אז זה הולך ככה:

בודאי

New member
אז זה הולך ככה:

יש לי הרבה תמונות לסרוק... אז כדי לחסוך קצת זמן במקום לסרוק אותם בבודדת, סרקתי אותם כל פעם 4 במכה.מי מכיר שם של תוכנה שיודעת לחתוך את התמונה הגדולה ל-4 חלקים אוטומטית? כלומר גם באמצע ולא רק לחתוך את הקטעים הלבנים מסביב... תודה..

yariv~2

New member
אולי...

באמצעות Action בפוטושופ? (אתה חותך תמונה אחת, וכל השאר זה אוטומט.) אבל.. אם לא כל התמונות שוות זה יכול לגרום בעיות..
כנראה שתיאלץ לחתוך אותם תמונה תמונה בפוטושופ... תוכנה אחרת אני לא מכיר, מצטער..

יוליטה

New member
אז ככה:

זה תלוי בתוכנת סריקה שלך, אתה גם יכל לעשות "פריוויו" מה שנקרא בתרגום חופשי לפני-הראיה (יענו לפני הסריקה), ולבחור שם חלק חלק, ואז זה פשוט יסרוק לך את התמונות אחת אחת. ובסף תצטרך לשמור את כולן. איזה תוכנה יש לך? אני משתמשת בMGI PHOTOSUIT ומרוצה מאוד...! :)) מקווה שעזרתי.

בודאי

New member
תודה רבה לכם אבל

אני בכוונה סרקתי ארבעה במכה ולא אחת אחת כדי שאני אוכל כל פעם לעזוב את המחשב ולבוא אחרי כמה דקות ולא אצטרך כל פעם לבוא וללחוץ על SCAN (פי 4 יותר פעמים)
. בכל אופן בכוונה השארתי רווחים לבנים בין התמונות בתקווה שאולי משהו הכין תוכנה שיודעת לזהות את הרווחים האלו. כמו שיש תוכנות שיודעות לגזור את הרווחים הלבנים שמסביב לתמונה באופן אוטומטי. הרי אני לא העצלן היחיד בעולם... כנראה שעשיתי לי פשוט יותר עבודה. דרך אגב, אני משתמש ב ASTRA SCAN. ביי

yanivfel

New member
יש עצלנים רבים בעולם...

מי שלא רוצים לסרוק כמות גדולה של תמונות. לכן יש להם סורק עם "טס" (מגש) הזנה המסוגל לסרוק, באמצעות תוכנה ייעודית (שנכתבה לשימוש עם הסורק), כמות גדולה של חומרים ואף לחתוך, לחדד ולשמור את התמונות באופן אוטומטי. אם אתה לא עומד לבצע פרוייקט בכמה עשרות או מאות אלפי דולרים, עדיף שתשקיע את הזמן, מבלי להתעצל, בסריקה בודדת של כל תמונה בנפרד, או שתשלם לתלמיד בחופשה שיסרוק עבורך חומרים מתמורה ל- 15 ש"ח לשעה. בהצלחה.

למעלה