"אז זה הוחלט!... סוף סוף..."

יאקומו

New member
"אז זה הוחלט!... סוף סוף..."

פרק עעעעעעעעעעעענננננננננננננננננננננננננננננננקקקקקקקקק!!!!!! לא הפסקתי לצחוק (הפרקים הולכים ומשתפרים...). קוג'י וטאקויה היו חמודים (לדלג על הקטע אם לא רוצים לשמוע כמה הם חמודים ומהממים ומתוקים...) כשזואי חיבקה אותו, קוג'י הסמיק!!!! איזה חמוד! ובסוף הוא ניסה לענות לה בצורה האדישה האופיינית לו... כמובן שלא הצליח ממש... . ג'י.פי וטומי קינאו!!! כשהיא עזבה אותו, הוא המשיך להסמיק! הוא כזה חמוד!!! (די!) לקלמראמון באמת יש את הקול של אימפמון! איזה כיף היה לראות שוב את גוממון! (אהבתי אותו מאוד בעונה הראשונה. יותר את גטומון וגדילותיה, אבל מאוד אהבתי אותו- הליצן...). איזה יפה הגדילה של זואי! (אני שכחתי את השם, אני רק זוכרת שזה מתחיל ב-ז') רנאמון קינאה (כולם מקנאים היום?)... מגיע לפציפלוחה (לא, זה לא טעות) הזו!!! ציטוטים- "למרות שאת הלוחמת האגדית של המים, את מלאה באוויר" (משפט השנה! משפט השנה!
) "גם לך יש בחילה כמו שלי?" "לא... יותר!"

Digi Lista

New member
קראתי,עכשיו אני אצטרך לחכות לשידור

החוזר... הלכתי עם אחי הקטן להצגה במסגרת הקייטנה שלו ככה שלא ראיתי את הפרק(ההצגה הייתה דווקא מצחיקה,העלו הורים מהקהל וזה היה קורע),אבל קראתי ואני מחכה יותר מתמיד לשידור החוזר

lori4

New member
חבל שהפסדת.....

פרק מקסים(ואני בדרך כלל לא נותנת להם ציונים,אבל לכבוד זואי....) עכשיו מישהו שם-לב שלזפירמון וקזאמון יש את אותו הבסיס? כנפיים, משהו שמכסה את הפרצוף, כפפות מוזרות, דברים שיצאים לה מהראש ותלבושת ורודה? אבל שמסתכלים על ארבעת האחרים התפתחות החיה שונה לגמרי(חוץ גיי.פיי שעדיין יש קווי דימיון מסוימים).

יאקומו

New member
ולא רק הצבע של התלבושת,

גם הצורה! (חזייה כזו, תחתון, מגפיים שמגיעים לה מעל הברך...)

lori4

New member
נכון, לא זכרתי את זה.....

היא אמורה להיות נשמת חיה וזה נראה בכלל אותו הדבר? איזה מוזר זה...

יאקומו

New member
אבל היא נעשתה יותר 'ציפורית'

(כראוי לנשמת הרוח...
) עם האוזניים האלו על הראש היא הזכירה לי את גילמון... עכשיו יש לה כנפי-ציפור במקום כנפי-פיה, וה'שיער' (אם אפשר לקרוא לאוזני הנוצות האלו שיער...) הפך להיות עשוי מנוצות במקום השיער הסגול הרגיל שלה.

lori4

New member
עדיין...

הבסיס הוא עדיין בסיס של נשמת אנוש, תסתכלי על הדיג'גדילות של האחרים אלה באמת חיות אבל היא בכלל לא השתנתה דרמטית, אם היא הייתה הופכת לציפור ורודה מילא הייתי חיה עם זה(למרות שאני לא סובלת ורוד,במיוחד לא בהיר
) אבל היא עדיין אנושית בדמות...

lori4

New member
לא אמרתי שהיא לא יפה, כי היא כן....

אבל זה די מעצבן למרות שידעתי איך היא נראת,וגם ראיתי את ההתפתחות שלה על המחשב וידעתי מה קורה זה עדין נורא,נורא מעצבן שהיא לא הפכה לחיה אמיתית(היא אפילו הייתה מתורבתת
ושלטה בנשמת החיה והכול) ועקרונית היא לא התנהגה כאילו יש לה נשמת חיה ואני כול-כך רציתי לדעת מה היא תהרוס(כן אני יודעת אני מוזרה) והיא סתם הרסה לי
אבל ההתפתחות כן יפה רק שהיא לא התפתחות חיה אמיתית לדעתי(מכול המובנים).

אבל היא כן הרסה משהו...

את הציפיות שלך לראות אותה הורסת משהו ^_- כנראה היא לא הרסה משהו,כי אז לא היה מי שיעצור אותה ויגרום לה להפסיק..כי אחרי הכל הדיג'יכלים שלהם לא נמצאים..

lori4

New member
כן....

רק אחרי ששלחתי את ההודעה קלטתי שהיא כן הרסה לי משהו, אבל זה עדין לא תרוץ, הם פשוט יכלו להניח לה להרוס משהו (כמה יש להרוס על אוקינוס?) לפוצץ משהו, לעשות משהו הרסני וחסר לשליטה,מצידי כול דבר כול עוד זה קשור להרס כללי של האזור....

