אז זהו...|

אז זהו...|

התשובה השלילית לא איחרה להגיע!! קיבלתי הבוקר את התשובה המעצבנת הזאת - "אין לי חדשות טובות... לא נורא אולי בפעם הבאה". הרגשתי כל כך טוב החודש הייתי בטוחה שההפריה השניה תהיה גם האחרונה, תכננתי להודות לכל כך הרבה אנשים שעזרו לי, ובמיוחד לכם, תכננתי להגיד המון דברים, אבל התוצאה בסוף שלילית.. את האמת קשה לי, ואפילו קשה לי מאד, אני לא יודעת אם השם שבחרתי לעצמי הוא באמת נכון ברגעים אלו, 3 שנים בציפייה לבקשה המיוחלת מה כבר ביקשנו?? להכנס להריון?.ומסביבי כל כך הרבה נשים בהריון. בעלי היה במתח כל החודש כשהודעתי לו בטלפון הוא פשוט השתתק ולא אמר לי כלום, הרגשתי מה עובר לו בראש באותו רגע, הוא לא אמר כלום, וניתקנו את הטלפון כאילו אנחנו זרים למה למה? זה קורה (הוא מרגיש אשם - בעיית זרע). אני כותבת את המילים ואין לי מושג מה רשמתי, הדמעות חונקות אותי הידיים רועדות לי, אבל אין מה לעשות צריכים להמשיך הלאה, אני לא מתכוונת להתייאש אני חייבת להמשיך הלאה. הייתה תקופה לא מזמן שקראתי על המון בנות הריוניות ושאלתי אם האם יש מחלה מדבקת? ונועם אמרה לי לנגוע במסך,
הייתי בטוחה שזהו גל הריונות וגם אני אהיה בתוכה. ---------------------------------------------------------------------- אז זהו עזרתם לי לפרוק את הכל.... אז שאלה אם אפשר? הבנתי שצריך לחכות חודש לתחילת טיפול, האם נכון הוא ישר אפשר להתחיל טיפול אני אמורה לקבל ב 3/7 והיום התחילו לי קצת דימומים, אני קצת לחוצה מפני שהמחלקה לא עובדת באוגוסט, אז אני יפסיד עוד חודש, ולאחר מכן בדיוק נופלים החגים, אז מה עושים במצב כזה??? אז בהצלחה לכולן. אני בכל זאת נשארת ה א ו פ ט י מ י ת

לינלין1

New member
לא יודעת בקשר לטיפול, אבל...

אני מקווה שתישארי כשמך- אופטימית! מקווה שיילך הכי טוב שאפשר בסיבוב הבא, והאופטימיות תשתלם. בקשר לתגובה של בעלך- אני מכירה אותה טוב- קשה להם כשאנחנו סובלות, ביחוד כאשר זה "בגללם" כביכול, ולפעמים מסתגרים בתוך עצמם (גם אצלנו זה ככה). מאחלת לך בהצלחה!

אפרת12

New member
חזקי ואמצי ../images/Emo45.gif

אין מילים שממש יכולות לעודד במקרה הזה - כי זה עצוב. בטח ובטח כשכל הסיכויים לצידך, וזה נופל בצורה לא מתוכננת.
אבל את באמת אופטימית - כך נראה, וממשיכה הלאה ולא רוצה לחכות יותר מידי. פה בדרך כלל המחלקות לא ממש הולכות איתנו, אבל תתקשרי ותנסי - יכול להיות שיחליטו לבוא לקראתך. ולהיות לחוצה זה נורא קל, אבל עדיף לקחת את ההפסקה בקול
ואז לגלוש לתוך הטיפול הבא "ברוגע" ולא לסחוב לחץ שבכלל לא קשור שיצטרף ללחץ שבכל מקרה אנחנו נתונות בו.
בהצלחה !

ronylew

New member
אופטימית יקרה../images/Emo39.gif

עצוב כואב במיוחד שמצפים כל כך ובטוחים אבל אני באמת מקווה בשבילך לפעם הבאה הכי חשוב זה לחבק את הבעל לא לתת לו להרגיש אשמה גם אם הבעיה אצלו תמיד אחד מבני הזוג יותר חזק מהשני במקרה הזה זו כנראה את גם אצלי זה כך אני יותר חזקה ממנו לי עושים טיפולים ללא הפסקה כך שזה נראה לי אפשרי הכל תלוי גם בתגובות של הגוף מחזיקה לך אצבעות בהמשך הדרך רוני

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif האופטימית ../images/Emo14.gif

