אז זהו זה היום ה - 25.8

אז זהו זה היום ה - 25.8

זה היום שחיכיתי לו מאוד התעוררתי מוקדם עוד חצי שעה לדרך לבדיקה חשובה, תחזיקו לי אצבעות חזק חזק היום מי יודע אולי היום זה היום.
בוקר טוב עולם

Windbluesea

New member
מחזיק לך אצבעות.....

מקווה שמישאלותיך יתגשמו... שבוע טוב ויום מצויין לך ולכולם...

בהצלחה דרדי ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

כשאחזור בעוד כמה ימים מצפה לשמוע בשורות טובות יללה שבוע טוב לכולם תהנו מיצי לא להסמיק חחח

עידכונים למעונינים לדעת!!

אז ככה לא יכולה לקפץ לשמים!! כי אני נמצאת בין כאן לשם הבדיקה נעשתה היום, ללא ספק יצאה בטא חיובית, אבל לדעת הרופא לא גבוהה מספיק לא עונה לגובה שהם מצפים לה ביום שאני נמצאת, אני רוצה להגיד לכם נראה לי שמישהו שם למעלה מתעלל בי, הרופא טוען שכאן כן יש הריון כמובן! השאלה הנשאלת האם ההריון עדין בהתפתחות או שהוא בתהליך הספגות כלומר נסיגה, אז אני מוזמנת עוד יומים לבדיקה בבית חולים לראות אם זה עלה או בנסיגה. לכן עדין מוקדם לשמוח אבל תתפללו בשבילי ותחזיקו אצבעות שזה יעלה. אולי לשם שינויי תשמע אותי למעלה ותעזור פה בבקשה.

ותודה לכל מברכי בשירשור זה,

ופליז תחזיקו לי אצבעות ותתפללו שזה יצליח הפעם וימשיך בדרך הנכונה. זזה לנוח צהרים... ביי לבנתים.

קרנושה

New member
אך שחמותי אמרה לי שאת בטלפון ......

ידעתי שמשהו קרה..... למרות המרחק ביננו שוחחתי איתך ארוכות היום יקירתי.... החזרת אותי ישירות להיסטוריה שלי.... שחזרתי לך מנסיוני הקשה אך המוצלח (שבסופו נבטו ילדיי!)! אמרתי לך שהרפואה למרות שהתפתחה בצורה אדירה עם השנים ,למרות הכל קיימות עדיין שאלות ללא מענה ברפואה!! אחרת אך תסבירי את המחלה של אמא???? מי כמונו יודעות כמה שנים היא מחזיקה איתה (בחלקם שנים יפות מאוד!!!) אחרת אך תסבירי שאמרו לי שנותרו לי רק 2 עוברים כשהייתי בשבוע 21 ולאחר שבוע צץ לו שוב השלישי????? אחרת אך תסבירי שבהריון של השלישיה אמרו לי שזהו הריון מחוץ לרחם כי הבטא לא עלתה לשביעות רצונם של הרופאים???? (למרות שבהריון מרובה עוברים הבטא צריכה להיות יותר ממוכפלת!) אחרת אך תסבירי את זה שמשבוע 18 סחבתי עם ירידת מים(מרותקת למיטת ביה"ח) ואפ´חד לא נתן לי סיכוי ולו הקלוש ביותר!! והיום....אם תפני אל הרופאים את שאלותיי תשובתם תהיה כתשובתי יקירתי....יש דברים שגם הם עדיין לא יודעים להבין/להסביר אך?? מה שאת צריכה זה [URL='http://'] להאמין!!!!![/URL] וכבר נותרו לך פחות מיומיים.... מחזיקה לך אצבעות חזק-לך ולהם (להורים המייחלים לילד כבר!) עבודתך/מאמצייך מקודשים מבחינתי ואת יודעת זאת!
|לב!

למעלה