכי טובה

דווקא בגלל שהיא דרמטית ומדכאת בזה טמון הקסם של סקראבס, הרבה יותר מהקומדיה

jess r

New member
4+5

1, 2 ו-3 היו מצויינות אבל בעונה הרביעית והחמישית ההומור פשוט זורם כל כך בטבעיות ויש שם כמה מהפרקים הגאוניים בסידרה (401, הפרק עם האירי, 507, 509... ). זה בדיוק השיא של הסידרה, הדמויות מתחילות להתבגר ויש שינויים משמעותיים. עונה 6 איומה. כאילו, לא סתם גרועה, ממש איומה. יש בה רגעים שבהם נאלצתי להסית את מבטי מהמסך רק בשביל לא להתמודד עם העובדה שאלו הדמויות שאני כל כך אוהבת שעושות מעצמן צחוק ככה. 7 פחות גרועה אבל היא סתמית. הסיבה היחידה לראות את עונות 6 ו-7 היא בשביל להגיע מוכנים לעונה 8 - היא לא גרועה, אבל היא לא מדגדגת את העונות הראשונות, והדרך היחידה לעכל אותה היא לראות קודם עונות כמו 6 ו-7. עונה 8 מרגישה כמו סגירת מעגל - זה לא גרוע, אבל מריחים את הסוף וזה קצת מרגיש כאילו הם... מזדקנים.

yakir2006

New member
וואי שאלה קשה.. כל העונות טובות

גם הפרקים הפחות מצחיקים מעולים.. הפרק האהוב עליי הוא פרק 20 בעונה 5 שדר. קוקס מאבד 3 חולים בו זמנית.. אבל אם חייבים לבחור אז עונות 2-3 היו ממש טובות. הפרקים האחרונים של העונה ה8 היו גם מעולים אולי העונה החדשה עוד תפתיע..

creepy creep

New member
לא ממש יכולה לענות על השאלה

מהסיבה הפשוטה- אני לא זוכרת. אני חושבת שעד היום לא ראיתי את כל הפרקים בכל העונות, ואני שוכחת לאט לאט את מה שראיתי. אבין אם תרצו לסקול אותי באבנים. אני מתביישת בעצמי.

mikmik000

New member
שאלה קשה..

אני חייבת להגיד שהכי טובה זו עונה 4, רק כי רוב הפרקים האהובים עלי נמצאים שם.
הכי גרועה בהחלט עונה שישית. חוץ מפרק המחזמר היא סתמית לגמרי. העונה השביעית גם ממש לא משהו, אבל פחות גרועה מהשישית לדעתי. והשמינית דווקא נחמדה בנתיים

Angelus

New member
העונה ה-3

למרות שיש זמנים בהם אני מחליט שהעונה ה-4 לוקחת. אבל אין להשוות את העונות הישנות לחדשות.. עונות 1-4 הן העונות שגרמו לי להתאהב בסדרה. מאז, ולא שכל הפרקים היו רעים, לא מדובר בעונות שגרמו לי ליפול מהכיסא מרוב צחוק..

Roncha87

New member
5../images/Emo70.gif

העונה הראשונה היא הכי קסומה, כי היא.. ראשונה. אבל בחמישית יש לפחות 3/4 מהפרקים שברשימה שלי. כך שאין כל כך וויכוח על זה. 6 ממש גרועה, 7 טובה אבל קצרה ובינתיים, 8 על הכיפאק. אבל אף אחת מהן לא משתווה לעונות 1-5

Ch3nf3l

New member
היא דווקא איבדה את זה בעונה 5

השיא של הסדרה בין העונות 1 עד 4 (לא להפריע), כש-3 ו-4 בטופ של הטופ. עונה 5, למרות שהכילה כמה פרקים מעולים, הכילה גם לא מעט פרקים שטותיים, וזאת העונה שג'יי.די התחיל לעצבן אותי. הקול שלו, הפנטזיות שלו. משהו הפך את הדמות שלו מתמימה למטומטמת.

Roncha87

New member
אולי יש בזה משהו

אבל עדיין רוב הפרקים הפייבוריטים שלי נמצאים בעונה החמישית... הרביעית לדעתי ממש לא משהו. כלומר היא מעולה אבל יחסית לשלישית היא דיי בינונית..

למעלה