ממסכימה עם רעות:- אני אלך עם S&M
Shiri from the block Active member 10/3/11 #1 S&M!! בכלל אף פעם לא שמעתי את Pon de Replay ../images/Emo12.gif
2 2Dirrty4U New member 10/3/11 #69 Pon de Replay בזמנו כשהייתי עוד רוקדת היפ הופ (היום זה סתם תחביב) אז אני זוכרת שהייתי צריכה להמציא כוריאוגרפיה לשיר הזה ביום אחד וללמד אותה את כולם כי יום למחרת הייתה לנו איזה הופעה
Pon de Replay בזמנו כשהייתי עוד רוקדת היפ הופ (היום זה סתם תחביב) אז אני זוכרת שהייתי צריכה להמציא כוריאוגרפיה לשיר הזה ביום אחד וללמד אותה את כולם כי יום למחרת הייתה לנו איזה הופעה
H HanAn189 New member 10/3/11 #138 S&M - ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אני לא מאמין כמה שהשיר הזה גדל עליי! אולי ב-120%. הלחן והליריקה שלו גאוניים והקליפ, גדל עליי גם הוא ונכנס לטופ שלי.
S&M - ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אני לא מאמין כמה שהשיר הזה גדל עליי! אולי ב-120%. הלחן והליריקה שלו גאוניים והקליפ, גדל עליי גם הוא ונכנס לטופ שלי.
T theone24 New member 10/3/11 #20 ../images/Emo41.gifכריסטינה אגילרה. Genie in a Bottle VS You Lost Me
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 10/3/11 #25 You Lost Me שיר מדהים מדהים מדהים ואחד השירים הכי יפים שלה. כל האלבום הראשון שלה נוראי.
מ מריאנה 22 New member 10/3/11 #28 Genie in a Bottle YLM גם שיר טוב אבל יש לה בלדות יותר טוב וכמובן ש- Genie in a Bottle זה אחד הלהיטים הכי טובים שלה יחד עם ביוטיפול.
Genie in a Bottle YLM גם שיר טוב אבל יש לה בלדות יותר טוב וכמובן ש- Genie in a Bottle זה אחד הלהיטים הכי טובים שלה יחד עם ביוטיפול.
C candyheart New member 10/3/11 #51 בחירה קשה! אני מאוד אוהבת את שניהם! אבל שוב הנוסטלגיה מנצחת ואלך על Genie in a Bottle.כל-כך חלק מהילדות שלי.
בחירה קשה! אני מאוד אוהבת את שניהם! אבל שוב הנוסטלגיה מנצחת ואלך על Genie in a Bottle.כל-כך חלק מהילדות שלי.