אז זהו ש...

B a m b i

New member
אז זהו ש...

אני מתחיל להיקשר לאנשים שכאן (אם לפתוח את הפורום 10 פעמים ביום זה לא אובססיה), וזה מפחיד אותי. למה??? כי כל מה שהדחקתי במשך שנים צף וחונק (שרק לא יתפוצץ). ואולי- אולי עדיף שיתפוצץ בכל זאת...

ש חף

New member
מכור יקר!!!

אתה מגלה סימנים של מכור טיפוסי, קורה,קרה,יקרה לכולנו... אתה לא לבד............ <שחף שמודה שהיא נגמלה ממזמן>

4u| !welcome 2 the club|

אם זה עוזר לך יש פה חבורה די רצינית של אנשים יקרים מכורים ומאושרים . ההתמכרות היא לא רק להיכנס 10 פעמים ולבדוק מה נשתנה , אלא לחשוב על הפורום בכל דקה של היום ולהרהר בו יומם וליל. מוסיפה את עצמי לרשימת המכורים גם כן. אין לך במה להתבייש. קדימה כולם, להודות ולא להסתתר! תודה שגם אתם! <מיכלי חולה, אבל זה כבר לא מפריע לה.>

אחר

New member
אהמממ.......מודה במקצת......../images/Emo101.gif

ולא נשבע על כלום!!!!

"מודה ועוזב- ירוחם" ../images/Emo39.gif

מה שלומך, אחר? אתה בא לצ´ט? <אני יודעת שאסור לנהל כאן שיחות פרטיות, אבל התפשלק לי...>

B a m b i

New member
טוב, לאור התגובות

אני מבין שזה לא פורום שירה אבל הרשו לי להציג בפניכם שיר שכתבתי עוד בהיותי בישיבה לפני כשלוש שנים כשהייתי בשיא הבלבול (וכולם כאן יודעים את נפש בהמתי). כבר תשעים ותשע חשבתי לעצמי, שניה למילניום ובאג אלפיים, ועל זאת שנתנה לי בלילה שכזה. כבר עשרים ואחת. ותמונות של בית כנסתף מעורבות בדם בתוליה, וריח אלכוהול שלא מרפה. ומדינה ביובל מקומטת עייפה, סוחבת על כפיה נער מבולבל, ישיבה וצבא דת או אהבה, קין והבל. ואולי, אולי אז הייתי צריך, לא לשכוח לעלות על הרכבת.

דידית

New member
יפה! רק תעשה קו הפרדה בין החתימה

למה שאתה כותב חשבתי בהתחלה שזה הסיום של השיר... דידית.

גל נעים

New member
אתה בא למפגש היום במבי?

שם מתוק מידיי לא?. זה כמו:"סנופי" או "נילס הולגרסאן"...

B a m b i

New member
מפגש

טוב אז ראשית לא הזמינו אותי שנית אני לא יודע פרטים על המפגש הזה ושלישית קבלו קו בשביל דידית -------------------------------

בטח שאתה מוזמן

מאיה כתבה "כולכם מוזמנים למפגש..." - ראה הודעה בעמוד זה. אם תשלח לה מסר בטח תקבל גם פרטים. תהנו לכם במפגש בלעדי! חנה

למעלה