אז זהו שמיציתי

אז זהו שמיציתי

מיציתי את החורף הזה, קרררררררררר לי! די עם זה כבר!
יוחזרו האביב והקיץ לאלתרררררר.
שבתשלוםשבתשלוםשבתשלום (זה בשביל שלא יהיה "חור" בשמיכה ותכנס רוח...ארררררר)

זה מה שמפריע לך?

חולה על החורף, חולה על הגשם (אני כבר אחרי החלפת בגדים כי נרטבתי :( ), אבל בחיי שמרוב גשם לא הצלחתי לראות נשים מתאפרות וגברים מוציאים שערות מהאף
. רק הקור הזה - בחיי שמצטרפת אלייך, אפשר חורף עם הרבה גשם אבל עם איזה 5 מעלות יותר ??? שבת שלום - עפתי לעבודה

אני בעבודה. בחוץ יש בין 2 ל 3 מעלות.

איבדתי תקווה לשלג כאן.. כמה חבל. מצד שני, הדרך לצפת היתה מרהיבה ביופייה הבוקר. הכל זורם והמירון לבנבן ומקסים. שבת שלום וסופשבוע חורפי אך חמים.

עוקצני

New member
נדיר מאד

שיש שלג במקום מגורייך. איבדתי תקווה לפני שנים. גוד שבס

Rtitan

New member
במקום מגוריה?...

מה שאתה מכיר כבר אינו מקום מגוריה

עוקצני

New member
אתה אל תתערב

אני יודע בדיוק לאיזה מקום התכוונתי. חפש את הבית שלי מול האמפי :) חורף אחד הילדים ואני נשארנו ערים כל הלילה בציפיה לשלג

Rtitan

New member
אני מקווה שזה לא הבית עם החניהייל :p

שלג על המכוניות שלהם והם ימצאו אותן באמפי! מה שכן, אין לך תירוץ לומר ״אני לא יודע איפה זה...״. מתי להכין גולש?

אני איתך

עד כדי כך שאחרי שהקפצתי את הנסיך לבית הספר התחפרתי חזרה מתחת לפוך
קמתי לא עזר שבת שלום יקירתי

לסדר לך

עוד כמה יבלות לדרוך עליהן??? אני נסחבתי עד לבי"ס בגשם שוטף ואני בכיתה מ- 8!!!!!! עד כמעט 15:00!!!! וכל זה אחרי שתלשתי את הבנות המסכנות מהפןך שלהן ב- 6 כשעוד חושך בחוץ ותקעתי אותן במסגרות ב- 7:30 בקור מקפיא. אני דורשת פיצוי בעד עוגמת הנפש

הכי חשוב

אל תשכחי לסגור את החלונות כאן לכי תדעי איזה תלמיד ירצה להציץ במה שאת עושה שטויות עוד קצת וחוץ מזה כמה ימים מתחת לפוך עוד לא עשו נזק לאף אחד

תולתול לא

הבנתי כלום.... את מתכוונת שאני עושה שטויות??? מה פתאום? איזה רעיונות יש לך בראש? אני הכי לא עושה שטויות אף פעם...
ואת גם נותנת לי אישור מחלה? ויש לך גם רופא שיצדיק לי את הימים הללו? בקיצור...כפרת עוונת מושלמת!
ואיפה כזאת אחת
? זה הדבר היחידי שחסר בכל ההצעה שלך....

תרוצים

במשטרה...ואני מבקשת לא לסגת מההתחיבויות הקודמות! יאותר רופא לאלתר. (אמיתי אבל כן? חו"ח לא המזוייף מכאן שהשם ישמור אותי) שבת טובה יפה.

חורף במיטבו...

הלוואי וזו רק ההתחלה. מבחינתי שיימשך מזג האוויר עוד מספר חודשים :) אחלה סופ"ש חורפי ומגניב.

יערית

New member
אני לא! אש בליבי בוערת אש :)))

איזו שבת חמה הולכת להיות, המטבח על גלגלים, הבית במיזוג מלא, הכנות לקראת תבשילים המחממים את הנשמה, אפילו אמא שלי תהייה גאה בי על בישולי הארטישוק הירושלמי <בטטה קוסבייה במרוקאית>. אז את מבינה יקירה, זה הכל תלוי באיך את מסתכלת על מזג האויר
אש-שששש שבת שלום לכולם
.

מתה על

ארטישוק ירושלמי...לא יפה ככה- יש משלוחה?
(וצריך לדעת איך לעשות אותו כמו שצריך אחרת הוא מרררר) ממוש, אני לא סובלת כשרטוב לי ובטח לא כשקר לי...אוהבת שמש חמה ונעימה שישר עושה לי שירים בלב ומחממת את הנשמה... כרגע אין בנמצא נסתפק ברדיאטור או "בשמיכה החשמלית..."
שבת טובה יקירה.

יערית

New member
שבת קמינאית שתהיה לכולם

והטעם המריר הזה בתוך האוכל בדיוק נותן את הטאצ' שרוצים :)) אוהבת אפור שכמותי

ye44

New member
אז זהו

שלא
שימשיך החורף ולא יפסק לעולם אין על הפוך

למעלה