יאקומו

New member
אני לא ממש מסתכלת אם היא דומה לבן

אנוש (בן אדם, בן אנוש הכל אותו דבר!) או לחיה, אבל את באמת צודקת... כל השאר ממש צורה של חיות ורק היא העתק אדם בתחפושת...

lori4

New member
זה רע או טוב?

כי בשבילי שהיא העתק בתחפושת זה רע, כי זה מוסיף משתנה חדש למערך השליטה בנשמות החיה, משתנה שבעצם אומר שאפשר לשלוט על נשמת החיה מהתחלה, משתנה שגורם לכך שאני אתחיל לפתח פחד אימים למקרה שהתפתחות החיה(חיביים למצוא לזה מושג אחר בעברית) של טומי לא תהייה אלימה והרסנית
(אני עדין מקווה שהיא תהיה אסור שזואי תתטיל כתם על התפתחות נשמת החיה
)

יאקומו

New member
לא ממש רע ולא ממש טוב.

תלוי מי חושב מה (איזו תשובות ישירות יש לי
) ולגביי טומי- אין לו נשמת חיה כמו של זואי, אני לא רוצה להרוס, אבל רואים אותו בשיר הסיום של דיג'ימון (אני צריכה לראות אם רואים אותו גם בשיר הפתיחה...)

lori4

New member
אני יודעת מה הנשמת חיה של טומי....

ולא רואים אותו בפתיחה רואים בסיום ואת לא הורסת לי, ספויילרים אף-פעם לא הפריעו לי

Light woman

New member
זפירמון היא נשמת חיה שנראית כמו

בן אדם... איזה יפה היא
חיכיתי לראות אותה, אבל היא ממש מהממת!!!!!!! GIRL POWER!!!! היא שלטה בנשמת החיה שלה כמו גדולה! ^^ והיא ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה^^ אני חושבת שהיא הכי יפה מנשמות החיה ואחרי נשמת החיה של טומי שהיא ממש יפה^^ מנשמות האדם גם היא הכי יפה (שוב) ואז לובומון.... איזה מתוק היה שהיא חיבקה אותם והם הסמיקו ואז טומי וג'י פי רצו גם^^ ושג'י פי הסתכל עליה.... יו זה היה כזה מצחיק^^ הוא ממש מעריץ אותה^^ והגוממנוים היו כאלה מתוקים!!!
חבל, חשבתי שבפרק הזה מישהו מהם דיג'יגדל לאיקקומון.... אני ממש מתגעגעת לבחור השעיר ולטילי הטורפדו שלו.... לא נורא^^ אני מוחלת לציירים על זה, כי ראיתי את זפירמון ואת רנאמון באותו פרק^^ הן ממש יפות, אבל הדיג'יגדילה של רנאמון לתמנון הזה מזכירה לי את קורסולה המכשפה מבת הים.... עכשיו עוד פרק שניים טומי ימצא את נשמת החיה שלו, אני ממש מחכה לזה כי זאת נשמה כזאת מגניבה^^ ציפיתי שהוא ימצא אותה בתחנת היער בגלל שלחיה הזאת יש גרזנים..... הקטע היפה בעונה הזו זה שבניגוד לעונות אחרות אין סדר קבוע של נער משקפת מקבל הכל ראשון, ובגלל זה לא ממש צפוי מי הולך לקבל מה ובאיזה פרק (למרות שזה היה חייב להיות צ'יק פייט).... לדעתי, לטומי עשו את התפתחות הנשמה להכי נאחסית. בפרק שקוממון הוצג הוא כולה עזר לאגונימון וכיבה נר או שניים... (קנדלמונים)... צריך לתת לצוציק הזה יותר קרדיט, במיוחד אחרי שהוא יראה את נשמת החיה שלו... לפי איך שהנשמה הזאת נראית, אני בטוחה שהוא הולך לערוף כמה ראשים ולהיות סופר עצבני... ואז טאקויה או זואי יזכירו לו להיות נורמלי... אבל לא נורא^^ יכול להיות שאפילו קוג'י יגיד לו משהו... P: .... כן בטח.... חחח^^;

זה היה פרק יפיפה!!!!!

זפירמון ענקית!!!!!!היא כזאת גדולה!!!ויפה!!!!!! ראנאמון חמודה ^_^,אבל שוב הדיג'יגדילה שלה מבחילה... אהבתי איך הם דמיינו איך זואי תראה בהתפתחות נשמת החיה שלה!!XD זה הזכיר לי את הפרק בעונה ה2..נו,שדיוויס חשב איך וימון יראה,או משהו כזה..אני לא זוכרת ממש ^^' הפרק באמת היה יפה!!והיה כיף לראות שוב את גומאמון ^_^ והנה תמונה מהפרק ---->

lori4

New member
זה יותר מזכיר את הפרק....

שהילדים דימינו איך ארמדילמון יראה בדיג'גדילה רגילה (לא משוריינת אני חושבת).

lori4

New member
זה פלא שאני זוכרת משהו...

העונה השניה לא הייתה הכיף הכי גדול שלי בשנה האחרונה ולא ראיתי פרק אחד שלה מאז שהיא הסתיימה...

למעלה