איך נפל עליך השלילי הזה בעיצומו של הקיץ. כבר היית מוכנה לחיובי, מוכנה להריון. הכל היה כל כך בהישג יד, ופתאות נפילת התרסקות כזאת. מחבקת חזק, כי אני מכירה את התהום הזאת שצנחת אליה עכשיו. היית כבר בזנבו של הגל הזה, אבל במקום לרכב עליו נדמה שהתנפצת איתו לחוף. ההתנפצות היא רק זמנית, הגל הזה כבר התחיל לזמזם בתוכך, לשנות את הסוף לטוב. כבר מתחיל בסחף איטי לסחוף אותך החוצה מהפורום הזה עם בטא ודופק
קחי את הזמן שלך להתאבל ולבכות. ותני לאיש שלך את הזמן שלו לבכות. אולי זה יבוא מחר, אולי בעוד שבוע. אם את חושבת שהוא מרגיש אשם, אל תתביישי לומר שהוא לא אשם. אל תתביישי להזכיר לו כמה את אוהבת אותו, גם אם ברגע זה הוא מתקפד לו פנימה ורק הקוצים שלו נראים כלפי חוץ. אם המחלקה לא עובדת על אוגוסט, זה באמת ברוך לא קטן, כי ממש לא כדאי להתחיל טיפול בתשרי. לא כולם עובדים בחגים, ולפעמים עובדים חצאי ימים. יתכן שאצלכם כן עובדים בחגים- תבררי במחלקה. מנסיון העבר שלי, חודש תשרי מה-זה לא מתאים לטיפולים. אם אפשר שווה לדחות בעוד חודש את הטיפול ולהנות בשקט מהחגים (או לסבול בשקט
) מהחופשות והגשרים. אבל כאמרו תבררי במחלקה מה קורה. קחי בחשבון שיכול להיות שהוסת הבאה תתאחר, ואז את לא יכולה לתכנן מראש את התאריכים. השם מתאים לך בכל זאת, גם אם את אופטימית עצובה או אופטימית מיואשת כרגע. מחר כבר יהיה חנוק פחות, ומחרתיים כבר יהיה קל יותר. מוכרחים להמשיך לחתור
נועם

אולה *

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo4.gif

תחזיקי מעמד, חמודה. לגבי הטיפול - לא ממליצים לעשות חודש אחרי חודש, אבל זה לא אומר שהדבר בלתי אפשרי. בהצלחה!

venus13

New member
האופטימיות בסוף תנצח ../images/Emo20.gif

את הקלישאה לא קלה דרכינו - כתבו כניראה בשביל הפורום הזה אבל בסוף הדרך - האופטימיות תנצח - ואל תוותרי עליה. לאחר שתחבקי תינוק או שניים או שלושה - תסתכלי אחורה - והכל יתגמד. כל הטיפולים, ההתלבטויות, הייאוש, הדמעות. שנסי את מתנייך לטיפול הבא - אפשר גם חודש אחרי חודש (תלוי באיזה בי"ח) אך בכל מקרה לא למשך זמן רב מדי הלוואי שלא תצטרכי לחכות עוד הרבה זמן בהצלחה ונוס

venus13

New member
האופטימיות בסוף תנצח ../images/Emo20.gif

את הקלישאה לא קלה דרכינו - כתבו כניראה בשביל הפורום הזה אבל בסוף הדרך - האופטימיות תנצח - ואל תוותרי עליה. לאחר שתחבקי תינוק או שניים או שלושה - תסתכלי אחורה - והכל יתגמד. כל הטיפולים, ההתלבטויות, הייאוש, הדמעות. שנסי את מתנייך לטיפול הבא - אפשר גם חודש אחרי חודש (תלוי באיזה בי"ח) אך בכל מקרה לא למשך זמן רב מדי הלוואי שלא תצטרכי לחכות עוד הרבה זמן בהצלחה ונוס

פפושקי

New member
בבקשה תשארי אופטימית../images/Emo13.gif

הסוף של ההודעה שלך בכל אופן ניחם אותי. בבקשה תשארי אופטימית. מותר לך להתעצב יום או יומיים אבל אח"כ תשנסי מותניים ותחתרי במלוא המרץ! בפקודה! כפי שאת בטח יודעת, עם הטיפול תתגבר האופטימיות. מאחלת לך שזה יהיה הטיפול האחרון. חיבוק ונשיקה

קייצית

New member
אני כל כך מצטערת ../images/Emo10.gif שולחת לך ../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת את השם שלך. באמת כואב הטלפון הזה שמקבלים. ואחרי כל התהליך שאנו עוברות, נפשי ופיזי התשובה המנוכרת הזאת בטלפון היא מכה. לא שתשובה שלילית באופן אחר היתה משנה... אבל בכל זאת. קבלי את כל החיזוקים האפשריים

גיליה

New member
האופטימיות תשתלם../images/Emo42.gif

היי מצטרפת לכל המנחמות ושולחת לך
. זה בטח לא קל ואפילו נורא עצוב, אבל האופטימיות תשתלם - מבטיחה. מחזיקה לך אצבעות לחודש הבא והמוצלח.

אוי אופטימית, כמה מבאס!

