אז זהו...אני יוצאת

אז זהו...אני יוצאת

ולוקחת את כולכם איתי. עברתי עכשיו על כל ההודעות שהשארתם לי.... כדי לנסות ולהתחזק קצת. להתעודד לא הצלחתי... אבל אני יודעת שאתם מאחורי וזה כבר המון. בעצם....זה כבר הכל. כי אין שום דבר חוץ מזה. נגמר. נלקח לו. ישנתי הלילה במיטה הגדולה שלי... גדולה מידיי. גדולה לבד. בלי אף אחד שאוכל להתכרבל איתו, כמו שכל כך אהבת. בלי שתבוא ותקפל לי את בכרית... בלי שתגיד לי שאתה אוהב אותי. אני עדין מחכה לשיחת הטלפון של הבוקר שדיברנו כל יום. רק שהיא לא תגיע יותר. היא לא תגיע לעולם. גם ההודעה שלך, שאתה תמיד שם בשבילי... כלום. אין יותר. רק אתם פה. ואני אנסה לזכור את זה כל היום. אחרת לא אצליח לעמוד בזה. אוהבת אתכם כל כך תחזיקו מעמד בשבילי...ובשבילו. אני אחזור בערב... ועד אז...אנצור אתכם בליבי. מאיה

ילדונת~

New member
מאיונת....

מנסה להגיב כבר כמה פעמים ולא וידעת מה לומר לך יקירתי תחזיקי מעמד אני פה איתך כולנו פה איתך משתתפת בצערך כואבת את כאבך מחבקת מכאן הלוואי ויכולתי גם מקרוב נשמה שלי לא יודעת מה להגיד כדי לנחם אותך... תתאבלי, תבכי אל תשמרי כלום בפנים תני לכאב לצאת תיהיי חזקה בשבילך , בשבילו אוהבת אותך יקרה תחזיקי מעמד אני תמיד מאחוריך ואיתך אני פה גם ככתף לבכות עליה אם את צריכה שלך לעד ילדונת

מיטל*

New member
ילדונת יקרה

הי חומד, מה שלומך?איך את מרגישה? לא יצא לנו לדבר ואני ממש רוצה לדעת מה שלומך. אם את רוצה,תכתבי לי ונדבר בצאט.טוב? בי בינתיים ושיהיה לך יום טוב, מכל הלב תמיד תמיד מיטל

מיטל*

New member
מאיה יקרה

אני פה בשבילך תמיד תמיד. את בלב שלי. את לא לבד מאיה. יש לך כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך. אל תשמרי שום תחושה בבטן, תשחררי הכל, אנחנו איתך תמיד תמיד. אוהבת מכל הלב, מיטל

כואבת

New member
מאיה....

אני כואבת בשבילך... למרות שאני לא מכירה אותך... שמעתי עליך רבות... ונורא כואב לי לחשוב על מה שקרה לך.. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אחרי מה שקרה לך עכשיו... אני יודעת שקשה לך ובכל זאת- עוד יהיה לך טוב... אל תתייאשי ואל תוותרי על החיים... שלך באהבה עצומהההההההההההההההההההההההההההההה, ממני- כואבת...

karen_karen

New member
מאיה המתוקה... קחי הכול ...

מאיה המתוקה... קחי הכול לאט לאט בלי לחץ.. אני יודעת שזו אימרה ישנה .. אבל הזמן אכן עושה את שלו.. מנסיון אישי שלך קארן

תרנגולת

New member
מאיה יקירה שלי..

תחזיקי מעמד היום. כל כך קשה - אני לא יכולה לתאר לעצמי מה עובר עליך. אבל אני כאן, אוהבת אותך. כאן בשבילך.. תזכרי את זה תמיד. כולנו כאן בשבילך. כולנו שלך. מאיה שלי.. אני אוהבת אותך. תחזיקי מעמד.. קחי חיבוק חם מכאן. שלך, אני.

t@gel

New member
מאיונת שלי...

כמו שהבטחתי לך כולנו מאחורייך ממשיכה להיות כאן בשבילך. ממשיכה להחזיק לך את היד. כמו שהבטחתי לך. אוהבת המון. כל השאר אני כבר מספרת לך בטלפון... אני

למעלה