כל שלילי כזה זורק אותנו לקרשים. בעיקר אם העזנו להיות אופטימיות וחיוביות וטיפחנו תקוות. אז יש כאלה שמפתחות טכניקות איך לא לצפות לטוב ואיך לא לקוות יותר מדי, כדי שהאכזבה לא תעשה בהן שמות. וזה עוזר? לא ממש. זה רק עושה את זמן ההמתנה לעוד יותר בלתי נסבל. האכזבה היא אותה האכזבה תמיד. כי איך שלא נעשה את עצמנו פסימיות וקטנות אמונה, התקווה קיימת שם מתחת לפני השטח. בלעדיה לא היינו יכולים (אנחנו ובני זוגינו) לשרוד את המסע הזה. ובנימה פרקטית: אמנם כבר אמרו לך שרצוי לעשות הפסקות בין הטיפולים, אבל מצפה לך הפסקה ארוכה מכורח באוגסט-ספטמבר, כך שיש לך אולי קייס ללחוץ על טיפול רצוף החודש. כדאי אולי שתתקשרי למרפאה כמה שיותר מוקדם ותנסי לקבוע תור לקבלת פרוטוקול חדש לימים הקרובים. לא מזיק לפחות לנסות.

סקורפי

New member
חייבים להמשיך ללכת...../images/Emo14.gif

אופטימית יקרה, אני לא יודעת מה לייעץ לך בקשר להמשך הטיפול מאחר שאני לא התחלתי עדיין. למרות זאת, אני מסכימה עם כל הבנות שאמרו לך שמותר להיות עצובה, אבל אסור, פשוט אסור, להתייאש. רק מהאופטימיות שלנו יהיו לנו בסוף ילדים מקסימים!!! אם נתייאש, הם לא יגיעו מעצמם (כנראה..). אני שולחת לך המון
ובהצלחה בטיפול הבא
!

דנדושון

New member
מצטער לשמוע../images/Emo7.gif

הרגשתכם ודאי קשה וכואבת. יקח מספר ימים עד שתתאוששו מהבשורה המרה. עליכם לעזור כח ואומץ לקראת הטיפול הבא, והעיקר לא לאבד תקווה.
בטיפול הבא. דנדושון

חושחש

New member
תמיד תשארי אופטימית

אופטימית יקרה אני כל כך מבינה אותך הרצון שזאת תהיה ההפריה האחרונה והנה התשובה השלילית המזעזעת. אני עברתי 3 הפריות וכל פעם במיוחד באחרונה הייתי בטוחה שזהו כאן נגמר הסבל. אבל לצערי הסבל לא נגמר ושוב עלי לעבור עוד הפריה ומי יודע עוד כמה מה שנותר לנו זה להאמין שהכל בסוף יהיה בסדר ושאנחנו ניהיה בהריון אופטימית יקרה היום זהו יום קשה עבורך מי כמוני יכולה להבין אותך תמיד זכרי שיש איתך בסירה עוד רבות בקשר לשאלה שלך - כן אפשר לעשות טיפול חודש אחרי חודש אומנם הרופאים לא כל כך ממליצים אבל את רוצה זה אפשרי. אני אישית ממליצה לך לעשות טיפול עכשיו לחכות חודשים בגלל החופש שלהם זה מעצבן. בהצלחה חושחש

אופה3

New member
לאופטימית, אל נא תאבדי את

מה ששמך מסמל, לאמחייב שצריך לחכות חודש לטיפול, תלוי איך הגוף שלך מרגיש ואיך את מרגישה, יש לי חברה שעשתה שלוש הפריות אחת אחרי השניה, השלילי הוא כואב וחזק, אני יודעת, מתרסקים, אבל לפי סוף ההודעה שלך, הבנתי כבר שאספת את כל השברים, וזה טוב מאוד. הרשי לי רק מילה לגבי בעלך, אני מכירה את התגובה הזאת, הבעיה שלנו היא אצלי לא אצלו , אבל אני מכירה את השתיקה, ואת המחשבות. אז פשוט, צאי איתו לבלות, דברי איתו, ותנסי להרגיע אותו, אסור שהוא ימשיך לחשוב שהוא אשם, שתפי אותו בכל הטיפולים וכאלה, ותחזקו את האהבה, אל תסתובבו, רק סביב הטיפולים , תמשיכו גם בשגרה. מחלה מדבקת, יש פה לפעמים בפורום, אני מקווה שהחודש הזה, תגיע שוב מגפת ההיריון. שיהיה כל טוב ובהצלחה, מחכה לשמוע ממך בשורות טובות, ועדכונים על הטיפולים. כל טוב האופה

קינמוני

New member
מקווה שהאופטימיות תחזור ומהר!!!../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך ולכן אין לי כל כך הרבה מילים כדי לנחם. רק רוצה להגיד שבסוף זה יצליח (מקווה שבקרוב...)ואל תחשבי בכלל על אופציה אחרת. לגבי שאלתך- לי הרופא אמר שחייבים לחכות חודש בין טיפול לטיפול אבל לפי מה שראיתי מהבנות זה כנראה לא ממש חובה. כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך. בהצלחה קינמוני

עוד קצת אופטימיות ../images/Emo24.gif

אוף!! כל כך מבינה אותך. זה באמת מאוד קשה, ולהיות אופטימית אפילו עוד יותר קשה. באמת שהבשורות האלה עולות לנו בבריאות ובעצבים. אבל אם את יכולה, אז רק עוד קצת קצת אופטימיות. אני בטוחה שהסוף קרוב. זה חייב להיות ככה. לכל מבחן יש סוף. אני ממש מקווה שבחודש הבא הכל יגמר הרבה יותר טוב. חיבוקים ונשיקות. פז.

למעלה